ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Στο στόχαστρο η Αστυνομία....


Την πρόσληψη μεταναστών σε αστυνομικά τμήματα, οι οποίοι θα λειτουργούν ως διαμεσολαβητές με τους κρατούμενους αλλοδαπούς και μεταναστών 2ης γενιάς ως πολιτικό προσωπικό, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδη, κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της «Κίνησης Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασισιστική απειλή».

Αντι να δει πως θα καθαρίσει την Αθήνα από κάθε είδους παράνομο εισβολέα που κλέβει δολοφονεί και βιάζει, αντί να καθαρίσει τα πανεπιστήμια από τις γιάφκες ενόπλων που δρούν μέσα εκεί ανεξέλεγκτα και έχουν καταντήσει τα ελληνικά πανεπιστήμια χοιροστάσια, αντί να πατάξει άμεσα την κάθε λογής ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση έχει κάνει συνομιλητή κάθε αναρχική φράξια δηλώνοντας υποταγή στους κάθε λογής επιδοτούμενους αριστερούς χαλβάδες. Αλήθεια κύριε υπουργέ προστασίας των αλλοδαπών και φίλων αντιεξουσιαστών με την σύζυγο του αδικοχαμένου αστυνομικού Σάββα συναντήθηκες ?Με τους γονείς του Χαρ. Αμανατίδη συναντήθηκες? Μα τι λέω αυτοί δεν είναι Πακιστανοί είναι συγγενείς Ελλήνων ηρώων και εσύ ή μάλλον οι φίλοι σου κολονακιότες αντιεξουσιαστές δεν τα αντέχουν αυτά.
Έσπευσαν σήμερα να δηλώσουν συμπαράσταση στα δικαστήρια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα ''σύχρονα τάγματα εφόδου'' και προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω αφού κατέθεσαν και σαν μάρτυρες υπερασπίσεως των κατηγορουμένων κουκουλοφόρων από κοντά και οι πάμπλουτοι life style Οικολόγοι Πράσινοι μην τυχών και τους μαλώσει ο ΣΟΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου