ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Οι αλλοδαποί εγκληματούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα

100110-egklimatikotitaΦαίνεται ότι οι "άγιες" αυτές ημέρες, δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην ψυχοσύνθεση των "εισαγόμενων" εγκληματιών που έχουν κατακλύσει την χώρα μας. Φαίνεται ότι το "νόημα" των Χριστουγέννων δεν λέει τίποτε για τις κατά τα άλλα "ανεκτικές" θρησκείες τους. Φαίνεται ότι θεωρούν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο τους Έλληνες, εύκολα θύματα. Από που να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε, δεν ξέρουμε. Ένα μόνο είναι σίγουρο. Ότι για κάποιες ελληνικές οικογένειες, αυτές οι γιορτές θύμιζαν περισσότερο κάποιο θρίλερ φτηνής αμερικάνικης παραγωγής, παρά ημέρες οικογενειακής γαλήνης και ηρεμίας. Γιατί βρέθηκαν στον διάβα αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν το ελεύθερο να ληστεύουν, να βιάζουν και να δολοφονούν, πριν τους δοθεί από την νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η "ελληνική ιθαγένεια".
Όταν μιλάμε για "αμόκ" εγκληματικότητας, δεν αναφερόμαστε στους ... πορτοφολάδες, κυρίως ανατολικοευρωπαϊκής προέλευσης, που αυτές τις ημέρες έκαναν "πάρτυ" κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στοχεύοντας κυρίως ηλικιωμένους ανθρώπους, λόγω των αμβλυμμένων αισθήσεών τους. Αναφερόμαστε στα ιδιαίτερα απεχθή εγκλήματα. Όπως αυτό που έλαβε χώρα στο Γαλάτσι, όπου μια νεαρή κοπέλα, 20 - 25 ετών, βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μια παιδική χαρά, στο τέρμα της οδού Ιππολύτου. Η κοπέλα πριν δολοφονηθεί με ένα... τούβλο, το οποίο χρησιμοποίησαν για να της σπάσουν το κρανίο, είχε πέσει θύμα βιασμού. Και πότε έγινε αυτό; Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου. Βοά το Γαλάτσι, για τις συμμορίες των αλλοδαπών, οι οποίοι στα στενά της περιοχής επιβάλλουν τον δικό τους νόμο. Βοά το Γαλάτσι, για την εγκληματικότητα. Φανταστείτε την οικογένεια αυτής της κοπέλας, τον τραγικό πατέρα της, που την αναγνώρισε. Στην θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποίοσδήποτε. Ή μάλλον όχι. Όχι ο οποιοσδήποτε. Αυτός ο άνθρωπος πλήρωσε (πολύ ακριβά) το ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να διαμένει σε κάποιο βόρειο προάστιο, όπου η αστυνομία φροντίζει να κρατά την τάξη. Πλήρωσε το ότι ήταν από αυτούς τους άτυχους Έλληνες, των οποίων η γειτονιά έχει μετατραπεί σε άντρο αλλοδαπών. Όσο για τα ΜΜΕ; Έκαναν γαργάρα το θέμα, προτιμώντας να αναφερθούν στον... βασανισμό κάποιου κρατούμενου! Ε βέβαια! Εκεί το παραμύθι είχε τον δράκο που ήθελαν, τον εύκολο στόχο, την αστυνομία. Αλλά προς θεού όταν ο δράκος είναι (κατά πάσα πιθανότητα) αλλοδαπός, κοιτάμε από την άλλη.
Εξίσου φρικιαστικό και το έγκλημα στην Ερέτρια, όπου στις 29 του Δεκέμβρη βρέθηκε το πτώμα μιας 55χρονης γυναίκας, αφού οι γείτονες παραξενεμένοι από την απουσία της, κάλεσαν την αστυνομία. Η ΕΛΑΣ συνέλαβε έναν 43χρονο Πακιστανό, που φυσικά έμενε παράνομα στην χώρα, ως δράστη της δολοφονίας της. Πότε συνέβη αυτό το έγκλημα; Την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο Πακιστανός, σύμφωνα με την αστυνομία βίασε την γυναίκα, και όταν αυτή αντιστάθηκε την μαχαίρωσε πολλές φορές, πριν της δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον λαιμό.
Και να ήταν μόνο αυτά; Νεκρούς και τραυματίες είχαμε και άλλους σε ... μάχες μεταξύ αλλοδαπών. Στην Καλλιθέα Πακιστανός δολοφόνησε Πακιστανό, ενώ και στην Πάτρα, οι μετανάστες... ενθαρυμμένοι από τα πρώτα σημάδια της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, επέστρεψαν στην πόλη θριαμβευτικά. Και έκαναν γνωστή την παρουσία τους, με αλλεπάλληλες μάχες, όπου άλλοι τραυματίστηκαν και άλλοι έχασαν ακόμη και τα μάτια τους, όπως ένας Σομαλός που δέχθηκε επίθεση από Αφγανούς ή Πακιστανούς. Λίγο αργότερα, ένας ακόμη νεκρός αλλοδαπός βρέθηκε νεκρός στην Καλλιθέα.
Και δεν είναι μόνο οι απ' ευθείας δολοφονίες. Είναι και οι έμμεσες. Αυτές τις οποίες προκαλούν οι έμποροι του θανάτου, έμποροι ναρκωτικών, που εισέρχονται φυσικά στην χώρα μας ως ... μετανάστες. Αρκετοί από αυτούς συνελήφθησαν τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου. Η συντριπτική πλειοψηφία τους αλλοδαποί. Όπως η περίπτωση της 28χρονης υπηκόου Αλβανίας η οποία συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικές ουσίες. Η αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν, εκτός από την ανωτέρω και δύο Αλβανοί υπήκοοι 22 και 23 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 15χρονος Έλληνας, όλοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Ένα κιλό και 83 γραμμάρια ηρωίνη προσπάθησαν να πουλήσουν στους αστυνομικούς οι έμποροι αυτοί. Όπως προέκυψε η 28χρονη δράστις εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη Χώρα μας. Τι έκπληξη, έ;
Φυσικά τα εγκλήματα τέλος δεν έχουν. Πλαστογραφίες, μαστροπεία, ληστείες, ότι βάζει το μυαλό σας, το είδαμε αυτές τις ημέρες. Δεν ασχολούμαστε όμως με αυτά. Γιατί αυτοί που πεθαίνουν είναι απλά Έλληνες. Ξέρετε, αυτά τα υποζύγια, τα οποία ζουν για να μπορούν να δουλεύουν, για να πληρώνονται τα golden boys της κυβέρνησης, της κάθε κυβέρνησης. Και όχι απλά να πληρώνονται, αλλά να... εφαρμόζουν στις πλάτες μας τις "ιδεολογικές" τους ανησυχίες, προσφέροντας τα πάντα δωρεάν σε όσους ανά τον κόσμο επιθυμούν να βάλουν λίγο... χέρι στην χώρα μας.
Και ένα μικρό σχετικό περιστατικό: ο γράφων, βρέθηκε στο νοσοκομείο τις προάλλες, λόγω ασθένειας ενός συγγενούς. Και όταν ο γιατρός μας είπε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις, ο γράφων τις πλήρωσε. Αργότερα κάποιος φίλος από τον χώρο της υγείας με μούντζωσε. Μου είπε, δεν δήλωνες λαθρομετανάστης; Θα τις έκανες τζάμπα!

Έξι ώρες στην Αθήνα
Σε έξι ώρες έγιναν στην Αθήνα δώδεκα ληστείες, μια κλοπή ΑΤΜ και μία εμπρηστική επίθεση.
18.27 στον Κορυδαλλό, άγνωστος μπήκε σε κομμωτήριο, με την απειλή όπλου ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια και αφαίρεσε άρπαξε 200 ευρώ.
20.10 στη Ν. Ιωνία 2 άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών, με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη πήραν 50 ευρώ.
20.24 στο Π. Φάληρο 2 δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους πυροβολώντας μάλιστα μια φορά στον αέρα και αφαίρεσαν από τα ταμεία, άγνωστο χρηματικό ποσό.
20.40 στη Δάφνη, 3 ληστές μπήκαν σε κατάστημα ρούχων και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν από τα ταμεία, άγνωστο χρηματικό ποσό.
21.12 στον Αγ. Δημήτριο, δυο ληστές εισέβαλαν κρατώντας όπλα σε κατάστημα ψιλικών και στις 21.37 σε κατάστημα ΠΡΟΠΟ.
22.07 στη Ν. Σμύρνη, άγνωστος χτύπησε σε μίνι μάρκετ, με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ, όπου τον ανέμενε συνεργός του.
22.10 στο Χαλάνδρι, 2 ληστές μπήκαν με όπλα σε πρατήριο καυσίμων και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
21.53 στα Πετράλωνα, 2 άγνωστοι απέτυχαν να ληστέψουν πρατήριο καυσίμων.
01.20 στα Πετράλωνα, ομάδα ληστών αποτελούμενη από επτά άτομα εισέβαλε σε εταιρεία έργων τέχνης, και αφού χτύπησαν το φύλακα άρπαξαν έργα τέχνης και εξαφανίστηκαν.
01.20 στο Ίλιον, 4 άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία σούπερ μάρκετ και ... ξεκόλλησαν από το έδαφος το Α.Τ.Μ. ,το τοποθέτησαν σε κλεμμένο φορτηγό και εξαφανίστηκαν. Το φορτηγό εντοπίστηκε στην Αττική Οδό. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα οι δράστες να το εγκαταλείψουν στη θέση «Ήμερος Τόπος» Ασπροπύργου και να διαφύγουν πεζοί. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα από τους τρεις δράστες..
01.37 στη Γλυφάδα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε Ι.Χ. που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

από το blog eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου