ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Δύο μέτρα και δύο σταθμά και εξόφθαλμη αδικία

Ελεύθερος μετά από 40 μέρες ο αναρχικός Μάριος Ζέρβας, αυτή είναι η πράσινη «Δικαιοσύνη»

Η είδηση είναι εξοργιστική: 40 ημέρες μετά την προφυλάκισή του, ο Μάριος Ζέρβας είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Υπενθυμίζουμε ότι είχε συλληφθεί στη διάρκεια των επεισοδίων της πανεργατικής πορείας της 11ης Μαρτίου. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η άδικη, καταχρηστική, ανήθικη και σταλινικής λογικής και στόχευσης προφυλάκιση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαγεωργίου. Το σύστημα έχει κάνει τις ιδεολογικοπολιτικές επιλογές του, συντασσόμενο με τους αντιεξουσιαστές, καταπατώντας βάναυσα κάθε συνταγματική επιταγή και δημιουργώντας έναν ασφυκτικό όσο και παράνομο κλοιό γύρω από τον πατριωτικό χώρο. Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος και πολιτικές διώξεις, εν έτει 2010...
Όλα πλέον δείχνουν ότι η ισονομία στη χώρα μας αποτελεί ανέκδοτο. Ο νόμος για τους αριστερούς & αριστεριστές, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να δολοφονούν ακόμα και παιδιά, να τρομοκρατούν, να σπάνε και να καίνε, είναι άλλος, «επιεικής» και «δεκτικός» (θυμηθείτε τους λόγους που επικαλέστηκαν για τη δραστική μείωση της ποινής του Νίκου Μαζιώτη στο Εφετείο και τις συνέπειες της αποφυλάκισής του). Στην περίπτωση των πατριωτών, ο νόμος είναι αυστηρός, αν και αυτοί δεν αφήνουν πίσω τους μαυροντυμένες χήρες και ορφανά, δεν σπάνε, δεν καίνε, δεν βιάζουν τη χώρα, όπως έκαναν και κάνουν σε κάθε ευκαιρία οι αριστεριστές και οι αντιεξουσιαστές. Η Δικαιοσύνη στην υπηρεσία του αριστεριστικού παρακράτους της Νέας Τάξης και του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Εδώ, οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την υποκρισία του ΠΑΣΟΚ. Θα απέσυρε το νόμο για την κουκούλα... Κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά. Και στο μεταξύ, παίζει το παιχνίδι του καρότου και του μαστιγίου με την αριστερά. Συλλαμβάνει αριστεριστές τρομοκράτες, κρατάει μέσα και παράλληλα «φιμώνει» τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαγεωργίου, βγάζει έξω τον «καθηγητή κολύμβησης» Μάριο Ζέρβα κλείνοντας το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Κοινώς, χειραγωγεί εξουσιαστικά τους θεσμούς, διαλύοντας ζωές. Όλα στο βωμό της δημιουργίας της κοινωνίας-βόθρου που οι εθνομηδενιστές ονειρεύονται. Ζούμε ζοφερές μέρες, αλλά να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι, ότι δεν θα κάμψουν ούτε το φρόνημα, ούτε τις αντιστάσεις μας και ότι θα λογοδοτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου