ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

H Πλατεία Αττικής πάλι στους Έλληνες!!!

Σήμερα όπως γνωρίζετε, είχε ανακοινωθεί από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές εκδήλωση στην Πλατεία Αττικής με σκοπό να εκφοβίσουν τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής.

Από νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία βρισκόταν αστυνομική δύναμη!(τι έκαναν από τόσο νωρίς; διασφάλιζαν τον χώρο;;;)
Λίγο μετά τις 5 στην πλατεία έφτασαν γύρω στα 80 άτομα από τον χώρο των χρήσιμων ηλίθιων, η παρουσία τους τόνωσε το ηθικό των επιδοτούμενων αντιρατσιστών οι οποίοι επιδόθηκαν σε έναν αγώνα να μαζέψουν πόρτα-πόρτα όλους τους αλλοδαπούς της περιοχής.
Λίγο μετά τις 6 είχαν καταφέρει να γεμίσουν ένα μεγάλο κομμάτι της πλατείας με αλλοδαπούς, οι οποίοι, σίγουρα ήταν παραπάνω από το 80% του συνόλου των συγκεντρωμένων.
Αφού όλοι μαζί, λέρωσαν τον χώρο με όποιο τρόπο μπορούσαν...αφού έκαναν την επαναστατική τους γυμναστική και αφού χόρτασαν να ακούν αφγανούς και άλλους να ορυόνται στις γλώσσες τους από τα μεγάφωνα...η ώρα πέρασε και έπρεπε να φύγουν...
Φυσικά δεν πήγαν προς τον Άγιο Παντελέημονα γιατί η ΕΜΥ είχε δώσει νεφώσεις και μπορεί να έβρεχε...
δεν πήγαν προς τον Σταθμό Λαρίσης γιατί ούτε και εκεί δεν ήταν καλός ο καιρός...
προς Σεπόλια-Περιστέρι θα χανόντουσαν...οπότε ξεκινήσανε να κάνουν την επαναστατική τους πορεία προς τον Άγιο Νικόλαο!!!!!

Και εκεί διαλυθήκαν ησύχως(Έφυγαν με τον ΗΣΑΠ)...και πήγαν όλοι σπίτι ικανοποιημένοι πως έκαναν και σήμερα το καθήκον τους...

Συνοπτικά
Η Εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία!
Οι αντιρατσιστές δικαιολόγησαν τις επιδοτήσεις...
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι έβγαλαν το μεροκάματο...
Και οι γνωστές μυστακιοφόρες αγωνίστριες με τα ταγάρια όλο και κάποιο λαθρομετανάστη θα βρήκαν να καλυφθούν και για απόψε και έτσι ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Να επισημάνουμε ένα δύο πράγματα προς ενημέρωση...

1) Η εκδήλωση άρχισε στις 6....στις 8.30 η πλατεία είχε ξεβρωμίσει και οι Έλληνες κάτοικοι την είχαν ξαναπάρει!
2) Την ώρα που γινόταν εκδήλωση στην Αττική...γύρω από τους αναρχοεπιδοτουμενοχασανηδες υπήρχαν δύο διμοιρίες και αυτές σε απόσταση 100 μέτρων τουλάχιστον....την ίδια ώρα στον Άγιο Παντελεήμονα...χωρίς να έχει ανακοινωθεί καμία εκδήλωση υπήρχαν 5 διμοιρίες!
3) Ήδη στο διαδίκτυο έκαναν την εμφάνιση τους οι γνωστοί σεναριογραφοί των επιδοτούμενων οι οποίοι προσπαθούν να στήσουν επιθέσεις κατοίκων σε αλλοδαπούς, επεισόδια και ότι άλλο τους βγει για να διατηρήσουν το θέμα μιας και έχει πολύ χρήμα και όσο και αν είναι μαζεμένες οι εποχές τέτοιες εκδηλώσεις πάντα επιδοτούνται αδρά.
4) Την ίδια ώρα που οι μπαχαλάκηδες βρωμίζαν προσωρινά την Αττική... ΚΑΙ 4η πλατεία μπήκε σιγά-σιγά για αρχή στην διαδικασία αυτοπροστασίας από μεριάς των κατοίκων!!! Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για 3...από εχθές όμως είναι 4!!! Αγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Αττικής και άλλες δύο που δεν τις γράφουμε για αυτονόητους λόγους...αν και σε λίγο καιρό τις γραφουμε δεν τις γράφουμε θα είναι εμφανής η διαφορά...

Υ.Σ από την εκδήλωση υπάρχει άφθονο υλικό μιας και καλυπτόταν από 4 βιντεοκάμερες των "εξαφανισμένων"...

http://www.greekalert.com/2010/10/blog-post_2382.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου