ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΑΠΛΑ ΠΟΡΩΣΗ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

Προχθές στη συζήτηση της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του ΛΑΟΣ σχετικά με τη γνωστή σελίδα των άπλυτων ο Πολατίδης έδωσε "ρέστα" λέγοντας τα εξής απο το βήμα της βουλής:
"... Σας έκανα, τέλος, μια ερώτηση γραπτή (αναφερόμενος στον Υφυπουργό Παιδείας) στην οποία δεν απαντήσατε που λέει «ποιοι είναι οι κατά νόμο υπεύθυνοι για τη χρήση εξοπλισμού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη φιλοξενία ιστοσελίδας;» ούτως ώστε να ξέρουν οι θιγόμενοι για τους οποίους το Indymedia βγάζει φωτογραφίες, ονόματα και διευθύνσεις σπιτιών και προτρέπει διάφορους αναρχοάπλυτους να πάνε και προβούν σε πράξεις βίας. Ποιος είναι ο υπεύθυνος γι’ αυτά τα πράγματα; Ποιος είναι, σας ρωτάω. Ποιος είναι ο κατά νόμον υπεύθυνος; Θέλει κάποιος ο οποίος είναι θιγόμενος να υποβάλει μήνυση κατά του υπευθύνου. Απαντήστε, επιτέλους, τουλάχιστον σε αυτό: Ποιος είναι ο υπεύθυνος;"

Άρε Ηλία τους έχεις ξεσκίσει κανονικά...Σε βλέπουμε στις επόμενες εκλογές να πάρεις τόσους ψήφους όσους θα έχουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην σχετική ψηφοφορία μας για τον αγαπημένο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ ο Ηλίας είναι σταθερά πρώτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου