ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Η Ελλάδα (του PASOK) ανήκει στους πακιστανούς

061009-pak-pasokΤον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες εκατοντάδων Πακιστανών, αφρικανών αλλά και αλβανών μεταναστών, που πανηγύριζαν στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας, για την εκλογική επιτυχία του PASOK και την πρωθυπουργοποίηση του Γιώργου (Giorgos) Παπανδρέου. Εκατοντάδες ξένων, από αυτούς που έχουν οδηγήσει στην απελπισία τους Έλληνες κατοίκους του κέντρου, ξέσπασαν σε εκδηλώσεις χαράς.
Στην πλατεία Κλαυθμώνος, από όπου και τα περισσότερα τηλεοπτικά πλάνα, αλλά και σε μικρότερους δρόμους της Αθήνας, όπως στην συμβολή Ευρυπίδου και Αισχύλου, είχαν στηθεί «παραδοσιακοί» χοροί των χωρών προελεύσεως των λαθρομεταναστών.
Πέραν αυτού όμως, δεν ήταν λίγοι οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι βοήθησαν και έμπρακτα το PASOK - σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ε» - κυρίως αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι στελέχωσαν περίπτερα του ... κινήματος. «Συμμετείχαν επίσης στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των μεγάλων πόλεων και μοίρασαν φυλλάδια στις γειτονιές και στα διόδια.» πληροφορούμαστε.
Όχι βέβαια ότι οι Νεοδημοκράτες πήγαν πίσω. Ίσως έχετε δει τις τελευταίες ημέρες Πακιστανούς και Αφρικανούς με μπλούζες της ΟΝΝΕΔ, που κυκλοφορούν στο Σύνταγμα. Αλλά και στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ομάδες ασιατών να λαμβάνουν οδηγίες από στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης...
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του PASOK, υπήρχε και οργανωμένη παρουσία βουλευτών του Αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, το οποίο προσπάθησε να οργανώσει τους ομοεθνείς του, στο αντίστοιχο ελλαδικό κόμμα.
Από ότι φαίνεται λοιπόν, πάμε ολοταχώς για απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες. Γιατί ίσως αυτή είναι η μοναδική λύση για την περαιτέρω ενίσχυση του δικομματισμού. Τα «κοννέ» έχουν ήδη γίνει, όπως φάνηκε ξεκάθαρα, τόσο από τους πανηγυρισμούς, όσο και την ευρύτατη παρουσία τους.
Και μιας και μιλάμε για «εισαγόμενους» ψηφοφόρους, αξίζει να σημειωθούμε και στην περίπτωση της Θράκης, η οποία ήταν η μοναδική περιοχή, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τα ποσοστά του. Σύμφωνα με φήμες, το κέρδος προήλθε από τους «μεταφερόμενους» εκ Τουρκίας ψηφοφόρους, που εκτός του PASOK, στήριξαν και το κόμμα του Τσίπρα.
Ένα ακόμη λοιπόν βήμα, προς τον πλήρη αφελληνισμό της χώρας.

1 σχόλιο: