ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Σκούπες και... κουραφέξαλα

260809-somaliansΣομαλοί σφάζονταιγια ακόμη μία φορά στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί στον Δενδροπόταμο δέχονται επίθεση, κατά πάσα πιθανότητα από ορδή αθιγγάνων. Στον Άγιο Παντελεήμονα οι κάτοικοι αναγκάζονται να... γιορτάσουν το ραμαζάνι, καθώς θέλοντας και μη ακούνε στα σπίτια τους, τους μουεζίνηδες να λειτουργούν.
Αυτά, σχετικά με την τεράστια επιτυχία της προσπάθειας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανεξέλεγκτης παρουσίας λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Αδειάστηκαν 2-3 πολυκατοικίες, έκαναν και καμπόσες "σκούπες" που μαζεψαν διψήφιο αριθμό ατόμων, την ίδια ώρα που στην πρωτεύουσα της χώρας είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πάνω από 1.000.000 μετανάστες, λαθραίοι ή νομιμοποιημένοι αφού πρώτα ήταν λαθραίοι.
Εμείς στον "Ε.Κ." από όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να υιοθετήσει μια λίγο πιο σκληρή φρασεολογία, τρομαγμένη από την άνοδο του ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές και να αφήσει πίσω της τα μεταναστολαγνεία του Προκόπη Παυλόπουλου, είμασταν κρύοι και σφιγμένοι. Είχαμε την αίσθηση, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού, ότι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά παχιά λόγια. Και δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, η πραγματικότητα μας δικαίωσε.
Το θέμα ξεχάστηκε, όχι από τους Έλληνες πολίτες, αλλά από τα "κεφάλια" της κυβέρνησης, που μέσα στον χαμό της Siemens και της τραγωδίας των πυρκαγιών ξέχασαν ό,τι είχαν πει. Με αποτέλεσμα συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας να είναι πλέον άβατα για τους Έλληνες πολίτες, και όλες τις υπόλοιπες να μαστίζονται από βαρύ κύμα εγκληματικότητας.
Και ακόμη δεν μπήκε ο Σεπτέμβρης. Ούτε δύο μήνες δεν κράτησαν οι "δεσμεύσεις" Μαρκογιαννάκη και Καραμανλή για εντατικούς ελέγχους και αστυνόμευση.
Μιλώντας με κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, μαθαίνουμε ότι σιγά σιγά η πλατεία, ενώ είχε κατά κάποιο τρόπο "καθαρίσει" - όχι χάρις φυσικά στις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά στον αγώνα των κατοίκων - επανέρχεται στην προτερή της κατάσταση.
Λίγο το ότι οι Έλληνες που την "φρουρούσαν" έλειψαν σε διακοπές, και στίφη λαθρομεταναστών άρχισαν να καταφτάνουν ξανά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλοί από τους κατοίκους, επιστρέφοντας αντιμετώπισαν μια δυσάρεστη έκπληξη. Άκουγαν τις "λειτουργίες" των μουσουλμάνων, από τα παράνομα τζαμιά της περιοχής, καθώς οι ιμάμηδες είχαν φροντίσει να εγκαταστήσουν μικροφωνικές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου