ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Αριστεριστές προπηλάκισαν επιβάτες του ΗΣΑΠ

Το μεγάλο πρόβλημα με την μεταφορά σάκων και κιβωτίων από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες στα τρένα του ΗΣΑΠ είναι γνωστό σε όλους όσοι μετακινούνται καθημερινά. Οι επιβάτες δεν μπορούν να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν ενώ οι σάκοι των λαθρομεταναστών καταλαμβάνουν ολόκληρο τον χώρο των βαγονιών. Ωστόσο σήμερα το πρωί στις 10 π.μ. και ενώ ο συρμός βρισκόταν στον σταθμό του Αγίου Νικολάου, μέλη ακροαριστερών οργανώσεων που επέβαιναν (τυχαία άραγε;) στον συρμό επιτεθήκαν φραστικά, εξύβρισαν και απείλησαν επιβάτες οι οποίοι ζήτησαν από έναν Αφρικανό να μην εισέλθει στο βαγόνι λόγω του ότι μετέφερε έναν τεράστιο σάκο και δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει.
Αμέσως οι επαγγελματίες αντιρατσιστές άρχισαν να απειλούν τους Έλληνες πολίτες, και μάλιστα ο ένας εξύβρισε χυδαία μια γυναίκα η οποία τόλμησε να του φέρει αντίρρηση. Μάλιστα βιντεοσκοπούσαν όλο το γεγονός με κινητά τηλέφωνα λέγοντας πως θα το αναρτήσουν στην γνωστή σελίδα- γιάφκα indymedia. Όλα αυτά χωρίς φυσικά κανείς από τους υπευθύνους του σταθμού να επέμβουν μιας και είναι γνωστό πως η αριστερή χούντα είναι υπεράνω του νόμου σε αυτή την χώρα. Αυτή είναι η Ελλάδα του Τζέφρυ και του Χρυσοχοιδη.
Μια χώρα που ακόμη και το δικαίωμα της μετακίνησης με τα μέσα μεταφοράς το έχουν οι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί και τα απολιθώματα του μαρξισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου