ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΕΟΚΑ 1η Απριλίου 1955




Αγαπημένοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες, όλοι εμείς που αντιλαμβανόμαστε την Ελληνική Πατρίδα ως Έθνος, Αίμα και Φυλή και δεν καταδιώκουμε τους υπερασπιστές του Ελληνισμού αλλά πολεμούμε τους εχθρούς της Πατρίδας και του λαού αφυπνίζοντας συνειδήσεις και υπερασπιζόμενοι τα αδέλφια μας, δεν ξεχνούμε ποτέ τους Ήρωες.

Τους Ήρωες της καθημερινότητας που ήρθαν, φεύγουν, τσαλακώνονται, αλλά δεν λυγίζουν. Δεν ξεχνούμε τον παρασημοφορημένο αξιωματικό της Ομάδος Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού Μας Σώματος που διώκεται από κάποιους ελληνόφωνους που απλώς έχουν μια κάποια ελληνική λαλιά και τίποτα άλλο επάνω τους ελληνικό.

Όπως δεν ξεχνούμε και τους Αετούς Πιλότους μας που μάχονται επίσης γενναία με τον δικό τους φόρο αίματος. Και φυσικά δεν ξεχνούμε την Ελληνική Μεγαλόνησο Κύπρο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού Έθνους και έχει ποτίσει την διαδρομή της με ποταμούς από αίμα και δάκρυ.

Δεν ξεχνούμε τους ηρωικούς αγώνες της θρυλικής ΕΟΚΑ, της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών των Γρίβα, Αυξεντίου και των υπόλοιπων εθνομαρτύρων που δώσανε ό,τι πιο πολυτιμότερο διέθεταν στην Πατρίδα. Την ίδια την ζωή τους επάνω στο ωραιότερο άνθισμα των ελληνικών νιάτων τους.

Και αυτό το πράξανε όχι βέβαια για να δημιουργηθεί μια ανάπηρη τάχα ανεξάρτητη Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά για να ενωθεί μια υπερήφανη Κύπρος με την Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα. Ένας αγώνας που δεν στηριζόταν σε διζωνικότητες, ομοσπονδίες και κομματικά αλισβερίσια για την στήριξη κάποιου Ταλάτ, αλλά ακουμπούσε επάνω στον ακατάλυτο Δεσμό του Αίματος της Ελληνικής Φυλής και την εξίσου αρχέγονη Φωνή της Ελευθερίας των Ελλήνων.


Σπυρίδων Καραχάλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου