ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ "Επίσκεψη Μάκη Βορίδη σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίσκεψη Μάκη Βορίδη σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι

Στα Άνω Λιόσια βρέθηκε την Παρασκευή 22 Μαΐου, ο βουλευτής Αττικής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος για τις Ευρωεκλογές.
Αρχικά ο κ. Βορίδης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΛΑΟΣ στην κεντρική πλατεία του δήμου, όπου μαζί με μέλη του κόμματος μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του ΛΑΟΣ για τις Ευρωεκλογές. Αργότερα ο κ. Βορίδης συναντήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος σε κεντρική καφετέρια της περιοχής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Δ.Ε. Άνω Λιοσίων και Φυλής. Μέσα από ένα ανοιχτό διάλογο ο κ. Βορίδης ανέπτυξε στους παρευρισκομένους τις θέσεις του ΛΑΟΣ για τα Ευρωπαϊκά ζητήματα. Ιδιαίτερο υπήρξε το ενδιαφέρον του κόσμου, για τις τοποθετήσεις του ΛΑΟΣ στην Ευρωβουλή μιας η ενημέρωση πάνω σε αυτά τα ζητήματα είναι ελλιπής.
Αργότερα ο κ. Βορίδης μαζί με τα μέλη του κόμματος επισκεφθήκαν καταστηματάρχες στο Ζεφύρι και συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής. Τέλος σημαντική, για την επιτυχία της εκδήλωσης, υπήρξε η συνεισφορά του γραμματέα της Ν.Ο. Δυτικής Αττικής του ΛΑΟΣ, κ. Παντελή Ζέρβα καθώς και του κ. Αριστείδη Ζαχαρία, μέλους της Δημοτικής Επιτροπής Άνω Λιοσίων – Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου