ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Περίεργα παιχνίδια των Άγγλων με τον Αττίλα

Στην δημοσιότητα έβγαλε η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, αποχαρακτηρισμένο οπτικοακουστικό υλικό, από τα αρχεία του Φόρειν Όφις, στο οποίο φαίνονται Τούρκοι αιχμάλωτοι κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Σε αυτό το "φοβερό και τρομερό" βίντεο βέβαια, δεν φαίνεται τίποτε άλλο παρά κάποιοι Τούρκοι αιχμάλωτοι στην αυλή ενός στρατοπέδου. Τα βασανιστήρια τα οποία θεωρούν οι Τούρκοι ότι μας δείχνουν το να στέκεται κάποιος στον ήλιο; Αυτοί που αποδεδειγμένα, με ομολογίες τους, εκτελούσαν τους αιχμαλώτους κατά παράβαση όλων των διεθνών συνθηκών, προσπαθούν να περάσουν στην επίθεση...
Αυτό όμως που πρέπει να μας προβληματίζει δεν είναι η ηλιοθεραπεία των Τούρκων και οι προσπάθειες του τουρκικού κατεστημένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. Είναι ο χρόνος τον οποίο επέλεξαν Άγγλοι και Τούρκοι, για να "επισημοποιήσουν" την συνεργασία του για το Κυπριακό ζήτημα. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την περίφημη απόφαση Όραμς, σύμφωνα με την οποία όσοι αγοράζουν ελληνοκυπριακή γη στα κατεχόμενα, πρέπει να αποζημιώνουν τους Έλληνες ιδιοκτήτες της. Μία απόφαση, για την οποία Τούρκοι και Άγγλοι έδωσαν μάχη, για να μην περιληφθεί σε διακήρυξη του ΟΗΕ για το Κυπριακό.
Αυτού του είδους τις συνεργασίες θα πρέπει να τις έχουν καλά στο μυαλό τους, όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι η λύση στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί μέσα από διεθνείς οργανισμούς και επικαλούνται "ευρωπαϊκές λύσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου