ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

«Πασχαλινό τραπέζι Αγάπης» στη Ν. Μηχανιώνα

Ο Δήμος Μηχανιώνας για όγδοη συνεχή χρονιά παραθέτει το πασχαλινό «τραπέζι αγάπης» προς όλους τους εξυπηρετούμενους των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» και «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας» την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 στις 12:00 στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Νέας Μηχανιώνας.

Η εκδήλωση αυτή προσφοράς και αγάπης που καθιερώθηκε και έγινε θεσμός, πραγματοποιείται την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα και αποδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη φροντίδα όλων των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη βοήθειας. Ο Δήμος Μηχανιώνας, μέσα στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής που εφαρμόζει, στηρίζει τους συνδημότες μας με οργανωμένες δράσεις, όπως το καθημερινό συσσίτιο απόρων, το πρωτοπόρο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα προγράμματα της «Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας» και «Βοήθειας στο Σπίτι».

Στο «Πασχαλινό τραπέζι Αγάπης» αναμένεται η συμμετοχή 200 ατόμων, στους οποίους θα δοθούν δέματα με τρόφιμα και δώρα προς όλους τους αναξιοπαθούντες συνδημότες προσφέροντας χαμόγελα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς στο πνεύμα του μηνύματος της Αναστάσεως του Κυρίου.

Η COSMOTE, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, δίνει το παρών και στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και της ελληνικής περιφέρειας, ενισχύοντας αξιόλογες πρωτοβουλίες όπως του Δήμου Μηχανιώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου