ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Κάτω η χούντα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

300110-karatzaferisΧιλιάδες Μακεδόνες παρακολούθησαν την ομιλία του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της εθνικής συνδιασκέψεως που διοργάνωσε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επανέλαβε τα όσα είχε πει κατά την αντίστοιχη ομιλία του στην Αθήνα, καυτηρίασε την πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τόνισε ότι η εκχώρηση ιθαγενείας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες αποσκοπεί στην αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Προειδοποίησε δε ότι το ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα αναγνωρίσει κανέναν δήμαρχο που θα φανεί ότι εξελέγη με ψήφους αλλοδαπών.
Εις ό,τι αφορά την προσφορά της Τουρκίας για βοήθεια προς την Ελλάδα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σχολίασε ότι «ο λύκος μπορεί να έχει φορέσει την στολή της γιαγιάς αλλά κοκκινοσκουφίτσες δεν είμαστε».
Εκεί, ωστόσο όπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποθεώθηκε ήταν όταν αναφέρθηκε στην περίπτωση της προφυλακίσεως του αρχισυντάκτη του «ΕΚ» Δημήτρη Παπαγεωργίου. Καυτηριάζοντας το γεγονός ότι στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ φυλακίζονται δημοσιογράφοι για τα πολιτικά τους πιστεύω, διευκρίνισε ότι το πατριωτικό κίνημα δεν τρομάζει από κάτι τέτοιο, επαναλαμβάνοντας ότι αν επρόκειτο για δημοσιογράφο οποιασδήποτε αριστερής εφημερίδας, θα είχε ήδη αφεθεί ελεύθερος. Χαρακτήρισε δε τον κ. Χρυσοχοΐδη «Υπουργό Προστασίας του Αριστερού Πολίτη».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, συνεχίζοντας είπε ότι θέτει τον Δημήτρη Παπαγεωργίου υπό την πολιτική και νομική προστασία των δικηγόρων βουλευτών του κόμματος, Θάνου Πλεύρη και Μάκη Βορίδη, ζητώντας τους να τον υπερασπιστούν σαν να ήταν μέλος του ΛΑ.Ο.Σ.
Με το κοινό από κάτω να φωνάζει «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ» απευθύνθηκε στη συνέχεια στον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, λέγοντας: «Να ξέρει ότι αν συνεχίσει θα μας βρει απέναντί του μέσα και έξω απ' τη βουλή!»


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έκανε και ειδική αναφορά στον Ιωάννη Μεταξά και στην χθεσινή επέτειο των 69 ετών από τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου