ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ο κύριος ζούγκλας ξαναχτυπά

Στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα zougla, εκτελούν διατεταγμένη αποστολή. Έχουν αποδυθεί (στο πλαίσιο μιας ιδεολογικής φρενίτιδας και μιας σκοταδιστικής αντίληψης), σε αγώνα να ενοχοποιήσουν για την αιματηρή βομβιστική επίθεση στα Πατήσια την... «άκρα δεξιά» (!) και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες! Κατευθυνόμενη δημοσιογραφία... Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια φαίνεται οι άνθρωποι, νομίζουν ότι όλοι σκέπτονται όπως αυτοί, ότι ο πατριωτικός χώρος δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή. Αφού άρχισαν το βράδυ της επίθεσης με υπονοούμενα, είπαν ευθέως αυτό που θέλουν να περάσουν στον κόσμο, για να προστατέψουν τους φίλους τους και ομοϊδεάτες τους εξτρεμιστές της άκρας αριστεράς. Με τίτλο «ρατσισμός ή ένοπλη βία;» (και εμείς που νομίζαμε ότι ήταν σίγουροι πως είναι το πρώτο!), γράφουν πράγματα-αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας «τους» (πληθυντικός που αφορά πολλούς...):
«Το πιο εφιαλτικό σενάριο που εξετάζουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, είναι ανεγκέφαλοι ακροδεξιοί τρομοκράτες να προκάλεσαν ηθελημένα την έκρηξη, με σκοπό να δολοφονήσουν αλλοδαπούς μετανάστες που κατοικούν στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι η αντεξουσιαστική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε έκρηξη βόμβας στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής", με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες καταστροφές, και στη συνέχεια δημοσίευσε μία άκρως επιθετική προκήρυξη αντιρατσιστικού περιεχομένου. Μία επίθεση εναντίον αλλοδαπών μεταναστών θα μπορούσε θεωρητικά να αποτελεί την ακροδεξιά απάντηση στους αντιρατσιστές των "Πυρήνων της Φωτιάς", σχολιάζουν στελέχη της ΕΛΑΣ... Αν το σενάριο αυτό αποδειχθεί αληθινό, τότε οι ελληνικές Αρχές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με τη σύγκρουση ακροαριστεράς-ακροδεξιάς να προσλαμβάνει ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα, έχοντας ως επίκεντρο το μεταναστευτικό ζήτημα. Σε αυτή την περίπτωση, άγνωστη είναι και η ενδεχόμενη αντίδραση των οργανωμένων μουσουλμάνων μεταναστών, και ειδικά των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων που υπάρχουν ανάμεσά τους, οι οποίοι στις 21 Μαΐου 2009 είχαν προκαλέσει σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Έλληνας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι έσκισε μία σελίδα του Κορανίου».

Πρακτοριλίκια
Είναι σαφές ποιες «πρακτορίστικες» σκοπιμότητες εξυπηρετούν όλα αυτά. Υπενθυμίζουμε τα ευρήματα (απόρρητα έγγραφα της ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων) στην οικία του Λάμπρου Φούντα. Ο πατριωτικός χώρος δεν τρώει κουτόχορτο κύριοι της zougla, όπως δεν τρώει και όσα «στήνει» η πρεσβεία. Αλλού αυτά λοιπόν. Η απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και εξαγνισμού της ακροαριστερής τρομοκρατίας που καταβάλλετε, απλά δεν θα περάσει. Σημειώνουμε δε την απολογητική προκήρυξη της «Συνωμοσίας» και τη χρονική ταύτιση με τα δημοσιεύματά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου