ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ο Καραμανλής επιβραβεύει την παραχάραξη της Ιστορίας

του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.

Αμετανόητος στην εκτέλεση των πλαστογραφικών προσταγμάτων των Νεοταξικών αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής. Δεν φαίνεται να κατάλαβε τίποτα από την λαϊκή κατακραυγή που ξεσήκωσαν οι πλαστογράφοι της Ελληνικής Ιστορίας της κλίκας Γιαννάκου-Ρεπούση! Επιβραβεύει την κ. Γιαννάκου, που είχε καταψηφιστεί στην Α’ Αθηνών και μείνει εκτός Βουλής, με το να την βάζει επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιό του. Όπως είχε πράξει και στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2002 με την νεοταξική επιλογή του Τζαννετάκου. Πρέπει οι Έλληνες πολίτες να τιμωρήσουν αυτήν την επιλογή.

Η δε απογοητευτική πορεία που έχει χαράξει η ΝΔ τον τελευταίο ιδίως χρόνο δεν έχει μεταπολιτευτικό προηγούμενο. Αλλά και η ανούσια και ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση που ασκεί το ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζεται την κυβερνητική ανικανότητα. Η απαράδεκτη ενέργεια του κ. Καραμανλή να κλείσει την Βουλή και να πάνε για παραγραφή όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, βόλεψε και τον Γ.Παπανδρέου. Έγινε δε την στιγμή που ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδινε στον πρωθυπουργό την δυνατότητα να κρατήσει ανοικτή την Βουλή ώστε να ξεσκεπαστούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των σκανδάλων. Ευκαιρία για κάθαρση που δεν αξιοποίησε ο κ. Καραμανλής.

Η ξεκάθαρη συνενοχή του δικομματισμού πρέπει να γίνει αντιληπτή από τους πολίτες και να δώσουν το μήνυμά τους στις Ευρωεκλογές. Είναι φανερό ότι τα κόμματα εξουσίας, αλλά και εκείνα της Αριστεράς, δεν είναι διατεθειμένα να αντισταθούν και να αναδείξουν τα μεγάλα προβλήματα του Ελληνικού λαού στην Ευρωβουλή. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξαν ότι μπορούν εκεί να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα.

Σήμερα στην Ευρωβουλή πρέπει να στείλουμε αντιπροσώπους που να παλέψουν:

* Να υπερασπιστούν τα οικονομικά συμφέροντα των Ελλήνων
* Να μην ενταχθεί η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση
* Να μην αναγνωριστούν ως «Μακεδονία» τα Σκόπια
* Να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα
* Να σταματήσει η Ε.Ε. τον τουρκικό επεκτατισμό σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο, που είναι τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης
* Να αντισταθούν στον εξισλαμισμό της Ευρώπης
* Να αγωνιστούν για την Ευρώπη των Εθνών και όχι των καρτέλ, των τραπεζών και των πολυεθνικών
* Να υπερασπιστούν την Ελληνική Ιστορία και την Εθνική πολιτιστική κληρονομιά μας

Η θητεία των κομμάτων στην Ευρωβουλή απέδειξε πως, εκτός του ΛΑ.Ο.Σ., κανένα κόμμα δεν υπερασπίστηκε ουσιαστικά τα εθνικά μας συμφέροντα. Μόνον ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός μπορεί να δώσει αποτελεσματικά, μέσα στην Ευρωβουλή, την μάχη που απαιτείται. Το απέδειξε, γι’ αυτό δυναμώστε τον.

Ψηφίστε ελεύθερα και φτιάξτε ισχυρό ανάχωμα ενάντια στην ανθελληνική Νέα Τάξη. Στείλτε στην Ευρωβουλή όσους περισσότερους μπορείτε. Μπορούμε και τρεις βουλευτές. Κάντε πράξη την πατριωτική αντίσταση σας τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου