ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Δεστε το εμετικο κειμενο μεσα απο το ιντιμιντια. Οταν το διαβαζετε μην τρωτε γιατι θα ξερασετε...


1119304
συγκεντρωση φασιστων για να σπασουν την απεργια αιγυπτιων εργατων στο λιμανι Μηχανιωνας
από κοκος 0:54πμ, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 6:49πμ, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010)

συγκεντρωση φασιστων κ τοπικιστων για να σπασουν την απεργια αιγυπτιων εργατων στο λιμανι της Μηχανιωνας

θελω να ενημερωσω για την εξοργιστικη κατασταση στην Μηχανιωνα. σημερα επιχειρησαμε να παμε μια βολτα Μηχανιωνα και στον μοναδικο δρομο ο οποιος παει προς το λιμανι ειχε κλεισει απο 100-150 ατομα. αυτοι λοιπον μας σταματαν το αμαξι και αρχισαν ερωτησεις τυπου "τι ειστε εσεις?" κτλ και συντομα καταλαβαμε πως ειναι γνωστα φασιστακια της Μηχανιωνας και περιμενανε τους κομμουνιστες-οπως λεγανε- που θα 'ρχοταν να στηριξουν την απεργια που πραγματοποιουν αιγυπτιοι εργατες στο λιμανι.
η κατασταση εχει,πως αιγυπτιοι εργατες εδω και μια δεκαετια ειναι ενα ειδος σκλαβου στα πλοια των Μηχανιωτων νεοπλουτων αφεντικων λαμβανοντας γυρω στα 300ευρω και τωρα λογω κρισης σοδειας στο Αιγαιο τους μειωσαν κι αλλο το μισθο και καναν την υστατη κινηση διαμαρτυριας, να αποκλεισουν το λιμανι απο χθες το βραδυ.
αυτο που ειδαμε στην Μηχανιωνα ηταν κι αλλοι νυκοκυραιοι ελληναραδες(συνολο καμια 500αρα) να την εχουν στησει σε αποσταση 200 μετρων απτο λιμανι που ηταν οι αιγυπτιοι(μαζι με καμια 50αρια κκουεδες που δεν ηξεραν τι τους γινοταν) και περιμεναν με τους ΜΑΤαδες την καταλληλη στιγμη να τους επιτεθουν και να λυσουν την απεργια. παρα πολλα ρατσιστικα συνθηματα που φωναχτηκαν και γραμμενα χρυσαυγιτικα στους τοιχους. πολυ πιθανο μεχρι στιγμης να τους την εχουν πεσει και να διαλυσαν το σαμποταρισμα του λιμανιου βιαια.
ειναι κλασσικο παραδειγμα οπου ο ηλιθιος πατριωτισμος προασπιζει και εξυπηρετει τα συμφεροντα των αφεντικων κ των κυριαρχων. πρεπει να γινει κατι ΑΜΕΣΑ γιατι ιδιαιτερα στην Μηχανιωνα η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως με τα φασιστακια(αλβανος με την σημαια,το μεγαλυτερο ποσοστο ΛΑΟΣ στην ελλαδα) κι αυτη την ηλιθια ξενοφοβια των τοπικιστων.
ολοι αυριο 19.00 στο Πολυτεχνειο συζητηση για το τι μπορουμε να κανουμε.

ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου