ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Φτιάχνουν... Έλληνες «μαϊμού»

Εξελληνίζουν τους λαθρομετανάστες στους οποίους χορηγούν «υπηκοότητα», ώστε να τους κρύψουν και να καταστεί αδύνατος στο μέλλον ο εντοπισμός τους, αλλά και η εκτίμηση για το πόσοι έγιναν «Έλληνες». Πήραν το μάθημά τους από τα λάθη που έκαναν με τις παράνομες ελληνοποιήσεις την περίοδο 1998-2000 και τα κάνουν όλα τώρα, «νομότυπα». Προσέξτε τι περιλαμβάνεται στο Άρθρο 94 του «Καλλικράτη», παράγραφος 6, για να καταλάβετε τι μέλλον μας ετοιμάζουν κάποιοι στην Ιπποκράτους: στο άρθρο 75 παρ. ΙΙ του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων προστίθενται οι ακόλουθες αρμοδιότητες, και μεταξύ άλλων «ο εξελληνισμός του ονοματεπωνύμου Ελλήνων του εξωτερικού, ομογενών και αλλοδαπών, που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και παλιννοστησάντων ομογενών, που έχουν την ελληνική ιθαγένεια».
Όλα μελετημένα από το ΠΑΣΟΚ της Νέας Τάξης! Όλα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του, ενώ παίρνουν μέτρα και για το «αύριο», αν τυχόν υπάρξουν τίποτα «ενοχλητικές» παρενθέσεις τύπου Καραμανλή και αρχίσουν και κάποιοι να σκαλίζουν το τι συνέβη το 2010 (όπως σκάλισαν οι εισαγγελείς το 2000, κατόπιν δημοσιογραφικών αποκαλύψεων). Και όλα αυτά θα γίνουν με τη συνεργασία κυρίως «πρασίνων» δημάρχων, που θα έχουν κάθε λόγο να συνεργαστούν, ενόψει των εκλογών στους ΟΤΑ. Σημειώστε ότι οι περισσότερες εγγραφές σε δημοτολόγια θα γίνουν σε «πράσινους» δήμους, αλλά και στην Αθήνα, όπου πρώτον, λόγω του μεγάλου πληθυσμού, θα περνάει απαρατήρητη η εγγραφή, δεύτερον ο επικεφαλής δεν έχει «θέματα» με τους μετανάστες και τρίτον, το ΠΑΣΟΚ έχει «πλάνα» κατάκτησης της πρωτεύουσας για πρώτη φορά από το 1986. Θεαματικός αριθμός εγγραφών αναμένεται να γίνει και στον Πειραιά, όπου η δημοτική αρχή Φασούλα και το ΠΑΣΟΚ κινούνται ιδιαίτερα δραστήρια σε αυτή την κατεύθυνση!

Φτιάχνουν «υποδομές» για μετανάστες με τα χρήματά μας!
Στα τέλη Μαρτίου, ο Παναγιώτης Φασούλας συναντήθηκε Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο Απασχόλησης και του ζήτησε τη βοήθειά του για τη χρηματοδότηση δράσεων για τους λαθρομετανάστες στο λιμάνι. Μιλάμε για συγκεκριμένη πρόταση του Δήμου Πειραιά και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Ένταξης Περίθαλψης Αλλοδαπών Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Κ.Ε.Π.Α.Π.-ναι, υπάρχει και αυτό, το πληρώνουν αδρά οι Πειραιώτες, κάτοικοι ενός υπερχρεωμένου Δήμου).
Τι προτείνει όμως ο Δήμος Πειραιά, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο; Λειτουργία ιατρείου και οδοντιατρείου για μετανάστες στους χώρους της ΚΟ.Δ.Ε.Κ.Ε.Π.Α.Π., που δεν έχουν πρόσβαση στο ΕΣΥ, λειτουργία γραφείου διασύνδεσης μεταναστών και επιχειρήσεων (τη στιγμή που η ανεργία θερίζει στις τάξεις των Ελλήνων νέων, το ίδιο ανακοίνωσε και ο «πράσινος» νομάρχης Μαγνησίας!), υλοποίηση έρευνας και εκπόνηση μελέτης που αφορά στην αποτύπωση των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων των μεταναστών του Πειραιά (καταπληκτικό!), κατάρτιση μεταναστών με στόχο τη δημιουργία διαπολιτισμικών μεσολαβητών (άλλο νεοταξικό φρούτο αυτό), υλοποίηση ενός αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα ικανοποιούν τις βασικές απαιτήσεις γνώσεων που πρέπει να έχουν οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα (π.χ. ελληνική γλώσσα, λειτουργία του ελληνικού κράτους), διοργάνωση συναντήσεων και εκδηλώσεων με θεματολογία όπως η «πρόσβαση των μεταναστών στο ΕΣΥ», «δυνατότητες πρόσβασής των γυναικών μεταναστριών στις κοινωνικές υπηρεσίες», «πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων» και οι «συναλλαγές των μεταναστών με τις δημόσιες υπηρεσίες».

Μόνο έτσι...
Επίσης: Α, μην το ξεχάσουμε: «οργάνωση εκστρατείας ενημέρωσης και προβολής που αφορά την ενημέρωση των μεταναστών σχετικά με το ιατρείο και το οδοντιατρείο που θα λειτουργήσουν στους χώρους της ΚΟ.Δ.Ε.Κ.Ε.Π.Α.Π., καθώς και σχετικά με το νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα ιθαγένειας και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές». Το τελευταίο τους καίει στον Πειραιά, γιατί μόνο έτσι θα πάρουν οι «πράσινοι» με τον πρώην «κόκκινο» Παναγιώτη Φασούλα τον Δήμο, που έχει καταντήσει παράδειγμα προς αποφυγή. Και μπόλικη πολιτισμικότητα: «υλοποίηση δράσεων δικτύωσης μεταναστών, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν στο κοινωνικό τους περιβάλλον, θα ενισχύσουν την πολιτισμική τους ταυτότητα και θα δημιουργήσουν δεσμούς τόσο με άλλους μετανάστες όσο και με όλους του Δημότες του Πειραιά».
Α, μην το ξεχάσουμε: η χρηματοδότηση είναι 100% από δημόσιους πόρους και ανέρχεται σε 500.000 ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση των συμβάσεων που συνάπτονται στο πλαίσιο του έργου, αποτελεί εξ' ολοκλήρου δημόσια δαπάνη και προέρχεται από κοινοτικούς πόρους σε ποσοστό 50% και από εθνικούς πόρους σε ποσοστό 50%, διαβάζουμε στον πειραϊκό Τύπο. Κοινώς, οι Πειραιώτες θα πληρώσουν την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά. Και κάτι τελευταίο: όλα αυτά για τους μετανάστες. Για τους Έλληνες κατοίκους, αδιαφορία...


Πηγη: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου