ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ο Νόμος, ο Δημήτρης και η «Μεγάλη Βρετανία»

Τα είπε όλα για το πώς εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης, φέρνοντας ως παράδειγμα το αυθαίρετο κλείσιμο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» σε αντιδιαστολή με την προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Στο νομοσχέδιο για τους ημιυπαίθριους χώρους ο κ. Πολατίδης άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε:
"Υπάρχει ένα θέμα στην Ελλάδα με την εφαρμογή των νόμων... Τα ελεγκτικά όργανα, οι διωκτικές αρχές κρίνουν πότε και εναντίον ποίων θα εφαρμόσουν τους νόμους. Αν παραδείγματος χάρη κάποιος πάει να διαμαρτυρηθεί για κάποιους που είναι σε μία διαδήλωση, που είναι εγκεκριμένοι από το κράτος, όπως συνέβη με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι φυλακισμένος ακόμη και τώρα που μιλάμε στις φυλακές Κορυδαλλού, εκεί πηγαίνουν οι κουκουλοφόροι, δείχνουν στην ασφάλεια, κ.λπ.
Όταν πάνε τώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κάποιοι και κλείνουν αυθαιρέτως την είσοδό τους, εκεί πέρα ξεχνάνε οι διωκτικές αρχές να κάνουν κάτι. Εγώ σας λέω μόνο ότι αυτοί οι οποίοι πάνε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, είναι κάποια άτομα με επιρροή και αυτό θα έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις στην κακή εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ότι ακόμα και στο κέντρο του Συντάγματος, ακόμη και σε ένα ξενοδοχείο που ούτως ή άλλως φιλοξενείται η ελίτ του εξωτερικού, των ξένων επισκεπτών, δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να εφαρμόσει τους νόμους". Έτσι για να αντιλαμβανόμαστε πως λειτουργεί το... σύστημα.

πηγή elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου