ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Διαφημιστική αλητεία και ιεροσυλία της VODAFONE

vodafone montazΤα ιερά και τα όσια της φυλής στον βωμό των αδίστακτων κερδοσκόπων. Δεν σέβονται τίποτα, δεν ορρωδούν προ ουδενός Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας η περίφημη VODAFONE για να προωθήσει τις πωλήσεις των προϊόντων της και να γεμίσει τα ταμεία με διαφημιστικό σποτ, διακωμωδεί τους ήρωες της Επαναστάσεως.

Τους παρουσιάζει ως ανέμελους τουρίστες των βουνών που άλλη δουλειά δεν είχαν από το να ανταλλάσσουν μηνύματα τηλεφωνικά μέσω κινητών.

Υποβαθμίζει το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός της χώρας και τους πρωταγωνιστές του. Εισάγει τη νεολαία στη σφαίρα της ονειρικής πραγματικότητας. Αλλοιώνει και παραποιεί βάναυσα την ιστορία.

Εάν αυτή η ενέργεια, διερωτάται κανείς έχει μόνο την κερδοφορία ή στοχεύει και στην γελοιοποίηση όλων εκείνων που έδωσαν το αίμα τους για να γίνει ο τόπος λεύτερος. Όπως και να έχει το ζήτημα είναι απεχθές και απαίσιο.

Προκαλεί άλγος στο υπογάστριο και οργή σε κάθε σκεπτόμενο Ελληνα. Ρωτάμε τους διευθυντάδες της VODAFONE: Ας τολμήσουν να παρουσιάσουν στην Τουρκία τον Κεμάλ Ατατούρκ να στέλνει SMS στον Ισμέτ Ινονού και θα έφευγαν νύχτα από τη χώρα αυτή.

Τέρμα η υπομονή και η ανοχή. Εχουμε όρια, τα ξεπεράσατε. Επειδή για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε λόγω δημοκρατικής ευαισθησίας ή άλλως ασυδοσίας να κάνουμε, κόβουμε τις συνδέσεις των τηλεφώνων μας με την εταιρεία σας.

Γιατί οι συνεχείς υποχωρήσεις και παραχωρήσεις μας έφθασαν έως εδώ που φθάσαμε.


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ. ΚΑΨΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου