ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ "Απαράδεκτη κατάσταση οδοστρώματος στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης κατέθεσε στην Υπουργό Υποδομών την παρακάτω ερώτηση:
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Αττική Περιφέρεια» (15/10/09) ,το οδόστρωμα στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, που είναι μια από τις πλέον επιβαρυμένες του λεκανοπεδίου λόγω του τεράστιου κυκλοφοριακού φόρτου που δέχεται καθημερινά, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Συγκεκριμένα, οι αδικαιολόγητες κακοτεχνίες του οδοστρώματος και η σταδιακή υποχώρησή του , συμπληρώνεται από τον ανεπαρκή φωτισμό και τη στενότητα των πεζοδρομίων σε πολλά σημεία του.
Από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες βαρέα οχήματα που κατευθύνονται προς τον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων, καθώς και εκατοντάδες οχήματα με προορισμό το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, την Αττική Οδό, το Θριάσιο Νοσοκομείο καθώς και τις βιομηχανικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής.
Στην πρόσφατη προεκλογική του επίσκεψη στα Μέγαρα (18/9/09), ο πρώην Πρωθυπουργός σημείωσε ότι «ως το τέλος του χρόνου, ολοκληρώνεται η διαπλάτυνση της Λεωφόρου ΝΑΤΟ…»
Ερωτάται η κα. Υπουργός:
1. Ποιες είναι οι άμεσες ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί η παρούσα ηγεσία του Υπουργείου ώστε να καταστεί ασφαλέστερη για τους οδηγούς και τους περιοίκους η Λεωφόρος ΝΑΤΟ; Ποια είναι τα έργα που θα δρομολογηθούν;
2. Πρόκειται να ολοκληρωθεί κατά τα εξαγγελθέντα, η διαπλάτυνση της Λεωφόρου μέχρι το τέλος του 2009 και σε κάθε περίπτωση πότε θα παραδοθεί στην κυκλοφορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου