ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Νέες δηλώσεις συμπαράστασης για τον Δημήτρη

040210-zour-xatz-naxΗ κοινωνία αντιδρά με αποτροπιασμό στην σύλληψη και αναίτια προφυλάκιση του αρχισυντάκτη του ΕΚ

Την εν γένει ανακολουθία και δομική αναξιοπιστία των διωκτικών και δικαστικών αρχών της χώρας, την διαπίστωσα ήδη προσωπικά, όταν υπήρξα μάρτυρας υπεράσπισης για τον Αλέκο Γιωτόπουλο στην δίκη της 17Ν. Την διαπίστωσα, επίσης, επί επταετίας, στο Βραχάτι Κρήτης, όπου η κατευθυνόμενη Αστυνομία και Δικαιοσύνη έχριζε ως παρόντες δράστες, αθώους αγρότες, οι οποίοι βρίσκονταν δεκάδες χιλιομέτρων από τα γεγονότα. Κατά λογικήν και πολιτικήν συνεπαγωγήν, κρίνω ότι είναι εντελώς αναξιόπιστη η σύλληψη ενός επαγγελματία δημοσιογράφου, στον τόπο και χρόνο ασκήσεως του λειτουργήματός του και απαιτώ ως κατ' εξακολούθηση διωκόμενος πολίτης αυτού του ψευδοκαθεστώτος της χώρας μου την άμεση αποφυλάκιση του κρατούμενου δημοσιογράφου.

Κώστας Ζουράρις Καθηγητής Πανεπιστημίου


Όταν στην Ελλάδα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι προωθούν με άνωθεν εντολές τις εθνομηδενιστικές γραμμές της Δραγώνα και της Ρεπούση, κάθε άλλη φωνή στον τόπο πρέπει να γίνει προσπάθεια να τρομοκρατηθεί και να σβήσει. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, όμως, δεν τρομοκρατήθηκε και η δίωξη και φυλάκισή του γίνεται μπούμερανγκ στα κεφάλια των εθνομηδενιστών Χρυσοχοΐδη και Βούγια. Με νέα παιδιά, πατριώτες σαν τον Δημήτρη Παπαγεωργίου μπορεί ακόμη να ελπίζει.

Αντώνης Ναξάκης Αρχιπλοίαρχος ε.α



O Δημήτρης Παπαγεωργίου βρίσκεται στην φυλακή με εντολή των χορηγών του indymedia στον κύριο υπουργό Προ-Πο.Προφυλακίστηκε επειδή είναι εθνικιστής και δεξιός. Δηλαδή, για τις ιδέες του και όχι για τις πράξεις του.Είναι επομένως ,πολιτικός κρατούμενος της Πράσινης Διακυβέρνησης. Είναι ντροπή ,που η Συριζοκρατούμενη ΕΣΗΕΑ ,δεν έχει κηρύξει απεργία σε όλα τα Μέσα, με αίτημα την άμεση απελευθέρωση του. Έχουμε δημοσιογράφο πολιτικό κρατούμενο και ο Νταβανέλος με την Νταουντάκη και τον Μουλόπουλο ασχολούνται πώς θα φάνε τα λεφτά των δημοσιογραφικών Ταμείων.

Σπύρος Χατζάρας Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου