ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ελλάς 2010: αυτή την φορά θα αφήσουμε να περάσουν οι Πέρσες;

του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.



Οι εισβολείς από την Ανατολή θα κυριαρχήσουν στην ελληνική γη;

Ελλάς 2010, 2500 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, εμείς οι Νεοέλληνες καλούμαστε να δώσουμε την δική μας μάχη ενάντια στους «δικούς μας» Πέρσες, που δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους και τους λαθρομετανάστες εποίκους. Σήμερα, σύγχρονοι Εφιάλτες πολιτικοί και οικονομικοί «άρχοντες», συνοδοιπόροι της νεοταξικής πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποιήσεως, ανοίγουν την κερκόπορτα στους συγχρόνους εισβολείς της Ανατολής, τους διαδόχους των Περσών, τους Τουρκομογγόλους.

Όλα τα κόμματα, πλην Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του Γιώργου Καρατζαφέρη, αγωνίζονται να βάλουν την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αρνούμενοι να αντιληφθούν οι αγεωγράφητοι και μειοδότες ότι η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη και ότι 75.000.000 Τούρκοι «Ευρωπαίοι πολίτες» αποτελούν εσωτερική μεταναστευτική εισβολή τουλάχιστον 10.000.000 Τούρκων να περνούν από την Ελλάδα. Εσείς «κύριοι» Εφιάλτες, πόσοι λογαριάζετε ότι θα μείνουν στην Ελλάδα; Ή μήπως νομίζετε ότι οι Τούρκοι δεν έχουν ήδη λογαριάσει πως και που θα κάνουν τον νέο εποικισμό; Ή μήπως νομίζετε ότι οι Τούρκοι ποτίζουν τα παιδιά τους με την αναβίωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (νεο-οθωμανισμός) σαν παραμύθι της γιαγιάς, και όχι σαν την αιώνια μεγάλη ιδέα τους;

Σήμερα, αυτοί οι ίδιοι οι σύγχρονοι Εφιάλτες πολιτικοί και οικονομικοί «άρχοντες», συνοδοιπόροι της νεοταξικής πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποιήσεως ανοίγουν τις πύλες της Πατρίδος στους σύγχρονους εισβολείς του Βορρά και της Ανατολής, τους διαδόχους των Περσών, τους λαθρομετανάστες. Όλα τα κόμματα, πλην Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού του Γιώργου Καρατζαφέρη, αγωνίζονται να νομιμοποιήσουν την λαθρομεταναστευτική εισβολή και να αποδώσουν «ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα» στους εποίκους. Οι κύριοι αυτοί παραδίδουν τα ιερά αυτά χώματα αμαχητί και αποδέχονται την πληθυσμιακή αλλοίωση του ελληνικού λαού, εκτελώντας υπερατλαντικές εντολές ή για μικροκομματικά συμφέροντα. Βλακωδώς νομίζουν πως θα έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν 1.000.000 αλλοδαπούς ψηφοφόρους, κυρίως μουσουλμάνους ή Αλβανούς. Εθελοτυφλούν, με την βοήθεια των κατευθυνόμενων ΜΜΕ και δεν αντιλαμβάνονται την Κοσσοβοποίηση της Ελλάδας.

2500 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, εμείς οι Νεοέλληνες καλούμαστε να μην αφήσουμε να περάσουν οι «δικοί μας» Πέρσες, οι Τούρκοι και οι αλλοδαποί έποικοι. Ελλάς 2010, ήρθε η ώρα της αντίστασης. Εμείς οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας από τους παρακμιακούς και μειοδότες εντολοδόχους της νέας τάξης, που προχωρούν με ταχύ ρυθμό στον αφελληνισμό της Πατρίδος.

Η πρωτοβουλία του ΛΑ.Ο.Σ. για να γίνει δημοψήφισμα για την απόδοση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στην συστράτευση όλων των Ελλήνων πατριωτών, σε όποιο μετερίζι αγώνος και αν αγωνίζονται. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε την μεγάλη μάχη να εκφραστεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και να δείξει εάν θέλει η Πατρίδα του να παραμείνει Πατρίδα Ελλήνων ή εάν θέλει να γίνει ένα πολυφυλετικό συνονθύλευμα χωρίς καμία εθνική συνέχεια. Η ελεύθερη αυτή έκφρασή του μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό ανάχωμα και μια ανατροπή στην κοινοβουλευτική δικτατορία που εφαρμόζουν τα δυο κόμματα εξουσίας τα τελευταία 35 χρόνια.

Είναι υποχρέωση όλων μας να αντισταθούμε στο διαπλεκόμενο και ενδοτικό μεταπολιτευτικό δικομματικό σύστημα. Η μη-υπογραφή του αιτήματος για δημοψήφισμα αποτελεί αποδοχή των αφελληνιστικών σχεδίων των εχθρών του έθνους. Η υπογραφή μας στο αίτημα για δημοψήφισμα δεν είναι μία απλή και αυτονόητη εξάσκηση δημοκρατικού δικαιώματος. Η υπογραφή μας είναι υπεύθυνη δήλωση ότι εμείς οι υπογράφοντες δεν επικυρώνουμε με την υπογραφή μας την εθνοκτονία των Ελλήνων.

2500 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, εμείς οι Νεοέλληνες δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι σύγχρονοι «Πέρσες», οι Τούρκοι και οι αλλοδαποί έποικοι. Η Ελλάς, ο ιερός αυτός τόπος ηρώων, καλείται να συγκεντρώσει 1.000.000 υπογραφές για να γίνει ευρωπαϊκή υπόθεση η πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος, αλλιώς θα οδηγηθούμε στις 1.000.000 λόγχες αύριο.

Αντισταθείτε σήμερα διότι αύριο θα είναι αργά. Εμείς είμαστε αναλώσιμοι, η Πατρίδα και η Ιστορία μας ΟΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου