ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. με ... αναρχικούς



«Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, μιλώ μαζί τους και συμφωνούμε σε πολλά» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (09.10.2009).

Δεν πάμε καθόλου καλά. Ένας σταλινικός νεοταξίτικος κλοιός κλείνει γύρω από το πολιτικό μας σύστημα. Και τώρα, συλλήψεις πατριωτών και συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν «άνωθεν» εντολών, με αριστεριστές και αντιεξουσιαστές, στην διάρκεια επεισοδίων στους Αμπελόκηπους. Η απόλυτη παρακμή, η απόλυτη έκπτωση για την ΕΛ.ΑΣ., που ανέχεται την χειραγώγησή της από την διεθνιστική κυβέρνηση του εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα, ποινικοποιείται η πατριωτική πολιτική δράση.

Αλλά ας κοιτάξουμε πως ξεκίνησαν όλα. Άρχισαν οι σταλινιστές του ΠΑΣΟΚ με χειραγώγηση της διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης. Συνέχισαν με επιθέσεις κατά των blogs, καθώς ζορίστηκαν στο Διαδίκτυο, αναδεικνύοντας την ολοκληρωτική πολιτική τους λογική. Επιδρομές σε σπίτια, κατασχέσεις σκληρών δίσκων, εύρεση κωδικών και κατέβασμα ιστοσελίδων άνευ αδείας του κατόχου με τους κωδικούς του που παράνομα χρησιμοποίησαν, μετά παλινδρομήσεις, εκβιασμοί στους ιδιοκτήτες και «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων στα γνωστά διαδικτυακά παπαγαλάκια τους (αυτό είναι έγκλημα, αλλά όχι για τους «πράσινους» και τα φερέφωνά τους). Εισαγγελείς φυσικά, πουθενά. Που να τα βάλουν με την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα, η χρησιμοποίηση της ΕΛΑΣ και η μετατροπή της σε δύναμη πραιτοριανών, είναι εξόφθαλμη, με στόχευση μάλιστα στις παρυφές (για αρχή) του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακολούθησαν μετά διάφορα άλλα... Ακούστε τώρα και τα χειρότερα.

Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο με αριστεριστές και αντιεξουσιαστές και αντισυγκέντρωση πατριωτών. Αντισυγκεντρώσεις, σημειωτέον, δικαιούνται να κάνουν μόνο οι αριστεριστές, κατά την ΕΛ.ΑΣ. Έγιναν συμπλοκές, με αποτέλεσμα τραυματισμούς εκατέρωθεν και συλλήψεις. Αυτή την φορά η διαταγή εκ της πολιτικής ηγεσίας, ήταν σαφής: συλλήψεις μόνο «ακροδεξιών». Έχουν και «προβλήματα» με συγκεκριμένη εφημερίδα και «προσέχουν» για να κλείσουν το μέτωπο. Σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο οι πατριώτες βιαιοπράγησαν, μόνο αυτοί ήταν «οπλισμένοι». Οι αποδείξεις διαψεύδουν τους εφευρέτες της «φασιστικής απειλής». Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ των 44 συλληφθέντων που εξακολουθούν να παραμένουν κρατούμενοι, όλοι εκ «δεξιών», βρίσκονται 15 ανήλικοι, ο ένας μόλις 13 ετών!

Εδώ, έχουμε πολλά απίθανα να σας πούμε. Μόλις έγιναν οι συλλήψεις, «πλάκωσαν» στην ΓΑΔΑ πολλοί αριστεριστές και ... αντιεξουσιαστές, από αυτούς που απειλούν συνεχώς ζωές αστυνομικών και προσέφεραν τις «υπηρεσίες» τους στην ΕΛ.ΑΣ. (που τις δέχθηκε με ευχαρίστηση) σε «αναγνωρίσεις» κατά αθώων και αδίκων. Δήλωσαν «αυτόπτες μάρτυρες» οι αναρχικοί και άρχισαν να ρουφιανεύουν. Νεοταξίτικα πράγματα, αηδιαστικά. Φυσικά, στα δικαστήρια θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, αλλά αυτή είναι άλλη υπόθεση. Οι αστυνομικοί έλεγαν διάφορα μυστήρια: «Αναγνωρίστηκαν από πολίτες». Εμφανίστηκε και ο γνωστός Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ (που χειροκροτούσε όταν κατέβαιναν τα ρολά σε καταστήματα, δεν ξεχνιέται αυτή η παρακμιακή εικόνα) και έκανε εμετικές δηλώσεις. Κάτι για «Δημοκρατία» πήρε το αυτί μας. «Αντιεξουσιαστικά» πράγματα, σε συνεργασία με την αστυνομία.

Από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., το τι ψέματα λέχθηκαν σε δημοσιογράφους που είτε τηλεφώνησαν, είτε έσπευσαν στην ΓΑΔΑ, για να συγκαλυφθούν τα αίσχη που διαπράχθηκαν (όπως η μεροληπτική αντιμετώπιση και η «προστασία» στους αριστεριστές και αντιεξουσιαστές - ούτε μια σύλληψη), δεν περιγράφονται. Αστυνομικοί ή πραίτορες; Και πλέον χωρίς σημαία στην στολή τους, όπως ζητά σύμφωνα με πληροφορίες το αρμόδιο υπουργείο. Σεκιουριτάδες δηλαδή της Ιπποκράτους, της Κουμουνδούρου και της Παγκοσμιοποίησης.

Αλήθεια, αυτή είναι η πατρίδα μας; Η πατρίδα όπου «διώκεται» η ελληνική σημαία; Όπου αφαιρείται ο σταυρός, από τα δημόσια εμβλήματα; Όχι, σε καμία περίπτωση. «Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στην μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο σταυρό. Κυματίζει με καμάρι δεν φοβάται τον εχθρό σαν την θάλασσα γαλάζια και λευκή σαν τον αφρό». Έτσι «προοδευτικέ» κ. Χρυσοχοΐδη;


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 25ης Ιανουαρίου 2010 της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου