ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ώρα ευθύνης

του Γιάννη Κουριαννίδη
εκδότη του περιοδικού «Ενδοχώρα»
υποψήφιου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ.


Η μεγαλύτερη στιγμή για το Πατριωτικό Κίνημα, τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικής εκπροσώπησης, έχει φτάσει. Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 θα είναι καθοριστικές για την συνέχιση της πορείας του και του ρόλου του στην διαμόρφωση του αύριο της πατρίδας μας.

Η πλήρους ανευθυνότητας απόφαση του Κ. Καραμανλή να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, με μεγαλύτερη πιθανότητα αυτή να κυβερνάται την 5η Οκτωβρίου από την χειρότερη έκφανση μιας κοσμοπολίτικης διεθνιστικής Αριστεράς, ουσιαστικά τείνει να ανατρέψει ό,τι με κόπο κτίστηκε με την υπεύθυνη και αξιοπρεπή παρουσία του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού όλα τα χρόνια της πολιτικής παρουσίας του. Αναφέρομαι βεβαίως στην μετατόπιση του πολιτικώς σκέπτεσθαι και ενεργείν με γνώμονα πρωτίστως το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον.

Όσες αντιρρήσεις και αν διατυπώσει κανείς, η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ. στο εθνικό κοινοβούλιο, τα δύο τελευταία έτη, απομυθοποίησε και αποδόμησε όλη την προσπάθεια ετεροπροσδιορισμού του Πατριωτικού Κινήματος από κακόβουλους αντιπάλους του και έκανε τον πατριωτισμό επιλογή στην πράξη σε πολύ μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού.

Οι αρχές και οι απόψεις που εκφράζει ο ΛΑΟΣ θεωρούνται πια από τους πολίτες ως απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Γι’ αυτό και υιοθετούνται χωρίς αντιδράσεις από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, γι’ αυτό και έγιναν πολλές από αυτές πράξεις από την απερχόμενη κυβέρνηση, γι’ αυτό και οι αήθεις επιθέσεις του κ. Καραμανλή κατά του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γ. Καρατζαφέρη εκθέτουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο!

Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στον πατριωτικό χώρο και όλοι προσδοκούν μεγάλη άνοδο των ποσοστών και του αριθμού των βουλευτών στο κοινοβούλιο. Δεν πρέπει όμως να μένουμε μόνο στο επίπεδο της ποσότητας. Το διακύβευμα σ' αυτές ειδικά τις εκλογές, δεν είναι τόσο η ποσότητα, όσο η ποιότητα. Το πόσοι βουλευτές θα εκλεγούν λ.χ., είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το πόσες ψήφους θα λάβει το κόμμα και τα πράγματα δείχνουν σήμερα ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά ευχάριστο για τους Έλληνες πατριώτες.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν όμως ιδιαίτερα, όλοι όσοι τιμήσουν με την ψήφο τους τον ΛΑ.Ο.Σ., θα πρέπει να είναι το ΠΟΙΟΥΣ θα στείλουν στην ελληνική Βουλή! Ας μην επηρεαστούν, ειδικά σ’ αυτήν την εκλογική μάχη, από σειρήνες, εντυπωσιασμούς και γενικά από κριτήρια που ελάχιστη ή ουδεμία σχέση έχουν με την πολιτική. Το βασικό σύνθημα του ΛΑ.Ο.Σ. είναι «Τώρα ξέρεις - Καρατζαφέρης». Το «τώρα ξέρεις» όμως, ανταποκρίνεται ακόμη περισσότερο σε τοπικό επίπεδο, όπου οι σταθεροί αγωνιστές, οι πιστοί μαχητές των αγώνων για το έθνος και την κοινωνία, οι ανιδιοτελείς και ανυστερόβουλοι έχουν δείξει μέχρι σήμερα ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πατριωτών.

Και όπως αυτοί οι τελευταίοι ουσιαστικά «επέβαλαν» την παρουσία τους στους αγώνες αυτούς, έτσι αυτοί πρέπει να είναι που θα τους οδηγήσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο, για να υπερασπίσουν καθοριστικά και αποτελεσματικά τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας.


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 10ης Σεπτεμβρίου 2009 της εφημερίδας Στόχος.

Πηγη: Ελληνικες γραμμες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου