ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ "Διαχείρηση και λειτουργεία Κλειστού Γυμναστηρίου στην Παιανία Αττικής"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την λειτουργία και την διαχείριση του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Παιανία. Συγκεκριμένα κατέθεσε στον Υπουργό Πολιτισμού την παρακάτω ερώτηση:
Με σχετικό έγγραφο του Δημάρχου Παιανίας (αρ. πρωτ. 1854/20-3-09), εκφράζεται η δυσαρέσκεια της τοπικής αρχής για τη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Σπίτι του Βόλεϊ και του Κλασσικού Αθλητισμού» στην Παιανία, ως χώρου προετοιμασίας συνεδρίου εταιριών καλλυντικών.
Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος έχει επανειλημμένως ζητήσει ακρόαση από τον Υπουργό Πολιτισμού προκειμένου να προτείνει τροποποίηση της υπάρχουσας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, της Γ.Γ.Α., του Δήμου Παιανίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του ΣΕΓΑΣ, σχέδιο της οποίας έχει ήδη υποβάλλει, ώστε να μην διατίθεται το Γυμναστήριο σε σκοπούς αλλότριους του σκοπού του, αυτό δεν έχει καταστεί μέχρι σήμερα εφικτό, με αποτέλεσμα ο χώρος να συνεχίζει να χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις εμπορικού και επιχειρηματικού χαρακτήρα.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Συμφωνεί η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με την τροποποίηση της εν λόγω Προγραμματικής Σύμβασης στο πλαίσιο των προτάσεων που έχει υποβάλλει ο Δήμος Παιανίας και αν όχι, γιατί;
2. Έναντι ποιου ανταλλάγματος παραχωρήθηκε η χρήση του Γυμναστηρίου στην διοργανώτρια αρχή, ποιος φορέας έλαβε τη σχετική απόφαση και σε ποιον θα καταβληθεί το αντίτιμο της συμφωνίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου