ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ο Ηλίας Πολατίδης απαντά στον Αντώνη Λιάκο

Σε άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής ο καθηγητής Ιστορίας (μάλλον νεοταξικής προπαγάνδας) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Αντώνης Λιάκος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη σε Γυμνάσιο των Σερρών υιοθετώντας και θεωρώντας ως απόλυτη αλήθεια τα περιστατικά όπως τα περιγράφει η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ. Για πληροφόρηση των αναγνωστών σας δηλώνω ότι εισβολή στο σχολείο δεν υπήρξε αλλά είχα απλώς συνομιλία με τον Διευθυντή του Γυμνασίου στο γραφείο του μετά από πρόσκληση του.
Ουδέποτε απαίτησα να μπω στην τάξη και να μιλήσω στους μαθητές, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται τόσο φοβερό αυτό εφόσον η καθηγήτρια αποκάλεσε όλους τους ανήκοντες στο κόμμα μου ψεύτες. Αν ο κ. Λιάκος ήταν ιστορικός παλαιού τύπου θα όφειλε προτού εκφέρει κρίσεις και προτού τις δημοσιοποιήσει σε ΜΜΕ να ακούσει και την άλλη πλευρά. Επειδή όμως είναι νεοταξικού τύπου ιστορικός-ινστρούκτορας αρκείται στο να βρει μια πηγή η οποία ιδεολογικά και πολιτικά τον βολεύει και έτσι να δικαιολογήσει την προαποφασισμένη θέση του. Άλλωστε η ταύτιση ΛΑΟΣ και ΚΚΕ που επιχειρείται καταδεικνύει με τον πλέον εμφανή τρόπο τον σκοπό του άρθρου.
Ο επίλογος του άρθρου που αναφέρεται σε αυγά του φιδιού που πρέπει να σπάσουν και λοιπές κλισέ ανοησίες. Δυστυχώς για την Ελλάδα τα αυγά έχουν εκκολαφθεί ήδη και τα φίδια διδάσκουν Ιστορία σε πανεπιστήμια ή γράφουν βιβλία Ιστορίας για συνωστισμούς στην Σμύρνη το 1922.
Το ότι προσετέθη στους υβριστές και συκοφάντες μου και ένας από τους βασικούς προπαγανδιστές των ιδεών του Σόρος και της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και ευχαριστώ ιδιαιτέρως για αυτό την εφημερίδα σας.

Με εκτίμηση
Ηλίας Πολατίδης Βουλευτής Σερρών - ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου