ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Οι Αρχαίοι Αθηναίοι ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ στους μετοίκους (μετανάστες) Ιθαγένεια

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΑΚΟΥΣΙΟΥ ΛΥΣΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ ως κυβερνών κόμμα, με συνοδοιπόρους το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ αλλά (δυστυχώς) και την (μερική) συναίνεσι της Νέας Δημοκρατίας δίνουν το προνόμιο της Ιθαγένειας σε όλους όσους – μιλάμε για αναρρίθμητους – εισήλθαν παρανόμως στην χώρα μας. Κατ’ αρχήν σε 600.000!.. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, που υπολογίζονται (πέραν των κυβερνητικών ισχυρισμών) σε 3.000.000!

Μεταξύ αυτών σε αναρρίθμητους παρανόμους και στις χώρες απ’ όπου προέρχονται – μιλάμε για ποινικούς κρατούμενους που έβγαλαν από τις φυλακές π.χ. ο δικτάτορας Ραμίζ Αλία απελευθέρωσε 17.000 και μας τους έστειλε «πεσκέσι» - αλλά και άτομα των οποίων η αποστολή είναι να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στο Κράτος, στο Εθνος μας.

Η πρώτη συνέπεια που, με το αποδιδόμενο δικαίωμα της Ιθαγενείας στους συγκεκριμένους εισβολείς στην Ελλάδα, θα συμβεί είναι η αλλοίωσις του εθνικού πληθυσμιακού στοιχείου σε σοβαρότατο βαθμό.

Το αμέσως παρεπόμενο θα είναι η αλλοίωσις του αποτελέσματος σε κάθε εκλογική αναμέτρησι. Είτε περί εθνικών, είτε περί Δημοτικών – Νομαρχιακών Εκλογών.

Το τρίτο επίσης σοβαρό παρεπόμενο θα είναι, η αλλοίωσις, βαθμιαίως, των αρχών του Ελληνισμού. Αξίες στις οποίες η Ελληνική Κοινωνία στηρίχθηκε επί χιλιάδες έτη και βάσει των οποίων παρήχθη ο περίφημος Ελληνικός Πολιτισμός, ακόμη και η κρατούσα επί 2.000 έτη θρησκεία μας, θα δεχθούν – ήδη δέχονται για να εξηγούμεθα – αλλεπάλληλες επιθέσεις και ως εκ τούτου διάβρωσι. Ας παρακολουθήσει ο Αναγνώστης τα γεγονότα και θα αντιληφθεί, από τούδε, πού οδεύουμε.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι η Κυβέρνησις και τα εν αρχή αναφερθέντα κόμματα κατευθύνονται από ξένα κέντρα σε ό,τι αφορά τον επιχειρούμενο ΒΙΑΣΜΟ του Ελληνικού Εθνους ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Όχι δεν μπορώ να φαντασθώ ότι η επίθεσις εναντίον κάθε συνιστώσης του Ελληνικού Εθνους έχει να κάνει με πλήρη υποταγή στα κελεύσματα ιδρυμάτων της παγκοσμιοποιήσεως, με επικεφαλής αυτά του γνωστού ανθέλληνα Σόρος που, δυστυχώς, δρουν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας, εδώ και αρκετά έτη. Ούτε πως ακόμη και το Υπουργείο Παιδείας (άλλοτε ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας & Θρησκευμάτων) έχει πρώτο και… χειρότερο αλωθεί από τις επιθέσεις του Σόρος και των ομοίων του. Αν και η διαγωγή στελεχών του όπως η κα Δραγώνα, η κα Ρεπούση κ.ά., με κάνει να υποψιάζομαι πολλά.

Όταν, όμως, παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα εκεί οδηγούμεθα. Στο ότι, δηλαδή, κόμματα και πλείστα όσα πρόσωπα εκόντα – άκοντα εφαρμόζουν, σήμερα ειδικώς, σχέδιο ξένων κέντρων για την διάλυσι κάθε στοιχείου που συνιστούσε μέχρι τώρα την έννοια Ελληνικό Εθνος. Πιο… λιανά; Τον εξοβελισμό των αρχών Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια συν Ιστορία, Ηθη και Εθιμα των Ελλήνων στο πυρ το εξώτερον!

Επιστροφή, τώρα, στο κυρίως θέμα της ημέρας. Στο ΔΩΡΟ που η Κυβέρνησις προσφέρει στους ΑΝΑΡΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, κατά τα τελευταία 20 έτη, στην Ελλάδα μας! Υπο μιαν άλλην οπτική, καθώς μπορεί «κάποιοι» να με προσφωνήσουν αδιόρθωτο ρατσιστή και άλλες τέτοιες αρλούμπες.

Στο εξωτερικό, λοιπόν, όταν κάποιος διασχίζει παράνομα τα σύνορα μιας χώρας υφίσταται αυστηρότατες τιμωρίες. Σε αντίθεσι, βεβαίως, με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από εμάς. Επί παραδείγματι: Στις Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστεί ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία και αμέσως θα εκπαραθυρωθεί. Στο Ισραήλ τα ίδια και χειρότερα. Στην Κίνα μπορεί να μην μάθουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τι απέγινε. Στην Κούβα θα μείνει μέχρι να πεθάνει στην Φυλακή. Στην Κορέα εάν περάσει κάποιος τα σύνορα παρανόμως η ποινή είναι 12 ολόκληρα έτη καταναγκαστικά έργα. Και ούτω καθ’ εξής!..

metanastis_pasokΑντιθέτως, στην Ελλάδα έχει την δυνατότητα όχι να τιμωρηθεί αλλά να αποκτήσει εργασία, να έχει ΔΩΡΕΑΝ νοσοκομειακή περίθαλψι (ο γράφων παρέστη σε περιστατικό σε κρατικό νοσοκομείο όπου ένας Ελληνας δεν είχε να πληρώσει την σύντομη νοσηλεία του και εκλήθη η Αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή οι… Αλβανοί, Ρουμάνοι, Αφγανοί, κλπ., μπαινόβγαιναν ΔΩΡΕΑΝ – άραγε ποιος πληρώνει γι’ αυτούς;), να έχει επιδότησι ενοικίου, δωρεάν παιδεία, να μην πληρώνει φόρους κλπ. Γιατί, λοιπόν, να μην μετακομίζουν στην Ελλάδα όχι τρία εκατομμύρια, αλλά 103 εκατομμύρια αλλοδαποί; Αφού εδώ έχουμε μεταβληθεί σε ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. Και κακώς δεν έχει μετακινηθεί ακόμη ολόκληρη η Ασία και η Αφρική στην χώρα μας.

Και επειδή πολλοί εξ ημών και υμών δεν γνωρίζουν την Αρχαία Ιστορία μας – κατ’ αυτάς ακούν και πείθονται σε κάθε σημερινό δημαγωγό επ’ αυτής – ας μάθουν ότι στην περίφημη Αθηναϊκή Δημοκρατία ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ κάποιος ελάμβανε την ιδιότητα του Αθηναίου πολίτη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα υπήρξε αυτό του μετοίκου (μετανάστη) Λυσίου ο οποίος (στην καταγωγή Συρακούσιος) γεννηθείς και ανδρωθείς στην Αθήνα έχοντας χάσει, μάλιστα, τον αδελφό του και μια τεράστια περιουσία στην προσπάθειά του να αποκατασταθεί η Αθηναϊκή Δημοκρατία δεν επέτυχε! Οι Αθηναίοι μεν τον εκτιμούσαν και τον εσέβοντο σε υπέρτατο βαθμό, αλλά, παρά τούτο, όταν ετέθη το θέμα, κατεψήφισαν την σχετική πρότασι. Συνέβη το 403 π.Χ.

Κρατηθείτε τώρα: Μεταξύ αυτών και ο περίφημος Ισοκράτης (ο «της ημετέρας παιδείας»!), ο οποίος ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!!! Και ούτε είπε ή έγραψε το παραμικρό επί του συγκεκριμένου. Ισως διότι εγνώριζε την διαφορά μεταξύ του «καλείσθαι» και του «εισίν».

Μάλλον διότι ο Αθηναίος πολίτης ήξερε πολύ καλύτερα από ορισμένους, σήμερα, τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ. Και φυσικά, διότι δεν έψαχνε, όπως ορισμένοι σήμερα, για εκλογικά οφέλη, ή για… τίποτε επιχορηγήσεις από τα ιδρύματα τύπου ΣΟΡΟΣ!..

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου