ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος: Οι Δεξιοί προφυλακίζονται, οι αριστεροί συλλαμβάνονται και… απολύονται!

010210-amvrosiosΜετά τον Μητροπολίτη Κονίτσης κ. Ανδρέα και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος ζητά την άμεση απελευθέρωση του Δημήτρη Παπαγεωργίου τονίζοντας ότι αν στη θέση του ήταν δημοσιογράφος της αριστεράς τώρα θα είχε ηρωποιηθεί από το σύστημα.

"Η περίπτωση του δημοσιογράφου της "Ε.Ω." κ. Δημητρίου Παπαγεωργίου είναι πολύ περίεργη. Συνελήφθη μέ τα γεγονότα διαμαρτυρίας στο σταθμό του Μετρό και προφυλακίσθηκε ως ταραχοποιός! Και αν ακόμη ήταν ταραχοποιός έπρεπε να ακολουθήσει την τύχη όλων των άλλων "κουκουλοφόρων", οι οποίοι ως συνήθως συλλαμβάνονται, προσάγονται στην Εισαγγελική Αρχή και... απολύονται! Έτσι και η Αστυνομία είναι "εν τάξει" καί οι κουκουλοφόροι επίσης! Καί "η πίττα ακέραιη καί ο σκύλος χορτάτος!"
Στην περίπτωση όμως του κ. Παπαγεωργίου τα πράγματα δέν έγιναν έτσι. Ο συλληφθείς ανήκει στη δεξιά παράταξη. Μια παράταξη, η οποία πρέπει να εξαφανισθή και γι αυτό πρέπει πρώτα από όλα να συντριβή καί να καταπτοηθή! Έτσι στόν κ. Παπαγεωργίου η Εισαγγελική Αρχή εξαντλεί όλη της την αυστηρότητα! Και βεβαίως στίς περιπτώσεις αυτές η Εισαγγελική Αρχή εφαρμόζει τις επιταγές της εκάστοτε Κυβερνήσεως. Δεν είναι δά καί τόσο τυφλή, όσο νομίζουμε. Το διαπιστώσαμε τόσες και τόσες φορές, οσάκις δηλ. ενέχονται πολιτικά πρόσωπα, Υπουργοί, Πρωθυπουργοί κλπ.
Το σημείωμα αυτό παίρνει την μορφή μιάς αιτήσεως. Παρακαλούμε τους αρμόδιους Υπουργούς να αποφυλακίσουν αμέσως τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ και να τον παραπέμψουν στην τακτική Δικαιοσύνη για τα παραπέρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δα και τόσο επικίνδυνος για την διατήρηση της δημόσιας τάξης! Δεν είναι ταραχοποιός! Δέν είναι κουκουλοφόρος! Δημοσιογράφος είναι! Τίποτε περισσότερο. Πρέπει λοιπόν "εδώ και τώρα" να αποφυλακισθή."

ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Σάββατον, 30 Ιανουαρίου 2010

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης υπέρ του Δημήτρη Παπαγεωργίου

300110-sevastaianosΔιαβάζοντας τον ημερήσιον τύπον, διεπίστωσα με λύπην πολλήν, αλλά και με αγανάκτησιν, ότι ο δημοσιογράφος σας, κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου «προφυλακίσθηκε πιθανόν για να μην διαπράξει νέα εγκλήματα». Και ότι το «έγκλημά» του ήταν ότι έκανε ρεπορτάζ για την «Ελεύθερη Ώρα» και όχι για την «Αυγή».
Δεν γνωρίζω προσωπικώς τον διωκόμενον δημοσιογράφον. Ερωτώ, όμως, τους διώκτας του: Γνωρίζουν πολλούς νέους ανθρώπους εις τας τάξεις του δημοσιογραφικού κόσμου, οι οποίοι να γράφουν με πάθος διά την Ελλάδα; Εις καιρούς ως οι σημερινοί, κατά τους οποίους, μέσα από μερίδα του Τύπου και των Μ.Μ.Ε., λοιδορείται η πίστις προς τον Χριστόν και η φιλοπατρία, δεν είναι αξιοζήλευτον αλλά και αξιομίμητον το παράδειγμα του κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου, που εις πείσμα εκείνων, οι οποίοι απαξιώνουν τα ιδανικά του έθνους, ορθοτομεί τον λόγον της εθνικής αληθείας; Και όταν τόσοι κακοποιοί και εγκληματίαι και έμποροι ναρκωτικών και λευκής σαρκός, όχι μόνον παραμένου ελεύθεροι αλλά και πλουτίζουν αδιάντροπα και προκλητικά με τας παρανόμους δραστηριότητάς των, είναι, φρονώ, απαράδεκτος και εξωφρενική η δίωξις του κ. Παπαγεωργίου διά κάτι που έγινε προ δεκαετίας! Επί τέλους, δεν επετέθη εναντίον αστυνομικής περιπόλου, δεν ελήστευσε καταστήματα τραπεζών, δεν ασέβησε εις το μνημείον του Αγνώστου Στρατιώτου και του Κοινοβουλίου, πυροδοτών εκρηκτικούς μηχανισμούς...
Πάντως, αν με την εν λόγω δίωξιν νομίζουν κάποιοι ότι θα τρομοκρατήσουν όσους ομιλούν και γράφουν διά το μεγαλείον της Ελληνικής μας Πατρίδος, ας γνωρίζουν ότι είναι «μακριά νυκτωμένοι». Η αλήθεια δεν φιμώνεται. Αντίθετα, όπως διαβεβαιώνει η Αγία Γραφή, είναι «μεγάλη η αλήθεια και υπερισχύει» (Α΄ Έσδρα δ΄41). Ο δε κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου ας μη λυπήται. Αντιθέτως, ας χαίρη, διότι αξιώνεται να πάθη κάτι και αυτός διά την φιλτάτην Ελληνικήν μας Πατρίδα. Προσωπικώς τον συγχαίρω και τον ευλογώ.

ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!



Άστραψε και βρόντηξε πριν απο λίγο στον ιερό Μητροπολιτικό ναό Γρηγορίου του Παλλαμά ο Παναγιώτατος Θεσσαλονίκης Άνθιμος για το νομσοχέδιο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τους μετανάστες και την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας: ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΣΧΕΔΙΟ ΤΩΡΑ!
ΔΕΝ...

ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 700.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;
ΜΗΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ...
ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Kαραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός: Παρόντες!

TYFONASΠέρασαν ήδη 13 χρόνια. Και όμως είναι σαν να μην περάσει ούτε μία μέρα... Ήταν σαν χθες που ακούσαμε στην τηλεόραση που διέκοψε το πρόγραμμά της ότι υπάρχει σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Μετά ακούγονταν οι γνωστές φήμες: τι θα γίνει με την Τουρκία, τι δεν θα γίνει, ο Στόλος έφυγε, έχουμε ετοιμασίες για πόλεμο, και διάφορα άλλα.

Σαν χθες ήταν όταν Τούρκοι, πρώτα "δημοσιογράφοι" και μετά στρατός πάτησαν τα Ιμια. Περίεργο. Όλοι μάθαμε ότι υπάρχει βραχονησίδα με αυτό το όνομα. Πάτησαν τα Ιμια, και ύψωσαν τουρκική σημαία. Η σημαία κατεβαίνει αργότερα και στη θέση της μπαίνει η ελληνική. Σαν χθες ήταν που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ήμασταν ένα βήμα πριν την σύγκρουση.

Σαν χθες ήταν που φεύγοντας τα πολεμικά πλοία από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο Ευαγγελάτος για να μην ξεχνιόμαστε, περιέγραφε την αναχώρηση από τηλεοράσεως και έδινε στον αέρα τους κωδικούς αριθμούς των πλοίων!
Και το τραγικό συμβάν: ένα ελικόπτερο πέφτει με τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού νεκρούς. Θρήνος στις κηδείες τους. Είχαν πονοκέφαλο, λέγανε οι μαϊντανοί των καναλιών και οι αστράτευτοι δημοσιογράφοι. Ζαλίστηκαν και έπεσαν, δεν είχαν φώτα, δεν ήξεραν το δρομολόγιο, και άλλες αηδίες, που τις λένε ακόμα και τις πιστεύουν.

Θλίψη στις κηδείες των νεκρών. Χιλιάδες οι συγκεντρωμένοι. Και η σύγκρουση δεν ήρθε. Ο πόλεμος απεφεύχθη. Οι πολιτικοί αναπνέουν με ανακούφιση. Αντί για τη σύγκρουση ο Σημίτης ευχαριστεί από βήματος κοινοβουλίου τους Αμερικανούς. Αντί για αντίδραση, η ταπείνωση.

Τίποτα δεν άλλαξε

Τον Ιανουάριο του 1996, όσα συνέβησαν στα Ίμια, έχουν μείνει σαν μία κηλίδα στην ιστορία αυτού του τόπου. Είχαμε εισβολή επί ελληνικού εδάφους, ήταν η πρώτη φορά που κατεβάσαμε οι ίδιοι τις σημαίες μας, γιατί η τότε πολιτική ηγεσία δεν είχε το ηθικό ανάστημα να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπεια αυτού του τόπου. Τα γεγονότα γνωστά, η υπενθύμιση τους όμως μας γεμίζει ακόμα και σήμερα πόνο και οργή.

Πόνο για τους τρεις αδικοχαμένους αξιωματικούς των ελικοπτέρων του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Πόνο για την αξιοπρέπεια του Έθνους μας, που χάθηκε μέσα σε μερικές ώρες, με έναν λαό και στρατό με σκυμμένο το κεφάλι στις απειλές των Τούρκων.

Οργή για την πολιτική ηγεσία της μειοδοσίας, της υποτέλειας και του συμβιβασμού.

Οργή για το ότι δεν πολεμήσαμε, οργή για το ότι δεν κάναμε τίποτα, οργή για το ευχαριστώ στους Αμερικανούς.

Οργή για το ότι δεν υπερασπιστήκαμε τη σημαία μας, οργή για όλα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν.

Οργή γιατί σκύψαμε το κεφάλι υποτασσόμενοι στην μιζέρια, στον ενδοτισμό και στην τουρκική επεκτατικότητα.

Οργή γιά τις δηλώσεις Πάγκαλου για την σημαία μας που "αν αφήσουμε το κύμα θα την πάρει παραπέρα". Για τον Σημίτη που δεν καταδέχθηκε να ανέβει στο κέντρο επιχειρήσεων στο ΓΕΕΘΑ προκειμένου να συντονίσει από εκεί την κρίση, αλλά καθόταν σαν καρεκλοκένταυρος στο γραφείο του στην Βουλή, και φερόταν με απαξιωτικό τρόπο στην στρατιωτική ηγεσία. Αυτός που ευχαρίστησε τους Αμερικανούς...

Δεκατρία χρόνια και η κατάσταση δεν άλλαξε. Η μάλλον, άλλαξε. Προς το χειρότερο. Τώρα οι τούρκοι φτάνουν μέχρι την Ανδρο, τώρα στα πρωϊνάδικα τους βγαίνει ένα σιχαμερό σκουλήκι και λέει πως σκότωσε δέκα Ελληνοκύπριους στην εισβολή. Και δεν αντιδρά κανείς, τουλάχιστον όπως θα έπρεπε. Παθητικοί δέκτες. Δειλοί και άβουλοι συνάμα, όπως λέει και ο ποιητής.

Ο ναύαρχος Καραθανάσης, κατά την τελετή βράβευσής του από το περιοδικό "PATRIA", έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας πως: "το ελικόπτερο δεν έπεσε, το ελικόπτερο το ρίξανε.".
Δεν το ξεχνάμε ποτέ. Δεν ξεχνάμε τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Έκτορα Γιαλοψό.

Τάσος Δημητρακόπουλος

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Δεξί Εξτρέμ

του Παναγιώτη Δούμα


Σκίτσο του Παναγιώτη Δούμα.

* Κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν θα μπορούσε καλύτερα από τον Δημήτρη να μετουσιώσει σε πνευματικό και ηθικό όφελος την στέρηση της ελευθερίας του. Αυτό θα φανεί σύντομα σε πείσμα κάποιων...

* Όταν μιλάμε για διαδικασίες δύο ταχυτήτων σε όλες τις λειτουργίες και τους θεσμούς του κράτους δεν υπερβάλλουμε. Από την μία, κανένας αστυνομικός, δικαστικός λειτουργός, δημοσιογράφος ή «αλαλάζων» πολιτικός δεν θέλει καν να αναρωτηθεί, πώς κάποιος αναγνωρίζεται από μάρτυρες και την ίδια ώρα παραπέμπεται με τον κουκουλονόμο.

* Το διαδικτυακό κανάλι TVXS θα μετονομασθεί σε TVXSEX και θα προβάλλει δύο έργα σεξ την ημέρα. Κι αυτό γιατί επιτέλους ο κ. Κούλογλου επιστρέφει στην ΕΡΤ και μάλιστα στο Δ.Σ.

* Από την άλλη, για την κατάληψη της ΕΡΤ από «αυθόρμητα εξεγερμένους νέους» στις 16/12/08 και την αγαστή συνεργασία των τεχνικών του καναλιού (βλ. μοντάζ και την φωνή του πρωθυπουργού για ηχητικό χαλί) στην τηλεοπτική προβολή της καταλήψεως, ουδείς αναγνωρίζεται εκ των δραστών και των συνεργών τους. Ο μόνος που την πλήρωσε είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΡΤ. Αυτό, ουσιαστικά, απαντά σε ερώτηση του Μάκη Βορίδη, ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος...

* Η κα Δραγώνα δεν δικαιούται να είναι στην θέση που τοποθετήθηκε. Όχι γιατί ο βασικός τίτλος σπουδών της από το Deree δεν αξίζει. Πιθανότατα, έχει και μεγαλύτερη από ένα πτυχίο δημοσίου ιδρύματος. Όχι γιατί το μεταπτυχιακό της είναι για τον κουβά. Όχι γιατί είναι επισήμως καταδικασμένη ο μόνος αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών που φέρει, το διδακτορικό της, να συνοδεύεται από την φράση «η ενδιαφερόμενη στερείται βασικού τίτλου σπουδών». Αλλά, γιατί το σινάφι της είναι που εδώ και χρόνια έχει κάνει την Αθήνα κόλαση για να μην αναγνωριστούν τίτλοι σαν τον δικό της ως ομότιμοι.

* Μπαλ-μασκέ διοργανώνει η Σχολή Ευελπίδων ανήμερα της επετείου της τραγωδίας των Ιμίων. Θα ντυθούν όλοι ... ήρωες!

* Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική, μία συγκεκριμένη κατηγορία γραφικών τύπων με ζάλιζαν για την ανάγκη συσπειρώσεως των πατριωτών. Με αποκαλούσαν, μάλιστα, διχαστικό! Τώρα που ο χώρος συσπειρώνεται για πρώτη φορά γύρω από τον προφυλακισμένο Δημήτρη Παπαγεωργίου, αυτοί αποφάσισαν να απέχουν. Ευτυχώς!


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 30ης Ιανουαρίου 2010 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.

Κάτω η χούντα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

300110-karatzaferisΧιλιάδες Μακεδόνες παρακολούθησαν την ομιλία του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της εθνικής συνδιασκέψεως που διοργάνωσε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επανέλαβε τα όσα είχε πει κατά την αντίστοιχη ομιλία του στην Αθήνα, καυτηρίασε την πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τόνισε ότι η εκχώρηση ιθαγενείας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες αποσκοπεί στην αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Προειδοποίησε δε ότι το ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα αναγνωρίσει κανέναν δήμαρχο που θα φανεί ότι εξελέγη με ψήφους αλλοδαπών.
Εις ό,τι αφορά την προσφορά της Τουρκίας για βοήθεια προς την Ελλάδα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σχολίασε ότι «ο λύκος μπορεί να έχει φορέσει την στολή της γιαγιάς αλλά κοκκινοσκουφίτσες δεν είμαστε».
Εκεί, ωστόσο όπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποθεώθηκε ήταν όταν αναφέρθηκε στην περίπτωση της προφυλακίσεως του αρχισυντάκτη του «ΕΚ» Δημήτρη Παπαγεωργίου. Καυτηριάζοντας το γεγονός ότι στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ φυλακίζονται δημοσιογράφοι για τα πολιτικά τους πιστεύω, διευκρίνισε ότι το πατριωτικό κίνημα δεν τρομάζει από κάτι τέτοιο, επαναλαμβάνοντας ότι αν επρόκειτο για δημοσιογράφο οποιασδήποτε αριστερής εφημερίδας, θα είχε ήδη αφεθεί ελεύθερος. Χαρακτήρισε δε τον κ. Χρυσοχοΐδη «Υπουργό Προστασίας του Αριστερού Πολίτη».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, συνεχίζοντας είπε ότι θέτει τον Δημήτρη Παπαγεωργίου υπό την πολιτική και νομική προστασία των δικηγόρων βουλευτών του κόμματος, Θάνου Πλεύρη και Μάκη Βορίδη, ζητώντας τους να τον υπερασπιστούν σαν να ήταν μέλος του ΛΑ.Ο.Σ.
Με το κοινό από κάτω να φωνάζει «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ» απευθύνθηκε στη συνέχεια στον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, λέγοντας: «Να ξέρει ότι αν συνεχίσει θα μας βρει απέναντί του μέσα και έξω απ' τη βουλή!»


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έκανε και ειδική αναφορά στον Ιωάννη Μεταξά και στην χθεσινή επέτειο των 69 ετών από τον θάνατό του.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς κορδόνια

του Δημήτρη Παπαγεωργίου
από τις φυλακές Κορυδαλλού



Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ομιλητής σε παλαιότερη εκδήλωση του περιοδικού Patria.

Θα μπορούσα στις πρώτες αυτές γραμμές που καταφέρνω να γράψω να αναφερθώ σε πολλά από όσα έλαβαν χώρα τις ημέρες αυτές που πέρασαν. Στις «αδικίες», τις ξεκάθαρα πολιτικές αποφάσεις και την προσωπική μου στοχοποίηση. Γι’ αυτά όμως έχουμε χρόνο. Ούτε και θα αναφερθώ στα όσα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία της οδού Πανόρμου, ούτε και στην στάση των διαφόρων μεγαλοστελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που παρήλαυναν από την ΓΑΔΑ, διευθύνοντας κατ’ ουσία τις κινήσεις των αστυνομικών. Θα πω απλά ότι έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα και ακόμη δεν έχω πάει σε ιατροδικαστή για το δολοφονικό κτύπημα που δέχτηκα στο κεφάλι. Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται για να προστατευθούν οι «αντιρατσιστές».

Αντί όλων αυτών θα αναφερθώ στην έννοια της Ελευθερίας, όπως την βιώνω την τελευταία εβδομάδα. Έγκλειστος αυτήν την στιγμή στο Κορυδαλλό και αφού πέρασα τέσσερις ημέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η ελευθερία είναι το κύριο θέμα που κλωθογυρίζει στο μυαλό μου. Και αρχίζω σιγά-σιγά να συνειδητοποιώ ότι χρειάστηκε να πληρώσω αυτό το τίμημα για να επιβεβαιώσω την πραγματική έννοια της ελευθερίας.

Βρίσκομαι εδώ μέσα περιτριγυρισμένος από τοίχους, λουκέτα, κάμερες και ανθρώπους, οι οποίοι ως σκοπό έχουν το να περιορίζουν την κίνησή μου. Παρ’ όλα αυτά όμως, αισθάνομαι πραγματικά ελεύθερος. Γιατί ελευθερία δεν είναι το «laissez faire - laissez passer» του οικονομικού φιλελευθερισμού. Ελευθερία είναι το να μένεις σταθερός στις δικές σου αρχές, στα δικά σου πιστεύω, στα δικά σου ιδανικά, ακόμη κι αν κάποιες φορές πρέπει να το πληρώσεις. Η ελευθερία δεν μπορεί να σου χαρισθεί μακροπρόθεσμα. Πρέπει να την κατακτήσεις.

Δεν γνωρίζω πόσο θα κρατήσει αυτή η δοκιμασία. Δεν γνωρίζω για πόσο καιρό θα συνεχίσω να στερούμαι την παρουσία προσφιλών μου ατόμων και της οικογένειάς μου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι απέτυχαν και θα συνεχίσουν να αποτυγχάνουν στο να με μετατρέψουν σε ένα ανελεύθερο άτομο. Πιστεύω όσα πίστευα και όπως πριν θα συνεχίσω να τα λέω δυνατά.

* Μία μικρή επεξήγηση: Το χωρίς κορδόνια που είναι ο τίτλος τόσο αυτού του κειμένου όσο και του blog που θα προσπαθήσω να ενημερώνω, προέρχεται από την στιγμή στην οποία όταν εισέρχεσαι στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, εκτός από όλα τα υπόλοιπα προσωπικά σου αντικείμενα, σου αφαιρούν και τα κορδόνια των παπουτσιών σου, δήθεν για να μην μπορείς να αυτοκτονήσεις. Αποτυγχάνουν όμως να σου στερήσουν το πνεύμα σου.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Συνέλθετε όσο είναι ακόμη καιρός κύριοι εξουσιαστές

280110-greekflagΌλες οι πατριωτικές ιστοσελίδες θα πρέπει σαν κυρίαρχο θέμα τους να έχουν την προφυλάκιση του πατριώτη αγωνιστή Δημήτρη Παπαγεωργίου. Οι Έλληνες πατριώτες πρέπει με κάθε μέσο να προβάλλουν την περιπέτεια του συναγωνιστή μας Δημήτρη και θα πρέπει κατά χιλιάδες να στείλουμε τα πατριωτικά μας μηνύματα στις ιστοσελίδες των υπουργείων ΠΡΟ-ΠΟ και Δικαιοσύνης. Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί οι κύριοι ότι ο Δημήτρης δεν είναι μόνος του αλλά τον ακολουθούν χιλιάδες πατριώτες αγωνιστές και είμαστε όλοι μας πρόθυμοι να περάσουμε και την πύλη της φυλακής ακόμη εάν χρειαστεί, αρκεί η πατρίδα μας να παραμείνει ελεύθερη και ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα περάσουν ,ότι και να κάνουν οι νεοταξίτες θα μας βρουν αντιμέτωπους. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανένα την διάλυση της πατρίδας μας, όσο και εάν οι κυβερνητικοί εξουσιαστές το επιθυμούν. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η χώρα μας να εποικιστεί από νεοβάρβαρους ισλαμιστές ούτε από εποικιστές άλλων χωρών. Κατά χιλιάδες καθημερινά εισβάλουν στην πατρίδα μας ως νέοι κατακτητές, να έχουν όμως όλοι υπόψη τους ότι και κατά χιλιάδες θα φύγουν.
Όχι λοιπόν στην εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Πρέπει να πάρουν πίσω το λαθρο-νομοσχέδιο όσο είναι ακόμη καιρός και ας φροντίσουν να μην εμπλέξουν τους Έλληνες σε νέο εμφύλιο.
Το κράτος σύμφωνα με το σύνταγμα έχει υποχρέωση να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του. Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διευκολύνει την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής και την αδιάκριτη πολιτογράφηση και ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Είναι φανερό ότι οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται και από τις όμορες χώρες για ανομολόγητους γεωπολιτικούς σκοπούς.
Είναι γεγονός επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας εισβάλουν από την Τουρκία και είναι όλοι τους Μωαμεθανοί στο θρήσκευμα. Είναι γνωστό ότι η Τουρκία έχει κάθε λόγο να διασπάσει τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας και γι' αυτό τον λόγο , αρνείται συστηματικά να συνεργαστεί με την Ελλάδα για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από την χώρα της. Το νομοσχέδιο του Ραγκούση πρέπει οπωσδήποτε να αποσυρθεί. Η μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να γίνει αντικείμενο σοβαρής μελέτης από όλα τα κόμματα εντός και εκτός βουλής και σε όποια συμπεράσματα καταλήξουν πρέπει να τεθούν στην έγκριση του Ελληνικού λαού. Ας αφήσουν λοιπόν τα κόλπα και τις εξυπνάδες οι κυβερνητικοί εξουσιαστές . Εάν θεωρούν τους εαυτούς τους δημοκράτες , αφού στις δυο κουβέντες τους πάντα η μία είναι η λέξη δημοκρατία, ας ακούσουν την φωνή του λαού με ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ τι το δημοκρατικότερο από αυτό.

Νίκος Αγαπηνός
agapinos.blogspot.com

Νέες δηλώσεις συμπαράστασης για τον Δημήτρη Παπαγεωργίου


280110-dhlwseisΑγωνιστές του Εθνικιστικού χώρου, όπως ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, γνωρίζουν ότι είναι προγραμμένοι από τους υποστηρικτές (έμμισθους και μη) της παρακμιακής παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, μα δεν δειλιάζουν.
Μαχητές ιδεών, όπως ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δεν κάμπτονται από συκοφαντίες και προφυλακίσεις. Αντιθέτως! Κάνουν τρόπο ζωής το "ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατους". Ελεύθερα πνεύματα, όπως ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, που τολμά και υπογράφει τα κείμενα στήριξης των ιδεών του, δεν θα μπορούσαν ποτέ να κρύβουν το βλέμμα της ψυχής τους πίσω από μια κουκούλα, "εν ώρα καθήκοντος".
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου διώκεται για τις ιδέες του. Διώκεται για τις ιδέες μας. Διώκεται γιατί τους είναι εμπόδιο.
Να δείξουμε την συμπαράστασή μας, εξαντλώντας τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ από τα περίπτερα και πλημμυρίζοντάς τον με άρθρα και θέματα που θα καλύψουν το κενό της απουσίας "του πιο φέρελπη πατριώτη δημοσιογράφου.

Πολύδωρος Δάκογλου

Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε την ανήκουστη προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου, ενός συντάκτη μίας ημερήσιας εφημερίδος όπως είναι η «Ελεύθερη Ώρα», αλλά και του «Ελεύθερου Κόσμου» και του περιοδικού Patria. Ενός δημοσιογράφου, ο οποίος κάλυπτε δημοσιογραφικώς την συγκεκριμένη εκδήλωση για την Ε.Ω. και βρέθηκε τελικώς προφυλακισμένος, με χαλκευμένες κατηγορίες. Την ίδια ώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες κάνουν πάρτυ στην Ελλάδα, μετατρέποντας την πατρίδα μας σε εμπόλεμη ζώνη. Αν ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαγεωργίου να φυλακίσει τις εθνικές ιδέες, νομίζω ότι ανοίγει μία πολύ επικίνδυνη ατραπό. Ο πατριωτικός χώρος θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, υπερασπιζόμενος τους ανθρώπους και τις ιδέες του.

Χρήστος Χαρίτος

Τα πρόσφατα γεγονότα στην Πανόρμου, με συρράξεις μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών-εποίκων, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα ενός Δημοψηφίσματος για το θέμα της παροχής ή μη της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλογενείς.
Η φίμωση της ελεύθερης και δημοκρατικής αυτής έκφρασης του ελληνικού λαού, για ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο θέμα, θα αυξήσει τις εντάσεις και θα ενσπείρει το μίσος σε μια κοινωνία που αντιμετωπίζει προβλήματα βιολογικής επιβίωσης και ψυχικής ευστάθειας.
Είναι στιγμή που ο καθένας μας θα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του, αλλά και τις υποχρεώσεις του, έναντι της πατρίδος μας.

Χρίστος Γούδης
προέδρος του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών«Ίων Δραγούμης»

Tο «Kατύν» κυκλοφόρησε σε DVD

του Γιώργου Πισσαλίδη


«Κατύν»: τα εγκλήματα των Σοβιετικών επί της οθόνης.

Ο αποκομμένος Εσταυρωμένος ή η σταύρωση της Πολωνίας;

Η Αννιέσκα, αδελφή θύματος, αρνείται την μεταπολεμική προπαγάνδα.

Σαν τον αμνό στο σφαγείο.

Το μοιραίο τραίνο με τα υποψήφια θύματα του Κατύν.

Ο λοχίας Αντρέι δεν ξέρει ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του.

21.000 νεκροί του Κατύν: η αποκορύφωση των ψεμάτων της Αριστεράς.

Υπογραφή του συμφώνου Μολότοφ-Ρίμπεντροπ μεταξύ Σοβιετικής Ενώσεως και ναζιστικής Γερμανίας. Το σύμφωνο «σφράγισε» την μοίρα της περικυκλωμένης Πολωνίας.

Συνδέσεις

Κυκλοφόρησε επιτέλους σε DVD από την Audiovisual το συγκλονιστικό «Κατύν» του μεγάλου Πολωνού σκηνοθέτη Αντρέι Βάιντα για την σφαγή 15.000 Πολωνών αξιωματικών από τους Σοβιετικούς την άνοιξη του 1940. Μια ταινία που «κατακρεουργήθηκε» από τους αριστερούς κριτικούς της Ελλάδος και καταδικάσθηκε σε μίας εβδομάδος προβολή τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Βέβαια δεν υπήρξε η πρώτη φορά που ο Αντρέι Βάιντα κατήγγειλε τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην χώρα του. Ο «Άνθρωπος από Μάρμαρο» του 1977 για έναν αγνοημένο σταχανοβίτη ήρωα της εργατικής τάξης που έπεσε σε δυσμένεια, υπήρξε η πιο διάσημη ταινία αντιφρονούντα από το Ανατολικό Μπλοκ. Η ταινία αυτή άνοιξε τον δρόμο για το ανεξάρτητο συνδικάτο της «Αλληλεγγύης», το οποίο, ο Βάιντα έκανε αργότερα διάσημο με τον «Άνθρωπο από Σίδερο» (Χρυσός Φοίνικας 1981). Στο ίδιο πνεύμα κινιόταν τόσο το αλληγορικό «Δαντόν» με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, όσο και το «Χωρίς Αναισθητικό» για έναν πετυχημένο καθηγητή πανεπιστημίου που μετά από μια δήλωση του, πέφτει σε δυσμένεια του καθεστώτος.

Όμως ο Βάιντα έπρεπε να περιμένει μέχρι τα 81 του για να κάνει την προσωπική του ταινία: το «Κατύν». Ήταν 13 χρονών ο Βάιντα όταν ο πατέρας του εκτελέσθηκε στο Κατύν. Όμως από την στιγμή που το όνομα του δεν συμπεριλήφθηκε στις λίστες των θυμάτων, η μάνα του περίμενε για χρόνια τον άνδρα της. Μόνο στα τέλη της δεκαετίας του ‘60 έμαθε την πικρή αλήθεια.

Για την ιστορία, να πούμε ότι παρόλα που το έγκλημα έγινε από τους Σοβιετικούς, το έγκλημα φορτώθηκε στους Γερμανούς, οι οποίοι το είχαν αποκαλύψει. Αν και ο Τσόρτσιλ αρχικά υποστήριζε ότι το έγκλημα έγινε από τους Μπολσεβίκους, μεταπολεμικά αυτός και οι «Σύμμαχοι» υποστήριζαν την επίσημη «αλήθεια» των Σοβιετικών, ότι το έγκλημα το διέπραξαν οι Ναζί. Όμως δεν τόλμησαν να μεταφέρουν αυτό το ψέμα στην αίθουσα της δίκης της Νυρεμβέργης. Μόνο το 1990 ο Γκορμπατσόφ παραδέχθηκε δημόσια ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Σοβιετικής Ένωσης εκτέλεσαν τους Πολωνούς.

Η ταινία του Βάιντα ξεκινά σε μια γέφυρα όπου ένα καραβάνι από Πολωνούς που προσπαθούν να γλυτώσουν από τους Γερμανούς συναντά ένα καραβάνι Πολωνών που προσπαθούν να γλυτώσουν από τους Σοβιετικούς. Με αυτήν την σκηνή, ο Βάιντα δείχνει την τραγική μοίρα της Πολωνίας, τόσο στην διάρκεια του Πολέμου, όσο και μεταπολεμικά. Ένας συμβολισμός που ολοκληρώνεται όταν η Πολωνική σημαία κόβεται στα δύο. Η μεν κόκκινη λωρίδα γίνεται κομμουνιστικό λάβαρο, πράγμα που σημαίνει ότι κυριαρχούν πλέον οι κομμουνιστές. Ενώ η άσπρη λωρίδα θα χρησιμοποιηθεί για να δεθεί ένα τραύμα.

Πάντως ο Βάιντα δεν χαρίζεται σε καμιά πλευρά. Έτσι δείχνει την σύλληψη όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας από τους ναζί. Όμως είναι οι Σοβιετικοί που δέχονται τα περισσότερα πυρά του διάσημου σκηνοθέτη από την σωτηρία της Άννας και της κόρης της από τα ρωσικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, χάρις σε ένα Ρώσο αξιωματικό, μέχρι την σφαγή του τέλους.

Δύο είναι οι συγκλονιστικές στιγμές στο πρώτο μέρος. Η πρώτη είναι όταν η κάμερα επικεντρώνει σε ένα Σταυρό που το μόνο που έχει μείνει από τον Εσταυρωμένο είναι το καρφωμένο χέρι του που είναι κομμένο από τον αγκώνα. Το υπόλοιπο το έχει κρύψει ο παπάς για να μην πέσει στα χέρια των Μπολσεβίκων. Δεν υπάρχει σκληρότερη σκηνή που να δείχνει όχι μόνο την απελπισία του Πολωνικού λαού, αλλά και τον ηθικό κατήφορο του ανθρώπινου είδους.

Η άλλη είναι όταν οι Γερμανοί δείχνουν στην γυναίκα ενός στρατηγού το φιλμ με τους νεκρούς που ανακάλυψαν στο Κατύν, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο άνδρας της. Είναι τόσο συγκλονιστικό το ασπρόμαυρο φιλμ (μάλλον αρχείου) που δεν κρύβουμε την επιθυμία μας να είχε γυρισθεί όχι όλη η ταινία σε ασπρόμαυρο, αλά «Λίστα του Σίντλερ».

Όμως το «Κατύν» δεν είναι μία ταινία για τα θύματα, αλλά μία ταινία για τους συγγενείς και φίλους που έμειναν πίσω και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την αλήθεια. Έτσι η αναζήτηση της επικίνδυνης ιστορικής αλήθειας επανέρχεται ως ηθικό και πολιτικό θέμα, συνδέοντας το «Κατύν» με τον «Άνθρωπο από Μάρμαρο». Είναι αυτή η υπεράσπιση της αλήθειας και η σφαγή του δεύτερου μέρους που βάζουν φωτιά στην οθόνη.

Αυτή η συγκλονιστική ταινία προβλήθηκε στο προπέρσινο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου παρουσία της Άγκελα Μέργκελ. Ο ίδιος ο Βάιντα είχε δηλώσει τότε ότι η ρωσική προβολή της ταινίας, έδειχνε τις καλές ή όχι σχέσεις των δύο χωρών. Όμως ο Πούτιν τον απογοήτευσε, μιας και με αφορμή το «Κατύν», οι Ρώσοι άρχισαν να δηλώνουν ότι τα ντοκουμέντα πάνω στα οποία βασίσθηκε η ενοχή της Σοβιετικής Ένωσης είναι αμφισβητήσιμα!

Από την άλλη η ελληνική Αριστερά την κτύπησε ανελέητα. Ο «Ριζοσπάστης» περιέγραψε τόσο την ταινία, όσο και την ιστορία του Κατύν, «γκαιμπελικό ψέμα». Ενώ πρόσθετε ότι ο Γιέλτσιν πιέσθηκε από τον Γιαρουζέλσκι για να δηλώσει ότι η Σοβιετική Ένωση είναι ένοχη! Ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Indymedia (των τρομοκρατών και του Σόρος).

Τελικά αξίζει το «Κατύν» τον μύθο του; Κατ’ αρχήν πρέπει να πούμε ότι, έχοντας υπόψη της προσωπικής ταύτισης του Βάιντα με τα θύματα του Κατύν, θα περίμενε κανείς ένα αριστούργημα στο επίπεδο του «Στάχτες και Διαμάντια» και του «Ανθρώπου από Μάρμαρο». Όμως αυτά τα αριστουργήματα γίνονται μόνο μια φορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι το «Κατύν» δεν είναι μια μεγάλη ταινία. Αντίθετα είναι από τις καλύτερες του σκηνοθέτη, με φοβερή σκηνοθεσία, παίξιμο που συγκλονίζει και που στο δεύτερο μέρος ρίχνει γροθιά στο στομάχι. Ενώ ο Βάιντα αρνείται να γίνει μελοδραματικός και να ηθικολογήσει. Γενικά την συνιστούμε σε όλους τους Πατριώτες να την δουν στο DVD χωρίς την σκιά της ιδεολογικής τρομοκρατίας.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Καρατζαφέρης: Αν ο Δημήτρης αντιπροσώπευε την «Αυγή» σήμερα θα ήταν ελεύθερος…


papageorgiouΣε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, μας δήλωσε: "Αν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αντιπροσώπευε την «Αυγή» και συμμετείχε σε βαρβαρότητα των αντιεξουσιαστών σήμερα θα ήταν ελεύθερος.

Επειδή υπηρετεί την αντιπέρα όχθη προπηλακίζεται, προσβάλλεται, φυλακίζεται. Είναι η απάντηση των αριστερών στη δίωξη, όπως λένε, των κομμουνιστών του ’50. Η πρόκληση των αριστεριστών με τη συνεπικουρία της κυβέρνησης δεν θα απαντηθεί όπως σχεδιάζουν με βία, αλλά σε ένα πεδίο που υστερούν, στο δημοκρατικό βίο".

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ομιλία για την εξωτερική πολιτική του Ιωάννη Μεταξά



Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. η Ιωάννα Φωκά-Μεταξά, αρχαιολόγος-συγγραφεύς, θα μιλήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης) με θέμα «Η εξωτερική πολιτική του Ιωάννη Μεταξά μέχρι την 29η Ιανουαρίου 1941». Η ομιλία αυτή είναι η δεύτερη που γίνεται στο Δήμο Κηφισιάς με ομιλήτρια την κυρία Φωκά-Μεταξά μετά από σχετική πρόταση του δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη.

Συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. με ... αναρχικούς



«Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, μιλώ μαζί τους και συμφωνούμε σε πολλά» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (09.10.2009).

Δεν πάμε καθόλου καλά. Ένας σταλινικός νεοταξίτικος κλοιός κλείνει γύρω από το πολιτικό μας σύστημα. Και τώρα, συλλήψεις πατριωτών και συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν «άνωθεν» εντολών, με αριστεριστές και αντιεξουσιαστές, στην διάρκεια επεισοδίων στους Αμπελόκηπους. Η απόλυτη παρακμή, η απόλυτη έκπτωση για την ΕΛ.ΑΣ., που ανέχεται την χειραγώγησή της από την διεθνιστική κυβέρνηση του εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα, ποινικοποιείται η πατριωτική πολιτική δράση.

Αλλά ας κοιτάξουμε πως ξεκίνησαν όλα. Άρχισαν οι σταλινιστές του ΠΑΣΟΚ με χειραγώγηση της διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης. Συνέχισαν με επιθέσεις κατά των blogs, καθώς ζορίστηκαν στο Διαδίκτυο, αναδεικνύοντας την ολοκληρωτική πολιτική τους λογική. Επιδρομές σε σπίτια, κατασχέσεις σκληρών δίσκων, εύρεση κωδικών και κατέβασμα ιστοσελίδων άνευ αδείας του κατόχου με τους κωδικούς του που παράνομα χρησιμοποίησαν, μετά παλινδρομήσεις, εκβιασμοί στους ιδιοκτήτες και «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων στα γνωστά διαδικτυακά παπαγαλάκια τους (αυτό είναι έγκλημα, αλλά όχι για τους «πράσινους» και τα φερέφωνά τους). Εισαγγελείς φυσικά, πουθενά. Που να τα βάλουν με την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα, η χρησιμοποίηση της ΕΛΑΣ και η μετατροπή της σε δύναμη πραιτοριανών, είναι εξόφθαλμη, με στόχευση μάλιστα στις παρυφές (για αρχή) του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακολούθησαν μετά διάφορα άλλα... Ακούστε τώρα και τα χειρότερα.

Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο με αριστεριστές και αντιεξουσιαστές και αντισυγκέντρωση πατριωτών. Αντισυγκεντρώσεις, σημειωτέον, δικαιούνται να κάνουν μόνο οι αριστεριστές, κατά την ΕΛ.ΑΣ. Έγιναν συμπλοκές, με αποτέλεσμα τραυματισμούς εκατέρωθεν και συλλήψεις. Αυτή την φορά η διαταγή εκ της πολιτικής ηγεσίας, ήταν σαφής: συλλήψεις μόνο «ακροδεξιών». Έχουν και «προβλήματα» με συγκεκριμένη εφημερίδα και «προσέχουν» για να κλείσουν το μέτωπο. Σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο οι πατριώτες βιαιοπράγησαν, μόνο αυτοί ήταν «οπλισμένοι». Οι αποδείξεις διαψεύδουν τους εφευρέτες της «φασιστικής απειλής». Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των 44 συλληφθέντων που εξακολουθούν να παραμένουν κρατούμενοι, όλοι εκ «δεξιών», βρίσκονται 15 ανήλικοι, ο ένας μόλις 13 ετών!

Εδώ, έχουμε πολλά απίθανα να σας πούμε. Μόλις έγιναν οι συλλήψεις, «πλάκωσαν» στην ΓΑΔΑ πολλοί αριστεριστές και ... αντιεξουσιαστές, από αυτούς που απειλούν συνεχώς ζωές αστυνομικών και προσέφεραν τις «υπηρεσίες» τους στην ΕΛ.ΑΣ. (που τις δέχθηκε με ευχαρίστηση) σε «αναγνωρίσεις» κατά αθώων και αδίκων. Δήλωσαν «αυτόπτες μάρτυρες» οι αναρχικοί και άρχισαν να ρουφιανεύουν. Νεοταξίτικα πράγματα, αηδιαστικά. Φυσικά, στα δικαστήρια θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, αλλά αυτή είναι άλλη υπόθεση. Οι αστυνομικοί έλεγαν διάφορα μυστήρια: «Αναγνωρίστηκαν από πολίτες». Εμφανίστηκε και ο γνωστός Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ (που χειροκροτούσε όταν κατέβαιναν τα ρολά σε καταστήματα, δεν ξεχνιέται αυτή η παρακμιακή εικόνα) και έκανε εμετικές δηλώσεις. Κάτι για «Δημοκρατία» πήρε το αυτί μας. «Αντιεξουσιαστικά» πράγματα, σε συνεργασία με την αστυνομία.

Από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., το τι ψέματα λέχθηκαν σε δημοσιογράφους που είτε τηλεφώνησαν, είτε έσπευσαν στην ΓΑΔΑ, για να συγκαλυφθούν τα αίσχη που διαπράχθηκαν (όπως η μεροληπτική αντιμετώπιση και η «προστασία» στους αριστεριστές και αντιεξουσιαστές - ούτε μια σύλληψη), δεν περιγράφονται. Αστυνομικοί ή πραίτορες; Και πλέον χωρίς σημαία στην στολή τους, όπως ζητά σύμφωνα με πληροφορίες το αρμόδιο υπουργείο. Σεκιουριτάδες δηλαδή της Ιπποκράτους, της Κουμουνδούρου και της Παγκοσμιοποίησης.

Αλήθεια, αυτή είναι η πατρίδα μας; Η πατρίδα όπου «διώκεται» η ελληνική σημαία; Όπου αφαιρείται ο σταυρός, από τα δημόσια εμβλήματα; Όχι, σε καμία περίπτωση. «Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στην μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό. Κυματίζει με καμάρι δεν φοβάται τον εχθρό σαν την θάλασσα γαλάζια και λευκή σαν τον αφρό». Έτσι «προοδευτικέ» κ. Χρυσοχοΐδη;


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 25ης Ιανουαρίου 2010 της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Δημοψήφισμα για την μετανάστευση

του Χρήστου Χαρίτου
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.



Μετανάστες στην πατρίδα τους έχουν καταντήσει οι Έλληνες όλο και περισσότερων περιοχών της Ελλάδος.

Όταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το απαράδεκτο νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας στους - εκ των υστέρων - «νομιμοποιηθέντες» λαθρομετανάστες, συνάντησε την εχθρότητα και την άρνηση του πολιτικού κατεστημένου. Ακόμη και ο «κεντροδεξιός» τέως υπουργός της ΝΔ Σωτήρης Χατζηγάκης, σε ένα απίθανο άρθρο του στην Ελευθεροτυπία στις 13/1, καταφέρθηκε εναντίον του δημοψηφίσματος, χαρακτηρίζοντάς το «μετα-δημοκρατικό μόρφωμα»! Με τέτοιους «κεντροδεξιούς» στην Ελλάδα απορώ που δεν μας κυβερνά ακόμη ο κ. Αλαβάνος με την συνιστώσα «Ρόζα Λούξεμπουργκ».

Την απάντηση όμως του Ελληνικού λαού στους αρνητές του δημοψηφίσματος την έδωσε η δημοσκόπηση της Alco στο «Πρώτο Θέμα» στις 10/1, όπου το 52% των Ελλήνων ζητάει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το «Πρώτο Θέμα» δεν είναι «ακροδεξιά εφημερίδα», αλλά αποτελεί την κορωνίδα των εκδόσεων του κ. Μπόμπολα και στηρίζει ΠΑΣΟΚ, όπως και ο κ. Παναγόπουλος της Alco.

Το ίδιο και ο κ. Πρετεντέρης στο άρθρο του στο Βήμα στις 13/1: «Η γραμμή λύσης που τράβηξε η κυβέρνηση δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Έτσι όσοι αντιτίθενται στη λύση αυτή (μεταξύ τους και ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης) κινδυνεύουν να συναντήσουν ένα ακροατήριο πολύ ευρύτερο από τη «βαθιά Δεξιά» που εκπροσωπούν». Για να καταλήξει: «Το πρόβλημα λοιπόν, δεν είναι αν ο Σαμαράς κάνει κολιγιά με τον Καρατζαφέρη - με γεια του, με χαρά του. Το πρόβλημα θα προκύψει αν καταφέρουν οι δυο τους να συμπορευτούν με την ελληνική κοινωνία».

Όταν η ΝΔ έφερε προς κύρωση στην βουλή την Συνθήκη της Λισσαβώνος, το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου ζήτησαν δημοψήφισμα, πρόταση που συζητήθηκε τον Ιούνιο του 2008 στην ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ του δημοψηφίσματος τότε τάχθηκε και ο ΛΑ.Ο.Σ., διότι εμείς πιστεύουμε ότι σε μείζονος σημασίας πολιτικά θέματα πρέπει να τοποθετείται άμεσα ο λαός και όχι να νοθεύεται η βούλησή του με κοινοβουλευτικά τερτίπια.

Πόσω μάλλον τώρα, που επιχειρείται η εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδος, με την ετσιθελική εισαγωγή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, οι οποίοι θα «βαπτισθούν» με τυπικά κριτήρια «Έλληνες», για να ικανοποιηθούν οι διεθνιστικές ψυχώσεις της Αριστεράς και οι καιροσκοπικές επιδιώξεις του ΠΑΣΟΚ. Διότι όλοι αυτοί θα ψηφίσουν μαζικά ΠΑΣΟΚ στις κάλπες, μόνο ηλίθιοι και πνευματικώς ευνουχισμένοι μπορούν να πιστεύουν κάτι διαφορετικό.

Ο κ. Σαμαράς περίμενε ένα μήνα μέχρι να πάρει κάποια θέση. Κρίμα για όσους τον εξέλεξαν πρόεδρο της Ν.Δ., περιμένοντας μία δεξιά αναγέννηση. Όλα τα θαύματα σε αυτή την χώρα διαρκούν 3 ημέρες. Θα πρέπει όλοι στην Ρηγίλλης να αντιληφθούν την κρισιμότητα της καταστάσεως, καθώς διακυβεύεται πλέον η εθνική μας υπόσταση. Διότι πράγματι κ. Σαμαρά είμαστε έθνος και λαός και όχι «πληθυσμός». Αυτό όμως είναι και η «κόκκινη γραμμή» απέναντι στο νεοταξικό ΠΑΣΟΚ. Δεν σας ζητάμε να γίνεται «ουρά του ΛΑ.Ο.Σ.», αλλά να ταχθείτε καθαρά και με σαφήνεια με τις εθνικές δυνάμεις. Διαβάστε ξανά την κατάληξη του άρθρου του κ. Πρετεντέρη για να καταλάβετε τι φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ. Για όσους ακόμη υπνοβατούν, να δουν στο επίσημο Associated Press of Pakistan τις ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού Yusuf Gilani στον Έλληνα πρέσβη Δημήτριο Δόλλη, για την χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους εν Ελλάδι Πακιστανούς. Τα χειρότερα έπονται.


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 19ης Ιανουαρίου 2010 της εφημερίδας Εν Πειραιεί.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 24/01/10

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Εδώ σ΄ αυτό το ξενοδοχείο χτυπάει η καρδιά της
Ελλάδος.. Εδώ σ΄ αυτό το ξενοδοχείο είναι
στραμμένα τα βλέμματα της πατρίδος. Καθυστέρησα
γιατί αισθάνθηκα ότι είναι χρέος τιμής να είμαι στο
μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου
Χριστόδουλου. Ανήκε και αυτός σ΄ εκείνους τους
μεγάλους που η ιστορία τους επιφύλασσε να
φυλάσσουν «Θερμοπύλες». Όπως μεγάλος ήταν και
ο Τάσος Παπαδόπουλος στη Κύπρο.
Σ΄ αυτό το καλό και τίμιο αγώνα που ξεκινήσαμε δεν
είμαστε μόνοι. Είμαστε πολλοί. Δεν θα μπορούσα
παρά να χαιρετήσω απ΄ τα βάθη της καρδιάς μου
όπως νομίζω και εσείς τις υπέροχες πατριωτικές
θέσεις που εξέφρασε ο μεγαλύτερος εν ζωή
δημιουργός, ο Μ. Θεοδωράκης.
Η Ελλάδα σήμερα θ΄ ακούσει στην εθνική μας
συνδιάσκεψη τον πατριωτικό λόγο που της έχουν
αφαιρέσει από τα Μ.Μ.Ε. Θ΄ ακούσει τις θέσεις που
απορρέουν απ΄ την ψυχή και την καρδιά της
Ελλάδος. Αφιερώνω εξαιρετικά την σημερινή μας
σύναξη σ΄ ένα μεγάλο αγωνιστή του κόμματος ο
οποίος ακούραστος όλο αυτό το καιρό είχε αναλάβει
μεγάλο φορτίο για την οργάνωση της εκδήλωσης και
ο οποίος στις 3:00 η ώρα το πρωί σήμερα και ενώ
ετοίμαζε την εισήγηση του ν΄ απαντήσει μέσα απ΄ το
διαδίκτυο σε επικριτές δικούς μου και του ’δωνι
Γεωργιάδη, έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.
Έσπευσε όλο το κόμμα. Μόλις γύρισε ο κ.
Παπαμιχαήλ και μου ΄πε τα ευχάριστα. Μπορεί να
μείνει στο κρεβάτι για λίγο ο Αργύρης Σιδέρης αλλά
είναι αντιμετωπίσιμο. Αργύρη δεν είσαι μόνος σου.
Έχεις μαζί σου τις ευχές όλου του κόμματος που σε
συνοδεύουν. Και να ξέρουν εκείνοι που νομίζουν ότι
ευκόλως θα περάσουν τα σχέδια τους, ότι όλοι θα
δουλέψουμε σκληρά. Όλοι είμαστε έτοιμοι να
πέσουμε στο καθήκον. Αλλά τις «Θερμοπύλες» του
Ελληνισμού θα τις υπερασπιστούμε. Εύχομαι σε
όλους καλή τύχη και καλή διαδρομή στη
συνδιάσκεψη μας.

ΟΜΙΛΙΑ
Ρωτώντας τον Συνήγορο του Πολίτη να διατυπώσει
την επιστημονική του άποψη, εάν η ιθαγένεια
αποτελεί ατομικό δικαίωμα, όπως είπε ο Γιώργος
Παπανδρέου, πρέπει να σας πω ότι τη σκληρότερη
ερώτηση έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο
κ. Φλωρίδης πάνω σε αυτό το θέμα, που σημαίνει ότι
και μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου ότι
δεν έχει την πλειοψηφία. Εμείς γνωρίζουμε τι λέει η
Ελλάδα, γνωρίζουμε τι λένε οι Έλληνες. Γνωρίζουμε
ότι από την Ιεράπετρα, μέχρι το Διδυμότειχο και από
τη Θεσπρωτία μέχρι τη Ρόδο, όλη η Ελλάδα, λέει
«όχι, δεν θέλουμε να νοθευτεί ο Ελληνισμός».
Πριν από 180 περίπου χρόνια, ο προπάππους μου
πολέμησε στο Μανιάκι τους εποίκους του Ιμπραήμ.
Και πριν από 100 περίπου χρόνια, ο παππούς μου
μαζί με τον άλλον τον ήρωα τον Τέλο ’γρα, έφυγαν
από τους Γαργαλιάνους και από την Ποταμιά και
πήγαν να ελευθερώσουν την Μακεδονία από άλλους
εκεί εποίκους. Δεν μπορώ εγώ, να μην είμαι πιστός
στο οικογενειακό D.N.A. Δεν το επιτρέπει η ιστορία
της οικογενείας μου. Ο κ. Παπανδρέου, ας μην
κρυβόμαστε, είναι από τους ευεργετημένους
προσκεκλημένους, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και
δεν είναι και ο μόνος. Το θέμα λοιπόν είναι εάν θα
επιτρέψουμε στη Νέα Τάξη πραγμάτων και στις
παραφυάδες της -στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στην
ομάδα εργασίας του Τζώρτζ Σόρος- να
αποδεκατίσουνε τον κόσμο και ιδιαίτερα την πατρίδα
μας για την οποία ενδιαφερόμαστε.
Η Ελλάδα δεν ανήκει μόνο στους Έλληνες. Η Ελλάδα
ανήκει στην ιστορία της. Μία ιστορία που
εξαπλώνεται στα βάθη των αιώνων. Και πρέπει να
ξέρουν όλοι αυτοί που σχεδιάζουν την
απεθνοποίηση και την αποχριστιανοποίηση τη
Ελλάδος ότι όταν αυτός ο τόπος έχτιζε Παρθενώνες,
αυτοί ήταν ακόμα πάνω σε δέντρα. Και να ξέρουν ότι
είναι βαριά η κληρονομιά μας. Έχουμε μια βαριά
κληρονομιά που βγαίνει από το πνεύμα που
γεννήθηκε σ΄ αυτά εδώ τα χώματα. Στη σκιά αυτού
του ναού. Οι Έλληνες δημιούργησαν πολιτισμούς.
Μεγάλο πολιτισμό στα γράμματα, στις τέχνες, στο
θέατρο. Είχα πει στο ευρωκοινοβούλιο: «Εάν
κάποιος από εσάς ήταν για λίγο θεός και μπορούσε
να βγάλει ένα κράτος από την Ιστορία ποιο θα ήταν
και τι θα άλλαζε στην εξέλιξη του ανθρώπου»; Μου
απαντά κάποιος και μου λέει: «Αν έβγαζα την
Γερμανία»; Του είπα: «Δεν θα γνωρίζαμε τον Νίτσε
και ίσως δεν γνωρίζαμε και τον Φον Μπράουν. Αν
όμως αφαιρέσεις απ΄ την ιστορία την Ελλάδα»;
Μέσα όμως απ΄ την ιστορία της Ελλάδας, η
ανθρωπότητα γνώρισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες,
το θέατρο, την ιατρική, την φιλοσοφία. Αυτοί είμαστε
οι Έλληνες. Αυτή είναι η προσφορά μας. Αυτά
έχουμε κληρονομήσει. Αυτά έχουμε στη ψυχή μας,
στη καρδιά μας, στο νου μας. Και έρχονται να μας
φορτώσουν κάποιους οι οποίοι δραπέτευσαν από τη
χώρα τους για να προσθέσουν στο δικό μας
πολιτισμό την έννοια της «πολυπολιτισμικότητας».
Εμείς θα βάλουμε τον Όμηρο, τους 7 σοφούς, τον
Σοφοκλή, τον Ευριπίδη, τον Αριστοφάνη, τον
Αισχύλο, τον Ιπποκράτη, τον Αριστοτέλη, τον
Σωκράτη, τον Πλάτωνα. Το μυαλό του κόσμου, τη
διανόηση. Και αυτοί τι θα βάλουν; Και θα είμαστε στα
ίδια. Βεβαίως είμαστε η χώρα που πήραμε στην
πλάτη μας δύο θρησκείες. Την παλιά θρησκεία που
έγινε οικουμενική σχεδόν, και μετά τη διδασκαλία του
Χριστού. Γιατί ο ίδιος Χριστός είπε: «ήρθε η ώρα να
δοξαστεί ο υιός του θεού», όταν συνάντησε τον
Έλληνα. Και τα ευαγγέλια είναι γραμμένα στην
Ελληνική γλώσσα. Είμαστε εκείνοι οι οποίοι δώσαμε
το φως στο κόσμο. Και έρχεται τώρα ο κ.
Παπανδρέου να μας φορέσει παρωπίδες. Να φέρει
το σκοτάδι. Η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί ούτε στον
’δη, ούτε στο σκοτάδι. Όλοι μαζί θα ξεχυθούμε σε
όλες τις πλατείες και τα καφενεία. Και τη Κυριακή το
πρωί έξω από τις ενορίες. Όλη σχεδόν η ιεραρχία
έχει στοιχηθεί πίσω από τον καλό, ιερό αγώνα που
ξεκινήσαμε εμείς, ταγμένοι να φυλάμε τις
Θερμοπύλες του Ελληνισμού.
Πηγαίνετε λοιπόν να πάρετε την υπογραφή χέρι -
χέρι. Να την πάρετε από ανώνυμους και επώνυμους.
Και ανάμεσα σε όλους που εκτιμώ, αγαπώ και
σέβομαι, επιτρέψτε μου να κάνω μια μικρή αναφορά
στην κα Καρατζαφέρη, η οποία -από το πρωί μέχρι
το βράδυ στο κανάλι- σήμερα το πρωί μου έκανε ένα
δώρο. Είχε δέκα λίστες γεμάτες και μου ΄πε: «πάρε
τα πρώτα 250 ονόματα». «Βένη σ΄ ευχαριστώ»! Όλες
και όλοι, ανεξαρτήτως τίτλου, πρέπει να βγούμε
στους δρόμους. Πρέπει να μαζέψουμε υπογραφές.
Και όχι για να τις δώσουμε εδώ που δεν θα πιάσουνε
τόπο. Θα τις δώσουμε εκεί που θα πιέσουμε τα
γεγονότα. Εκεί που είπε ο Κώστας Αϊβαλιώτης: «σ΄
αυτούς στην Ευρώπη, που δεν φοβούνται να
ακούσουν τη φωνή του λαού». Να έχετε υπόψη σας
ότι έχουμε κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της
Ευρώπης. Έχουμε κάνει καλή δουλειά. Και τη
περίοδο που ήμουν επάνω με τον Κώστα και τη
Νάνσυ, και την περίοδο που ήταν ο πρέσβης. ο κ.
Γεωργίου, και τώρα που είναι η κα Τζαβέλα με τον κ.
Σαλαβράκο, το κόμμα μας δεν είναι ένα ακόμα κόμμα
στο ευρωκοινοβούλιο. Το κόμμα μας είναι οδηγός
των οδηγιών και των σκέψεων των ελευθέρων
σκεπτόμενων Ευρωπαίων που έχουνε την
αντίρρηση, την ελευθερία και την αδέσμευτη πορεία
που έχουμε κι εμείς. Ήδη, στις μισές σχεδόν χώρες
της Ευρώπης μαζεύουν υπογραφές. Το ίδιο ακριβώς
αυτό φυλλάδιο που έχουμε στα ελληνικά υπάρχει και
στα αγγλικά ώστε να μαζεύουμε υπογραφές έξω.
Ήδη το θέμα έρχεται με πρωτοβουλία των δικών μας
Ευρωβουλευτών εις το αγγλικό κοινοβούλιο, τη
Βουλή των λόρδων, με εξαιρετική σημείωση ότι
αποτελεί εξαιρετική απειλή για τη Μεγάλη Βρετανία
αυτά που μεθοδεύει εδώ ο Γ. Παπανδρέου.
Δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία του
αγώνα. Το ξέρετε, το βλέπετε και το αντιλαμβάνεστε,
ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε
μια ασφαλή διέξοδο. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε.
Είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε προτάσεις και
σκέψεις όπως έγινε χθες και το διηγήθηκε ο
Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, όπου
απεδέχθη το σύνολο των προτάσεων που του έκανα
μέσα στη Βουλή.
Είμαι έτοιμος να βοηθήσω, να ιδρώσω και να
κουραστώ, για να «βγει το κάρο» από κει που το
βούλιαξαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Με μια όμως προϋπόθεση: ότι δεν θ΄ αλλοιώσουν το
εθνικό φρόνημα, δεν θ΄ αλλοιώσουν το εκλογικό
σώμα. Εκεί είμαστε αμετακίνητοι και θα είμαστε
απέναντι.
Γι΄ αυτό πρέπει να σας πω ότι με προσέβαλε
βαθιά αυτό το οποίο έγινε χθες. Συγκεκριμένα,
πρέπει να ξέρετε ότι στο Ευρωκοινοβούλιο
ήμουν στην Επιτροπή που είχε να κάνει με
θέματα που αφορούσαν τη Βουλγαρία και έδωσα
σκληρή μάχη για να μπορέσει να συμπτυχθεί ο
χρόνος και να μπει η Βουλγαρία αμέσως στην
Ευρώπη. Ενδεχομένως - αν κάποιοι δεν το
προσπαθούσαμε τόσο σκληρά - η Βουλγαρία
μπορεί να μην είχε μπει. Από ΄κει και πέρα όμως
στην Ελληνική επικράτεια κάνει κουμάντο ο
Έλληνας πρωθυπουργός και όχι ο Βούλγαρος
και θεωρώ αδιανόητο το να έρθει ο Βούλγαρος
πρωθυπουργός για να δώσει λύσεις σε θέματα
της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Δεν
παραχωρούμε σε κανέναν την εθνική μας
κυριαρχία. Δεν παραχωρούμε σε κανέναν την
πατρίδα και εάν χρειάζεται θα πολεμήσουμε
όρθιοι. Το έχουμε ξανακάνει. Θα μείνουμε μόνοι,
αλλά αξιοπρεπείς.
Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι το εξής: Μας
πτωχεύουν. Δεν είναι η πραγματική κατάσταση αυτή
η οποία ακούτε και βλέπετε. Και το ίδιο έγινε πριν
λίγα χρόνια σε μια άλλη χώρα με ψυχή και καρδιά.
Την Ιρλανδία. Επειδή η Ιρλανδία με το καλύτερο
οικονομικό μοντέλο μέχρι πριν 3- 4 χρόνια σήκωσε
το ανάστημα. Είπε «όχι στο υποκατάστατο του
Συντάγματος», τότε η Νέα Τάξη πραγμάτων είπε:
«όχι οι Ιρλανδοί; Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε». Και τη
γονάτισαν οικονομικά και οι Ιρλανδοί αναγκάστηκαν
να ψηφίσουν και να κάνουν το «όχι», «ναι».
Το ίδιο γίνεται τώρα και στην Ελλάδα: Μας λένε:
«γονατίστε γιατί θέλουμε να πάρουμε το «πράσινο
φως» στα Σκόπια και να τους δώσουμε το όνομα.
Γονατίστε, γιατί η Τουρκία πρέπει να περάσει στη
Θράκη».
Δεν πρόκειται όμως να παραχωρήσουμε ούτε
σπιθαμή Ελληνικού εδάφους, ούτε τόπο Εθνικής
κυριαρχίας. Και να ξέρουν πως εάν σήμερα μέσα απ΄
τις δικές τους μεθοδεύσεις υπάρχουν ηγεσίες οι
οποίες κάμπτονται, υπάρχουν και ηγέτες σ΄ αυτό τον
τόπο που είναι γεννημένοι απ΄ τα ιερά χώματα και
βγαλμένοι απ΄ τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά. Που
δεν θα παραδώσουν τη χώρα και δεν θα προδώσουν
την Ιστορία. Αλλά θα μείνουμε όρθιοι, θα κρατήσουμε
την Ελλάδα ζωντανή και το Εθνικό φρόνημα καθαρό.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Εγκληματική ενέργεια κατά συντάκτη της Ελεύθερης Ωρας!!!


papageorgiouΑποφάσισαν προφυλάκιση του δημοσιογράφου μας Δημήτρη Παπαγεωργίου! Αιματοβαμμένο μεροκάματο για ένα παιδί της οικογένειας της «ΕΩ»! Αφού τον στοχοποίησαν, τον χτύπησαν, τον συνέλαβαν (με τη βοήθεια και αναγνώριση των… καλοθελητών του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου) την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του, θέλουν τώρα να τον φιμώσουν, κλείνοντάς τον στη φυλακή. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ!

Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία στο απόσπασμα, από σταλινικούς αριστεριστές της δεκάρας! Στο βωμό της εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών συμφερόντων των «πράσινων» και της βίαιης καταστολής των αντιδράσεων για το μεταναστευτικό (που έχουν αποφασίσει προφανώς στο Μαξίμου), καταστρέφουν τη ζωή 44 παιδιών και των οικογενειών τους, εκ των οποίων 12 ανηλίκων, χρησιμοποιώντας «απαθείς» αστυνομικούς (το τι μας είπαν κάποιοι, δεν περιγράφεται!) και εισαγγελείς! Προσέξτε ερώτηση της εισαγγελέως στον συντάκτη μας: «Μα πως ενδιαφέρεται να καλύψει το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο η Ελεύθερη Ωρα; Δεν είναι Δεξιά εφημερίδα;»!!! Δηλαδή ο Ιός της… αριστερής Ελευθεροτυπίας που ασχολείται κάθε εβδομάδα με τη Δεξιά, γιατί δεν καλείται σε απολογία; Μα τι λογική είναι αυτή;

Θα μας βρουν μπροστά…

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον μια αδίστακτη πολιτική και εθνομηδενιστική παρεούλα, που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και ρημάζει τον τόπο, στοχεύοντας τώρα στην πατριωτική του νεολαία! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Εμείς, ετοιμαζόμαστε να προσφύγουμε σε όλα τα εγχώρια και διεθνή δικαιοδοτικά όργανα! Όσο για τους… καλοθελητές, θα τους ξεμπροστιάσουμε. Δεν έχουμε τίποτα πλέον να χάσουμε, παρά την Ελευθερία μας που απειλείται! Όσοι ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ, ας προσέχατε! Τώρα, τρεχάτε, γιατί χάνουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας!

Ήδη, βουλευτές ετοιμάζονται για επερωτήσεις, ενώ η αναταραχή στους κόλπους της ευρύτερης Δεξιάς, είναι μεγάλη! Το θέμα θα φτάσει φυσικά και στο Ευρωκοινοβούλιο! Μην έχετε αυταπάτες κύριοι του ΠΑΣΟΚ: το δημοσιογράφο μας θα τον υπερασπιστούμε με νύχια και δόντια! Η διεθνής καμπάνια για την απελευθέρωσή του, μόλις ξεκίνησε. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ανακριτής στην υπόθεση ξέρετε ποιος είναι; ΞΕΡΕΤΕ! Διώκεται ποινικά και πειθαρχικά για την υπόθεση Siemens! Ο Ζαγοριανός! Χωρίς άλλα σχόλια…

Κύριε υπουργέ, εδώ είμαστε!

xrysoxoidisΚύριε Χρυσοχοΐδη, αν ο συνάδελφός μας ήταν μέλος καμιάς μηδενιστικής και αριστεριστικής γκρούπας, σαν αυτές που σας βγάζουν τη γλώσσα και βάζουν βόμβες στη Βουλή, θα ήταν ήδη έξω! Έτσι δεν είναι; Αν ο συνάδελφός μας ήταν αριστεριστής, θα τον είχατε αφήσει ελεύθερο με παρέμβαση του Σπύρου Βούγια, έτσι δεν είναι; Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν! Αλήθεια, κ. Χρυσοχοΐδη, άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου περί «φασιστικής απειλής»;

Λοιπόν, θα πρέπει να μας φυλακίσετε όλους! ΟΛΟΥΣ! Εμείς από την πλευρά μας, θα σας καταγγέλλουμε καθημερινά, θα καταγγείλουμε το ολοκληρωτικό κράτος πολιτικής ορθότητας που στήνετε, αφελληνίζοντας τα πάντα! Το όνομά σας θα μείνει στην ιστορία ως παράδειγμα προς αποφυγή! Τι θα μας κάνετε; Θα χρησιμοποιήσετε τα ανδρείκελά σας να μας μπουζουριάσουν; Εδώ είμαστε κ. υπουργέ και περιμένουμε τους πραίτορές σας, που δεν θα φέρουν φυσικά την ελληνική σημαία στο μανίκι τους! Αμερικής 20 και Ακαδημίας γωνία, εκεί είμαστε! Μπορείτε αν θέλετε να μας παρακολουθείτε! Εκεί δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη της ενημέρωσης, εκεί κερδίζουμε το ψωμί μας! Από το 1980 ανελλιπώς!

Δημήτρη, είμαστε και θα είμαστε εδώ!

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, είναι ένα σκληρά εργαζόμενο παιδί, που κρύβει την Ελλάδα μέσα στην καρδιά του. Το διάστημα που εργάζεται στην εφημερίδα μας, χωρίς να υπολογίσει κούραση και θυσίες, πάντα με χαμόγελο και έτοιμος να τρέξει στο ρεπορτάζ, δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή σε όλους εμάς τους συναδέλφους του. Χθες, ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, φυλασσόμενος από μια διμοιρία ΜΑΤ!!! Τον διαβεβαιώνουμε ότι ο εφιάλτης που ζει, ελέω κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Επίσης, του στέλνουμε ένα μήνυμα: ότι οι ρουφιανιές εναντίον του θα ξεσκεπαστούν, ότι οι ρουφιάνοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και στο λαό. Τα υπόλοιπα, τα αφήνουμε στο Θεό, κλίνοντας το γόνυ με ευλάβεια και με εμπιστοσύνη στην κρίση Του.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Συλλήψεις και βιαιοπραγίες κατά πατριωτών και συνεργασία ΕΛΑΣ με… αναρχικούς!

Ποινική δίωξη με τις επιβαρυντικές περιστάσεις που προβλέπει ο νόμος για την κουκούλα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 44 συλληφθέντων! Ξέρετε με το νόμο που είχε χαρακτηρίσει «γελοίο» και «ανεφάρμοστο» ο Χρυσοχοϊδης!!!

Δεν πάμε καθόλου καλά. Ένας σταλινικός νεοταξίτικος κλοιός κλείνει γύρω από το πολιτικό μας σύστημα. Και τώρα, συλλήψεις πατριωτών και συνεργασία της ΕΛΑΣ, κατόπιν «άνωθεν» εντολών, με αριστεριστές και αντιεξουσιαστές, στη διάρκεια επεισοδίων στους Αμπελόκηπους. Η απόλυτη παρακμή, η απόλυτη έκπτωση για την ΕΛΑΣ, που ανέχεται τη χειραγώγησή της από την διεθνιστική κυβέρνηση του εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα, ποινικοποιείται η πατριωτική πολιτική δράση.

Αλλά, ας κοιτάξουμε πως ξεκίνησαν όλα. Άρχισαν οι σταλινιστές του ΠΑΣΟΚ με χειραγώγηση της διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης. Συνέχισαν με επιθέσεις κατά των blogs, καθώς ζορίστηκαν στο διαδίκτυο, αναδεικνύοντας την ολοκληρωτική πολιτική τους λογική. Επιδρομές σε σπίτια, κατασχέσεις σκληρών δίσκων, εύρεση κωδικών και κατέβασμα ιστοσελίδων άνευ αδείας του κατόχου με τους κωδικούς του που παράνομα χρησιμοποίησαν, μετά παλινδρομήσεις, εκβιασμοί στους ιδιοκτήτες και «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων στα γνωστά διαδικτυακά παπαγαλάκια τους (αυτό είναι έγκλημα, αλλά όχι για τους «πράσινους» και τα φερέφωνά τους). Εισαγγελείς φυσικά, πουθενά. Που να τα βάλουν με την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα, η χρησιμοποίηση της ΕΛΑΣ και η μετατροπή της σε δύναμη πραιτοριανών, είναι εξόφθαλμη, με στόχευση μάλιστα στις παρυφές (για αρχή) του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακολούθησαν μετά διάφορα άλλα… Ακούστε τώρα και τα χειρότερα.

Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο με αριστεριστές και αντιεξουσιαστές και αντισυγκέντρωση πατριωτών. Αντισυγκεντρώσεις, σημειωτέον, δικαιούνται να κάνουν μόνο οι αριστεριστές, κατά την ΕΛΑΣ. Έγιναν συμπλοκές, με αποτέλεσμα τραυματισμούς εκατέρωθεν και συλλήψεις. Αυτή τη φορά η διαταγή εκ της πολιτικής ηγεσίας, ήταν σαφής: συλλήψεις μόνο «ακροδεξιών». Έχουν και «προβλήματα» με συγκεκριμένη εφημερίδα και «προσέχουν» για να κλείσουν το μέτωπο. Σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο οι «πατριώτες» βιαιοπράγησαν, μόνο αυτοί ήταν «οπλισμένοι». Οι αποδείξεις διαψεύδουν τους εφευρέτες της «φασιστικής απειλής». Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των 44 συλληφθέντων που εξακολουθούν να παραμένουν κρατούμενοι, όλοι εκ «δεξιών», βρίσκονται 15 ανήλικοι, ο ένας μόλις 13 ετών (!).

Εδώ, έχουμε πολλά απίθανα να σας πούμε! Μόλις έγιναν οι συλλήψεις, «πλάκωσαν» στη ΓΑΔΑ πολλοί αριστεριστές και… αντιεξουσιαστές, από αυτούς που απειλούν συνεχώς ζωές αστυνομικών και προσέφεραν τις… «υπηρεσίες» τους στην ΕΛΑΣ (που τις δέχθηκε με ευχαρίστηση) σε «αναγνωρίσεις» κατά αθώων και αδίκων. Δήλωσαν «αυτόπτες μάρτυρες» οι αναρχικοί και άρχισαν να ρουφιανεύουν. Νεοταξίτικα πράγματα, αηδιαστικά. Φυσικά, στα δικαστήρια θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, αλλά αυτή είναι άλλη υπόθεση… Οι αστυνομικοί έλεγαν διάφορα μυστήρια: «Αναγνωρίστηκαν από πολίτες»… Εμφανίστηκε και ο γνωστός Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ (που χειροκροτούσε όταν κατέβαιναν τα ρολά σε καταστήματα, δεν ξεχνιέται αυτή η παρακμιακή εικόνα) και έκανε εμετικές δηλώσεις. Κάτι για «Δημοκρατία» πήρε το αυτί μας… «Αντιεξουσιαστικά» πράγματα, σε συνεργασία με την αστυνομία.

Από την πλευρά της ΕΛΑΣ, το τι ψέματα λέχθηκαν σε δημοσιογράφους που είτε τηλεφώνησαν είτε έσπευσαν στη ΓΑΔΑ, για να συγκαλυφθούν τα αίσχη που διαπράχθηκαν (όπως η μεροληπτική αντιμετώπιση και η «προστασία» στους αριστεριστές και αντιεξουσιαστές-ούτε μια σύλληψη), δεν περιγράφονται. Αστυνομικοί ή πραίτορες; Και πλέον χωρίς σημαία στη στολή τους, όπως ζητά σύμφωνα με πληροφορίες το αρμόδιο υπουργείο… Σεκιουριτάδες δηλαδή της Ιπποκράτους, της Κουμουνδούρου και της παγκοσμιοποίησης!

Αλήθεια, αυτή είναι η πατρίδα μας; Η πατρίδα όπου «διώκεται» η ελληνική σημαία; Όπου αφαιρείται ο σταυρός, από τα δημόσια εμβλήματα; Όχι, σε καμία περίπτωση. «Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό. Κυματίζει με καμάρι δεν φοβάται τον εχθρό σαν τη θάλασσα γαλάζια και λευκή σαν τον αφρό». Έτσι «προοδευτικέ» κ. Χρυσοχοΐδη;

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
...
Δυο χρόνια...
Πότε πέρασαν κιολας δύο χρόνια απο τη μαύρη Δευτέρα, που άλλαξε τις ζωές όλων μας για πάντα;
Ηταν Δευτέρα, 5.15 το πρωί η ωρα που έσβηνε το καντήλι της ζωής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου μας και άλλαζε η ζωή μας...
Δύο χρόνια μετά,δεν τον έχουμε ξεχάσει,τον έχουμε διαρκώς στο στόμα μας, στην καρδιά μας και τη σκέψη μας...
Δύο χρόνια μετά,η Ελλάδα παραμένει ορφανή...
Δύο χρονια μετά,ολα για όσα εκείνος μας προειδοποιούσε λαμβάνουν χώρα, ένα ένα, κάθε μερα. Η ζωή μας έχει αλλάξει κατά πάρα πολύ απο εκείνες τις μέρες. Πολλοί, και ιδίως οι ισχυροί της ημέρας, αντιστάσεως μή ούσης παίρνουν αποφάσεις επιζήμιες για την Ελλάδα, για την Εκκλησία και για εμάς χωρίς να ερωτηθούμε...
Ζητουν χωρισμό κράτους Εκκλησίας, ζητανε να δώσουν ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες, ζητάνε να μειωθεί η παρουσία της Εκκλησίας στη δημόσια ζωή και αντι να ζουμε με την Εκκλησια που μας διδασκει να σκεφτομαστε, και να αποφασίζουμε, μας ζητανε να γίνουμε ένα νουμερο,ενας αριθμος οπως ωραια ελεγε ο Χριστοδουλος.
Να σκεφτομαστε μονο το ζοφερο οικονομικο αυριο που μας περιμενει...
να σκεφτομαστε τι θα μας ζητησουν να συνεισφερουμε ως βοηθεια υποχρεωτικη για να συνελθει η Ελλάδα απο ενα οικονομικο κραχ που εμεις ουδεποτε προκαλεσαμε..
Δεν μπορουμε να το δεχθουμε αλλο αυτο που γίνεται σε βάρος μας...
Την Κυριακή στις 24 του μηνός η μνήμη του Χριστόδουλου παραμένει ζωντανή.
Πηγαίνουμε στον Αγιο Νικολαο Καισαριανής, αλλά και στο Πρώτο Κοιμητήριο των Αθηνών και τα γεμίζουμε και προσκυνώντας στον τάφο του του λέμε, Χριστόδουλε σέ πάμε!
Για να τον ακουσουμε να μας λέει απο εκεί ψηλά και εγώ σας πάω !
Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.
Αιωνία αυτού η μνήμη !

πηγή
egersis για το stoxos.gr

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Διαμαρτυρία Αιγύπτιων Χριστιανών κατά του Ισλάμ

Δελτίο Τύπου της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού

20.01.2010: Οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα για τις σφαγές ομοθρήσκων τους από ισλαμιστές.

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του Χριστιανισμού. Αυτή την ημέρα διάλεξαν φανατικοί ισλαμιστές στην Αίγυπτο για να σφαγιάσουν στην κυριολεξία επτά χριστιανούς επειδή ήταν χριστιανοί. Όπως όλοι μας βλέπουμε ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και στην ελεύθερη επιλογή, για τους ισλαμιστές καλά κρατεί.

Είδαμε φανατικούς ισλαμιστές πριν περίπου ένα χρόνο να καίνε την Αθήνα επειδή υποτίθεται ότι ένας αστυνομικός δε σεβάστηκε και έσκισε μια χαρτοπετσέτα που ήταν γραμμένοι πάνω μερικοί στίχοι από το Κοράνι. Το Κοράνι το οποίο μέσα λέει ότι όποιος σκοτώσει άπιστους θα βρεθεί στον Παράδεισο.

Αυτούς τους φανατικούς ο κ. Παπανδρέου θέλει να τους κάνει Έλληνες, δηλαδή να κάνει μια φανατική μειονότητα στην Ελλάδα με πλήρη δικαιώματα που θα ρυθμίζει τα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος.

Κλιμάκιο της ΝΕ.Ο.Σ. παρευρέθηκε στην διαμαρτυρία των Χριστιανών της Αιγύπτου. Δόθηκε ο λόγος στον πρόεδρο της ΝΕ.Ο.Σ. Ιωάννη Παναγιωτακόπουλο από όπου προειδοποίησε ότι δυστυχώς αν ο πρωθυπουργός προχωρήσει το σχέδιο του, τέτοια φαινόμενα θα έχουμε και στην Ελλάδα.

ΟΧΙ το Ισλάμ στην Ελλάδα
ΟΧΙ οι φανατισμένοι φονταμενταλιστές στην Ελλάδα

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Βία κατά των υπογραφών στο Πάντειο!

270110-epeisodiaΜε απόλυτο συγχρονισμό αποδεικνύεται ότι βαδίζει η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τους διάφορους (υποτίθεται) αντιεξουσιαστές, στην προσπαθειά τους να φιμώσουν κάθε προσπάθεια του ελληνικού λαού, να εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών. Και ενώ σε «κυβερνητικό» και «μηντιακό» επίπεδο, κυριαρχεί ένα κλίμα λογοκρισίας για το θέμα, την ... καταστολή στον δρόμο έχουν αναλάβει οι ... αντιεξουσιαστές.
Όπως ακριβώς έγινε και στην Πάντειο, όπου ένας νεαρός φοιτητής της Σχολής, μέλος της ΦΟΣ - με προηγούμενη μεγάλη θητεία στην ΠΑΣΠ- προσπάθησε, χωρίς να ενοχλήσει κανέναν να μαζέψει υπογραφές για το δημοψήφισμα.
Σε λίγη μόνο ώρα, μία ομάδα κρανοφόρων, του επιτέθηκε, τον έριξε κάτω και άρχισε να τον χτυπά με τα κράνη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί στην γνωστή ιστοσελίδα indymedia, η στοχοποίηση των πατριωτών που μαζεύουν υπογραφές.
Εκεί δίπλα σε φωτογραφίες νεαρών γυναικών, που μάζευαν υπογραφές, δημοσιεύοντουσαν προτροπές του τύπου: «λυντσάρισμα όπου τους βρείτε» και λοιπά... Για το περιστατικό στο Πάντειο κατατέθηκαν μηνύσεις, αλλά αμφιβάλλουμε αν οι αστυνομικοί θα κάνουν κάτι. Πάντως δεν θα χρειαζόταν να ψάξουν και πολύ. Είναι γνωστό από πού ξεκινούν όλες οι επιθέσεις πολιτικής βίας στην Πάντειο. Από τον χώρο που ο πρύτανης παραχωρεί στους αναρχικούς.
Τελικά αποδεικνύεται με κάθε επισημότητα, ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» δεν είναι παρά τα - από χαζομάρα ή σχεδιασμό - όργανα του κράτους, στην προσπάθειά του να καταπιέσει κάθε αντίθετη φωνή.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΑΡΓΟΥΝ,ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ


Με απόφαση του κ. Βαγγέλη Βενιζέλου, «στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων». Οπως διευκρινίζει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, «τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές».

Με απλά λόγια, η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ήταν η τελευταία στην οποία συμμετείχαν άρματα μάχης, τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού, αλλά και αρματοφορείς, ή ειδικά ρυμουλκούμενα οχήματα. Αρά στο εξής στις παρελάσεις για τον εορτασμό των εθνικών επετείων δεν θα παρουσιάζονται ούτε τα συστήματα που χρησιμοποιεί το Πυροβολικό, ή οι πύραυλοι που χρησιμοποιούν για την αντιαεροπορική άμυνα οι Ενοπλες Δυνάμεις.
Και κυρίως όσοι πολίτες αρέσκονται στο να παρακολουθούν παρελάσεις δεν θα ξαναδούν από κοντά μαχητικά αεροσκάφη σε χαμηλές πτήσεις, ούτε και ελικόπτερα ή πυροσβεστικά αεροσκάφη να κάνουν διελεύσεις πάνω από τον χώρο όπου βρίσκονται οι συγκεντρωμένοι πολίτες.
Οι παρελάσεις στο εξής θα γίνουν κυριολεκτικά πεζές, αφού θα συμμετέχουν μόνο πεζοπόρα τμήματα.
Για την απόφασή του αυτή ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Οπως διευκρινίζεται από το Πεντάγωνο, προφανής σκοπός της «απαγόρευσης» στην παρουσία αρμάτων, στρατιωτικών οχημάτων και μαχητικών αεροσκαφών στις παρελάσεις είναι να περιοριστούν τα έξοδα, προκειμένου να επιτευχθεί και ο στόχος για μείωση των λειτουργικών δαπανών στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας κατά 12,1% για το 2010.

πηγή:ellinokratein.blog
αετός για το stoxos.gr

Ομιλία Γιάννη Κολοβού στον σύλλογο «Θερμοπύλες» για το Μεταναστευτικό

Ο Πατριωτικός Σύλλογος «Θερμοπύλες» σας προσκαλεί στην ομιλία-συζήτηση που διοργανώνει με τον συγγραφέα Γιάννη Κολοβό με θέμα «Μεταναστευτικό: Τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε πλήρη εξέλιξη». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου (Ιδομενέως 2, πλατεία Δέγλερη, Άγιος Ιερόθεος, Περιστέρι). Τηλέφωνο γραφείων: 210-5713290.


Πως να έρθετε: από την στάση «Αγ.Αντώνιος» του μετρό, παίρνοντας το λεωφορείο της γραμμής Αγ.Αντώνιος-Κηπούπολη αριθμός Α13 ή εναλλακτικά της γραμμής Αγ.Αντώνιος-Αγ.Ιερόθεος αριθμός 12 και κατεβαίνοντας στην στάση «πλατεία Δέγλερη».

Ο «σύντροφος» Νέλσον Μαντέλα

220110-mandelaΠροβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα, ο «Ανίκητος», η τελευταία ταινία του Κλιντ Ήστγουντ, για την προσπάθεια του Νέλσον Μαντέλα να ενώσει μαύρους και λευκούς μέσα από την στήριξη των Σπρίνγκμποκς, της πλειοψηφικά λευκής εθνικής ομάδας του ράγκμπυ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1995.
Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια ταινία συγχώρεσης και ενότητας, όπου στην ερώτηση γιατί ανέχεται τον λευκό αρχηγό της εθνικής ομάδας του ράγκμπυ (Ματ Ντέημον), εκείνος απαντά «Η συγχώρεση απελευθερώνει την ψυχή». Ήταν όμως αυτός ο πραγματικός Μαντέλα; Η απάντηση θα δοθεί αν κοιτάξουμε τόσο το πολιτικό του παρελθόν πριν την φυλάκιση του, όσο και την διακυβέρνηση του την πενταετία 1994- 1999.
Από τo 1984, που οι «Σπέσιαλς», το κορυφαία σκα συγκρότημα της Αγγλίας, τραγουδούσαν «Απελευθερώστε τον Νέλσον Μαντέλα», υπάρχει μια προσπάθεια αγιοποίησης του πρώην αρχηγού του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου» και πρώτου μαύρου Προέδρου της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής. Για όλους αυτούς, από τον Μπόνο στο «προοδευτικό» Χόλλυγουντ, ο Μαντέλα αξίζει κάθε τιμή για το γεγονός ότι κατάργησε το απαρτχάιντ και επέβαλε μια κοινωνία ισότητας για μαύρους και λευκούς. Θα μπορούσε να ανακηρυχτεί και Άγιος, σαν την Μητέρα Τερέζα. Όπως δήλωσε πριν από λίγο καιρό, ο Ματ Ντέημον, ο Μαντέλα είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης στον κόσμο. Όμως εκείνο που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι η Νότια Αφρική δεν ήταν το φρικτό κράτος που περιέγραφαν τα συστημικά ΜΜΕ. Αλλιώς γιατί όλοι όσοι είχαν φυλετικό πρόβλημα στις γύρω χώρες κατέφευγαν εκεί; Σίγουρα δεν ήταν τέλειο, κράτος δικαίου, όμως στην διάρκεια της δεκαετίας του '80 είχε μπει σε μια πορεία εκδημοκράτισης και ισότητας για όλους. Και ο λόγος για τον οποίο η Νότια Αφρική δεχόταν επίθεση από ΜΜΕ και ξένες κυβερνήσεις δεν ήταν το απαρτχάιντ, αλλά όπως έγραψε και ο Νόαμ Τσόμσκυ, τα ορυχεία και τα κοιτάσματα πετρελαίου που έπρεπε να περάσουν σε άλλα χέρια.
Εκείνο όμως που προτιμούν να ξεχνούν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» λευκοί αστοί είναι ότι ο Μαντέλα και οι συναγωνιστές του στο Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο ήταν Κομμουνιστές. Όπως έγραφε και ο ίδιος στο «Εγχειρίδιο του Καλού Κομμουνιστή»: «Κάτω από μια Κομμουνιστική Κυβέρνηση, στην Νότια Αφρική όλα θα είναι μέλι γάλα. Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα θα σταματήσουν να υπάρχουν μόνο για τους Λευκούς. Θα είναι εξ|' ίσου μοιρασμένα σε Λευκούς και μη Λευκούς» Όσοι τον έχουν για ήρωα, ας θυμηθούν ότι ο Μαντέλα δεν συνελήφθη για τις ιδέες του, αλλά γιατί είχε στην κατοχή του 210.000 χειροβομβίδες, 48.000 νάρκες προσωπικού και 1.500 ωρολογιακές βόμβες, που θα χρησιμοποιούσε εναντίον αθώων πολιτών για την κυριαρχία του κομμουνισμού.
Υπ' όψιν ότι ο Μαντέλα ποτέ δεν ξέχασε την ιδεολογία του και το 1991 όταν απελευθερώθηκε, η πρώτη φωτογραφία που έβγαλε ήταν με τον λευκό αρχηγό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Νοτίου Αφρικής Τζό Σλόβο, ενώ η πρώτη ξένη χώρα που επισκέφθηκε ήταν η Κούβα του Κάστρο.
Όμως εκεί που η Νότια Αφρική υπό την κυβέρνηση Μπόθα ήταν μια πλούσια χώρα, με τον Μαντέλα κατέληξε μια εξαθλιωμένη τριτοκοσμική χώρα με τον μεγαλύτερο βαθμό εγκληματικότητας, αλκοολισμού βιασμών και AIDS.
Το χειρότερο όμως ήταν η αντιμετώπιση των Λευκών, που η ταινία του Ήστγουντ θεωρεί ότι συγχώρεσε και εφάρμοσε ενωτική πολιτική. Η γυναίκα του, Γουίνι Μαντέλα δήλωσε κάποτε ότι «η Νότια Αφρική θα απελευθερωθεί μόνο με την τακτική των περιεδαίων». Για όσους δεν ξέρουν, είναι μια μέθοδος κατά την οποία περνάς σε κάποιον δύο τρία λάστιχα αυτοκινήτου για να τον ακινητοποιήσεις και μετά τον περιχύνεις με βενζίνη και τον καις.
Ο Μαντέλα ποτέ δεν κριτίκαρε δημόσια τις απόψεις της γυναίκας του. Έτσι από το 1994, που ο Μαντέλα και οι Μαύροι Κομμουνιστές του ANC ανέβηκαν στην εξουσία, έχουν δολοφονηθεί 3.000 λευκοί με αυτόν τον τρόπο, ενώ έχουν βιασθεί και βασανισθεί πολλαπλάσιος αριθμός λευκών γυναικών και παιδιών. Μάλιστα την πρώτη χρονιά της εξουσίας του, 95 Έλληνες βρήκαν παρόμοιο θάνατο. Στο 85% των περιπτώσεων δεν κλάπηκε τίποτα. Οπότε μένει το κίνητρο του μίσους κατά των Λευκών. Η κυβέρνηση του Μοκάμπε δεν κάνει τίποτα, σε σημείο που ο Μαντέλα να διατάξει ανεξάρτητη έρευνα για τους φόνους Λευκών αγροτών. Εξ' άλλου ήταν ο Μοκάμπε που εφεύρε σλόγκαν του ANC όπως «Σκότωσε τον Μπόερ, Σκότωσε τον αγρότη». Πιστεύεται δε ότι όταν πεθάνει ο Μαντέλα, δεν θα μείνει ζωντανός λευκός στην Νότια Αφρική.
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα δούμε στον «Ανίκητο», μιας και ο Κλιντ Ήστγουντ, είναι και αυτός θύμα παραπληροφόρησης των ΜΜΕ.

Γεωργίου Πισσαλίδη

Η «ανθελληνική δράση» της ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου»


Ερώτηση υπέβαλε προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση, ο Βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με τον νέο κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας τον οποίον ετοιμάζεται να εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ αναφέρεται κυρίως στις σχέσεις μίας συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, που αυτοτιτλοφορείται ως «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου». Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Σερρών: «Η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο. εκπροσωπείται από άτομα όπως ο κ. Νίκος Αλιβιζάτος και ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, γνωστοί για την πολυετή ανθελληνική τους δράσι (ανακοίνωση της Μ.Κ.Ο. στις 10/04/08 για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μειονοτικών σωματείων στην Θράκη ως «τουρκικών», αλλά όχι «πομακικών» ή «μουσουλμανικών» όπως προβλέπουν οι Διεθνείς Συνθήκες, για «μακεδονικές» μειονότητες στην Δυτική Μακεδονία, ανακοίνωση της Μ.Κ.Ο. στις 30/01/07 για το ότι «Η τέλεση θρησκευτικών τελετών με μέριμνα πολιτειακών φορέων παραβιάζει την θρησκευτική ελευθερία των πολιτών» όταν αφορά Χριστιανικές Ορθόδοξες τελετές την στιγμή που καλεί τούς πολιτειακούς φορείς με ανακοίνωση στις 26/05/09 να μεριμνήσουν για ανέγερση τζαμιού και κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα κ.λπ.).
Και αφού τελειώνει την αναφορά του, στις «ευγενείς δραστηριότητες» της παραπάνω ΜΚΟ, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, αναφέρεται στην σχέση που προφανώς αυτή έχει καλλιεργήσει με τις εξουσιαστικές δομές της χώρας – όχι μόνο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και αυτήν της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η εν λόγω Ένωση που αυτοαποκαλείται Ελληνική ασχολείται αποκλειστικώς με τα «δικαιώματα» μόνον του αλλοδαπού «ανθρώπου» και όχι του Έλληνος, ο οποίος σάς ψήφισε στις τελευταίες εκλογές και σας εξουσιοδότησε να τον κυβερνήσετε. Η ανωτέρω Μ.Κ.Ο. στις 26/3/2009 παρουσία του τότε Υπουργού Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του πολιτικού εκπροσώπου Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, κ. Χάρη Καστανίδη παρουσίασε επισήμως ένα σχέδιο με τίτλο «Για έναν νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας».
Βέβαια, είναι γνωστό ότι οι περισσότερες από τις ελληνικές «ΜΚΟ» ουδεμία σχέση έχουν με τον «τίτλο» τους, καθώς διατηρούν άμεσες επαφές με κυβερνητικά σχήματα. Έτσι ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, αναλυτικά αναφέρεται, στην διαδρομή την οποία χρησιμοποιείται, για να διασπασθεί πλήρως ο κοινωνικός ιστός της χώρας.

Στις 16/11/2009 απεστάλη προς το Υπουργείο σας μία επιστολή από την Ένωσι στην οποία παρατίθεται μία σειρά θεμάτων αρμοδιότητός σας, διευκρινίζοντας ότι είναι στην διάθεσή σας ώστε να συμβάλει στην κατεύθυνση υλοποιήσεως των αλλαγών των υπαρχόντων νομοθετικών και οργανωτικών πλαισίων για τα ζητήματα μεταναστεύσεως και ιθαγένειας. Η επιστολή αυτή η οποία είναι στην ουσία το προαναφερθέν σχέδιο για έναν νέο κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας ασχολείται με ζητήματα τα οποία αφορούν: Την ιθαγένεια. Την συμμετοχή επί μακρόν διαμενόντων αλλοδαπών στις τοπικές εκλογές. Τις ταξινομήσεις του αλλοδαπού πληθυσμού ως εστίες παραβιάσεων δικαιωμάτων. Τις διαδικασίες εισόδου-παραμονής: μετάβαση σε καθεστώς νομιμότητος. Τους «δίχως χαρτιά» μετανάστες. Προσφάτως διαπιστώσαμε την πρόθεση της κυβερνήσεώς σας να προχωρήσει σε έναν νέο «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας».

Ρωτά λοιπόν, ο Ηλίας Πολατίδης τον αρμόδιο υπουργό:
Είναι σύμπτωση η απόλυτη ταύτιση του νέου «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» της κυβερνήσεώς σας με τον «Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας» της ψευδεπίγραφης Μ.Κ.Ο. «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου»;
Πώς εξηγείται το γεγονός της κατ’ ουσίαν παραχωρήσεως νομοθετικής πρωτοβουλίας σε Μ.Κ.Ο.;
Στο πρώτο θέμα της επιστολής της Μ.Κ.Ο. προς εσάς αναφέρεται εκτός των άλλων ότι «οι προτεινόμενοι κανόνες είναι κοινωνικά επιβεβλημένοι». «Κοινωνικά επιβεβλημένοι», όμως, κανόνες δίχως να ερωτηθεί η κοινωνία είναι οι κανόνες που επιβάλλονται από δικτατορικά καθεστώτα. Συμφωνείτε με την άποψη της εν λόγω Μ.Κ.Ο. και ποιο είναι για το Υπουργείο το περιεχόμενο του όρου «κοινωνικά επιβεβλημένοι»;
Είναι στις προθέσεις της κυβερνήσεως να ρωτήσει γι’ αυτά τα θέματα την κοινωνία, δηλαδή τον ελληνικό λαό, όπως επιβάλλεται στις δημοκρατικές κοινωνίες;

Εμείς θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μία πρώτη απάντηση στον Ηλία Πολατίδη. Καθόλου τυχαίες δεν είναι αυτές οι συμπτώσεις. Τυχαία δεν είναι ούτε η πλημμύρα, των διαφόρων ΜΚΟ. Όλα από την αρχή νομίζουμε ότι ήταν σχεδιασμένα. Σχεδιασμένα για να πραγματοποιηθούν όλα όσα βλέπουμε σιγά σιγά να γίνονται σήμερα. Και φυσικά με την ευγενή αρωγή των διαφόρων.

Δημήτρης Παπαγεωργίου
http://www.elora.gr

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

patriarxis_montazΠροβληματισμός επικρατεί στο Φανάρι για την προσεχή επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου για τον εορτασμό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Φανάρι φτάνουν πληροφορίες ότι, ΙΣΩΣ, υπάρξουν κάποιες εκδηλώσεις πικρίας, αφού η Μεσσηνία συγκλονίζεται από τις θέσεις του Τοπικού Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σάββατου μετά τις δηλώσεις του για το Μεταναστευτικό πρόβλημα, όπως τις διατύπωσαν οι Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος. «Είναι απαράδεκτες οι δηλώσεις του Μεσσηνίας, δήλωσε γνωστός Ιεράρχης και προσέθεσε: «Άλλο η αγάπη προς Ολους τους Ανθρώπους ανεξαρτήτου φυλής και χρώματος και άλλο οι παραχωρήσεις προς τους ξένους οι οποίοι, οι περισσότεροι, παρουσιάζουν στην Ελλάδα τον χειρότερο εαυτό τους».

Η επίσκεψη στην Καλαμάτα – η δεύτερη σε Μητρόπολη της Παλαιάς Ελλάδος, όπως θέλουν – μετά την Τρίπολη δείχνει καθαρά ότι ο κ. Βαρθολομαίος είναι αποφασισμένος να «μπολιάσει» το κύρος του με την παρουσία του και σε Μητροπόλεις εκτός της αρμοδιότητάς του.
Και ακόμη: Ότι οι Οικουμενικές του δοξασίες ενισχύονται και από Εκείνες της Μεσσηνίας.

ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ