ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Δημοψήφισμα για την μετανάστευση

του Χρήστου Χαρίτου
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.



Μετανάστες στην πατρίδα τους έχουν καταντήσει οι Έλληνες όλο και περισσότερων περιοχών της Ελλάδος.

Όταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το απαράδεκτο νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας στους - εκ των υστέρων - «νομιμοποιηθέντες» λαθρομετανάστες, συνάντησε την εχθρότητα και την άρνηση του πολιτικού κατεστημένου. Ακόμη και ο «κεντροδεξιός» τέως υπουργός της ΝΔ Σωτήρης Χατζηγάκης, σε ένα απίθανο άρθρο του στην Ελευθεροτυπία στις 13/1, καταφέρθηκε εναντίον του δημοψηφίσματος, χαρακτηρίζοντάς το «μετα-δημοκρατικό μόρφωμα»! Με τέτοιους «κεντροδεξιούς» στην Ελλάδα απορώ που δεν μας κυβερνά ακόμη ο κ. Αλαβάνος με την συνιστώσα «Ρόζα Λούξεμπουργκ».

Την απάντηση όμως του Ελληνικού λαού στους αρνητές του δημοψηφίσματος την έδωσε η δημοσκόπηση της Alco στο «Πρώτο Θέμα» στις 10/1, όπου το 52% των Ελλήνων ζητάει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το «Πρώτο Θέμα» δεν είναι «ακροδεξιά εφημερίδα», αλλά αποτελεί την κορωνίδα των εκδόσεων του κ. Μπόμπολα και στηρίζει ΠΑΣΟΚ, όπως και ο κ. Παναγόπουλος της Alco.

Το ίδιο και ο κ. Πρετεντέρης στο άρθρο του στο Βήμα στις 13/1: «Η γραμμή λύσης που τράβηξε η κυβέρνηση δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Έτσι όσοι αντιτίθενται στη λύση αυτή (μεταξύ τους και ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης) κινδυνεύουν να συναντήσουν ένα ακροατήριο πολύ ευρύτερο από τη «βαθιά Δεξιά» που εκπροσωπούν». Για να καταλήξει: «Το πρόβλημα λοιπόν, δεν είναι αν ο Σαμαράς κάνει κολιγιά με τον Καρατζαφέρη - με γεια του, με χαρά του. Το πρόβλημα θα προκύψει αν καταφέρουν οι δυο τους να συμπορευτούν με την ελληνική κοινωνία».

Όταν η ΝΔ έφερε προς κύρωση στην βουλή την Συνθήκη της Λισσαβώνος, το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου ζήτησαν δημοψήφισμα, πρόταση που συζητήθηκε τον Ιούνιο του 2008 στην ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ του δημοψηφίσματος τότε τάχθηκε και ο ΛΑ.Ο.Σ., διότι εμείς πιστεύουμε ότι σε μείζονος σημασίας πολιτικά θέματα πρέπει να τοποθετείται άμεσα ο λαός και όχι να νοθεύεται η βούλησή του με κοινοβουλευτικά τερτίπια.

Πόσω μάλλον τώρα, που επιχειρείται η εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδος, με την ετσιθελική εισαγωγή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, οι οποίοι θα «βαπτισθούν» με τυπικά κριτήρια «Έλληνες», για να ικανοποιηθούν οι διεθνιστικές ψυχώσεις της Αριστεράς και οι καιροσκοπικές επιδιώξεις του ΠΑΣΟΚ. Διότι όλοι αυτοί θα ψηφίσουν μαζικά ΠΑΣΟΚ στις κάλπες, μόνο ηλίθιοι και πνευματικώς ευνουχισμένοι μπορούν να πιστεύουν κάτι διαφορετικό.

Ο κ. Σαμαράς περίμενε ένα μήνα μέχρι να πάρει κάποια θέση. Κρίμα για όσους τον εξέλεξαν πρόεδρο της Ν.Δ., περιμένοντας μία δεξιά αναγέννηση. Όλα τα θαύματα σε αυτή την χώρα διαρκούν 3 ημέρες. Θα πρέπει όλοι στην Ρηγίλλης να αντιληφθούν την κρισιμότητα της καταστάσεως, καθώς διακυβεύεται πλέον η εθνική μας υπόσταση. Διότι πράγματι κ. Σαμαρά είμαστε έθνος και λαός και όχι «πληθυσμός». Αυτό όμως είναι και η «κόκκινη γραμμή» απέναντι στο νεοταξικό ΠΑΣΟΚ. Δεν σας ζητάμε να γίνεται «ουρά του ΛΑ.Ο.Σ.», αλλά να ταχθείτε καθαρά και με σαφήνεια με τις εθνικές δυνάμεις. Διαβάστε ξανά την κατάληξη του άρθρου του κ. Πρετεντέρη για να καταλάβετε τι φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ. Για όσους ακόμη υπνοβατούν, να δουν στο επίσημο Associated Press of Pakistan τις ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού Yusuf Gilani στον Έλληνα πρέσβη Δημήτριο Δόλλη, για την χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους εν Ελλάδι Πακιστανούς. Τα χειρότερα έπονται.


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 19ης Ιανουαρίου 2010 της εφημερίδας Εν Πειραιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου