ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Το καθεστώς Χριστόφια, κατά των Ελλαδιτών αξιωματικών

100110-ethniki-frouraΤο ανθελληνικό και σταλινικό καθεστώς του εθνομηδενιστή Δημήτρη Χριστόφια, τόλμησε να σηκώσει το βρώμικο και σταλινικό χέρι του κατά Ελλαδιτών αξιωματικών (τους οποίους παρακολουθούν παλαιόθεν, ορισμένους λόγω των φρονημάτων τους), που υπηρετούν στη ΓΕΕΦ, με αφορμή τη βεβήλωση του τάφου του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου! Τις ημέρες που προηγήθηκαν, μάθαμε και άλλα, καθώς στελέχη της ΓΕΕΦ, φίλοι και συγγενείς τους, μας καταγγέλλουν απίστευτα πράγματα! Αλήθεια, τι λέει για όλα αυτά ο Αρχηγός της ΓΕΕΦ, αντιστράτηγος Πέτρος Τσαλικίδης;
Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά, τουλάχιστον όσον αφορά στην περίπτωση του ΕΠΥ Νίκου Θεοδώρου, όπως ακριβώς μας περιέγραψαν Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι φίλοι, τα συμβάντα. Ο Νίκος Θεοδώρου, σημειωτέον, «φιλοδωρήθηκε» πρόσφατα με 10ήμερη κράτηση, με τη γελοία αιτιολογία της «διατάραξης της συνοχής και της γαλήνης λαού και στρατού» (παράλληλα, μαθεύτηκε και η ανάκριση εις βάρος Σερραίου ΕΠΥ του κυπριακού στρατού, ο οποίος έκανε το λάθος να έχει άδεια την ημέρα που έγινε η βεβήλωση του τάφου του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου).

Τα προεόρτια
Η βεβήλωση του τάφου έγινε το βράδυ της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου προς Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Την ημέρα και το βράδυ εκείνο, ο κ. Θεοδώρου ήταν υπηρεσία στο φυλάκιο Κοντραφά. Ήταν κλεισμένος στο φυλάκιο και για το πρωτοφανές συμβάν, ενημερώθηκε από το ραδιόφωνο το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Θεοδώρου βγήκε στο ραδιόφωνο στην εκπομπή «Αντιλογίες» του Ράδιο Λόγος (σταθμός της Εκκλησίας της Κύπρου) και συνομίλησε στον αέρα με τους δημοσιογράφους Παύλο Μυλωνά και Γιώργο Γεωργίου. Ακολούθως, επέστρεψε στην οικία του. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο σπίτι, δέχθηκε τηλεφώνημα (ήταν υπό παρακολούθηση;) από τον υπεύθυνο ΟΑΣ (Ομάδα Ασφαλείας Στρατοπέδου) της μονάδας του, τον αντισυνταγματάρχη Μαρκαντώνη. Ο τελευταίος, του ζήτησε να μεταβεί στο στρατόπεδο... Ήταν όμως κάτω από το σπίτι του, χωρίς αρχικά να του το πουν!
Τους είπε να ανέβουν πάνω και αυτοί το έκαναν. Ο Μαρκαντώνης συνοδευόταν από έναν ταγματάρχη, επίσης ΟΑΣ. Σε δύο-τρία λεπτά ετοιμάστηκε και αμέσως μετά, αποχώρησαν όλοι μαζί. Δεν του είπαν τι τον ήθελαν... Ο κ. Θεοδώρου αρχικά νόμισε ότι κάποιο όπλο χάθηκε στη μονάδα ή ότι σημειώθηκε κάποια κλοπή σε αποθήκη. Που να σκεφτεί ότι τον θεωρούσαν ύποπτο για τη βεβήλωση...

Αρχίζει η προβοκάτσια των κομμουνιστών
Τον παραδίδουν λοιπόν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας! Και φεύγουν, σα να μη τρέχει τίποτα! Η αρμόδια Στρατονομία, πουθενά! Άρχισε λοιπόν η ανάκριση (σημειωτέον ότι την Τετάρτη το βράδυ, ο Θεοδώρου παρέστη μαζί με τη σύζυγό του στο Φεστιβάλ Ταινιών Κυπρίων Σκηνοθετών, όπου παρακολούθησε την ταινία «Κύπρος: η άλλη πραγματικότητα» του Λάμπρου Παπαδημητράκη και της Θέκλας Κίττου). Από το μεσημέρι λοιπόν μέχρι τις 9 το βράδυ, με ανέκριναν. Τον ρωτούσαν που ήταν, τι είχε κάνει, που είχε πάει. Ο ένας ανακριτής μάλιστα, του είπε ότι το έσκασε από το στρατόπεδο γύρω στις 1 το πρωί, έκανε ό,τι έκανε και γύρισε πίσω! Για γέλια...
Ενδιάμεσα, τον είχαν μεταφέρει σε άλλο αστυνομικό σταθμό, στην Πύλη Πάφου της Λευκωσίας. Εκεί, του πήραν σάλιο για DNA (γενετικό υλικό), δακτυλικά αποτυπώματα, του ήλεγξαν το κινητό του, κοίταξαν τα μηνύματά του από τη γυναίκα του, τους φίλους του, ενώ έδειξαν να διασκεδάζουν με τα όσα διάβαζαν! Αργότερα, στις 7:30, πέντε αστυνομικοί μετέβησαν μαζί του στην 73 τ.μ. οικία του και ερεύνησαν εξονυχιστικά το διαμέρισμά του. Κοίταξαν το αρχείο του, τις φωτογραφίες του, τα βιβλία του και τη φωτογραφική του μηχανή. Έψαξαν ακόμα και στα συρτάρια με τα εσώρουχα της γυναίκας του. Ακολούθως, τον ξαναπήγαν στην Πύλη Πάφου, απ' όπου και του επέτρεψαν να αποχωρήσει. Στις 9:30, ξανά αστυνομία στο σπίτι. Φωτογράφησαν τα πάντα χρησιμοποιώντας κινητά, χωρίς να αφήσουν ακόμα και τα στρατιωτικά παράσημα του Β' ΠΠ που συλλέγει, αλλά και ό,τι βρήκαν σχετικά με την ιστορία της ΕΟΚΑ και τον Γρίβα. Τους ίδιους ακριβώς εξευτελισμούς υπέστησαν και οι άλλοι δύο Ελλαδίτες υπαξιωματικοί, ο Π. Σ. και ο Δ. Τ. από την Μακεδονία οι οποίοι συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν. Τους πήγαν και εκείνους στην αστυνομία με δόλο, μέσω ΓΕΕΦ. Τους ρωτούσαν αν είναι μέλη εθνικιστικής οργάνωσης(!), αν συμπαθούν ή αντιπαθούν τους Τουρκοκύπριους, αν πηγαίνουν στο γήπεδο.

Προβοκάτσια για τα μπάζα!
Κανείς εκ των τριών, δεν ξέρει καν που πέφτει το κοιμητήριο όπου ήταν θαμμένος ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος! Οι ανακριτές, λύσσαξαν στην κυριολεξία να σπάσουν το άλλοθι που είχαν και οι τρεις. Οι δύο Μακεδόνες υπαξιωματικοί, ήταν στα σπίτια τους, με τις οικογένειές τους! Φυσικά, έχουν όλα τα δίκια να βράζουν από οργή για την απαράδεκτη μεθόδευση εις βάρος τους, που φυσικά εντάσσεται κατά τη γνώμη μας στην προσπάθεια που καταβάλλει το ολοκληρωτικό καθεστώς του κομμουνιστή Δημήτρη Χριστόφια, να «ενοχοποιήσει» τους Έλληνες πατριώτες, ακόμα και τους Ελλαδίτες εθελοντές που υπηρετούν στη ΓΕΕΦ, ώστε να αποκομίσει πολιτικά οφέλη στην προσπάθεια που καταβάλλει για τον αφελληνισμό της νήσου και την υιοθέτηση μιας λύσης τύπου σχεδίου Ανάν. Αλλά, απέτυχαν και μάλιστα οικτρά!

Νίκος Θεοδώρου, ο μαχητής
Τον Οκτώβριο του 2008, σε εκδήλωση της ΕΦ για την 28η σε στρατόπεδο της Αθαλάσας, ο Νίκος Θεοδώρου είχε πάει εκεί το αρχείο του. Ο τότε ΓΕΕΦ Κωνσταντίνος Μπισμπίκας, είχε, παρουσία 400 αξιωματικών τονίσει, ότι πρώτη φορά στην καριέρα του βλέπει τέτοιο αρχείο. Ο Νίκος Θεοδώρου αρθρογραφεί σε πολλά έντυπα, ενώ είναι και ανταποκριτής του «ΕΚ» στην Κύπρο. Φαίνεται ότι αυτό ενόχλησε πολύ τους ιθύνοντες του AKEL, που θέλουν να μετατρέψουν την Κύπρο σε Κούβα της ΝΑ Μεσογείου, όπου καταπατούνται βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι παραπάνω από φανερό ότι τον παρακολουθούσαν επί μακρόν και ότι προσπάθησαν να τον «στήσουν». Πολιτική αλητεία, αλά Τούρκα... Όμως, ο Θεοδώρου δεν ανήκει στη συνομοταξία των οσφυοκαμπτών και των δειλών και δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, μετά την επίθεση του σταλινικού παρακράτους του AKEL εις βάρος του. Έστειλε επιστολή στην εφημερίδα «Θάρρος» («Έκρηξη οργής από Ελλαδίτη Επιλοχία-τον ανέκριναν για κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου», ήταν ο πρωτοσέλιδος τίτλος), η οποία και την ανέδειξε ως πρώτο θέμα της στις 14 Δεκεμβρίου 2009.
Η εφημερίδα, σχολίασε στην πρώτη σελίδα της και την καθ' όλα κομμουνιστική μεθόδευση, γράφοντας μεταξύ άλλων τα κάτωθι: «Απόδειξη ότι η Αστυνομία εκτελεί τυφλά τις προεδρικές οδηγίες περί προβοκάτσιας είναι η σύλληψη και η ανάκριση κάποιων ατόμων, τους οποίους, κάποιοι ηλίθιοι, βάφτισαν ακροδεξιά εθνικιστικά στοιχεία. Η σημερινή καταγγελία του Ελλαδίτη ΕΠΥ Νίκου Θεοδώρου στο «Θάρρος», μιλά από μόνη της. Σε μια προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τον πολιτικό προϊστάμενό τους, οι δυνάμεις ασφαλείας του κράτους, εξευτέλισαν τρεις ανθρώπους, χωρίς να έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος τους. Αυτό σίγουρα δεν τιμά τους κυβερνώντες. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία».

Ο σταλινισμός του AKEL
Στην Κύπρο του 2010, πολίτες παρακολουθούνται από πραίτορες δήθεν αστυνομικούς, υπαλλήλους στην ουσία του AKEL. Το καθεστώς, από την πρώτη ημέρα εκλογής του Δημήτρη Χριστόφια στην εξουσία, παρακολουθεί πατριώτες, στέλνει την ασφάλεια και φωτογραφίζει όσους παρίστανται σε νόμιμες εκδηλώσεις, συλλαμβάνει νεαρούς που μοιράζουν υλικό, αδυνατώντας να κατανοήσει ότι θα ‘ρθει η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις απαράδεκτες (και φυσικά παράνομες) για κράτος-μέλος της ΕΕ, ενέργειές του. Παράλληλα, οι Ελληνοκύπριοι φίλοι των Ελλαδιτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης AKEL-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ, καταγγέλλουν εξόφθαλμες παρακολουθήσεις... Προς το παρόν, ας μείνει με την ξεφτίλα της μη εξιχνίασης της βεβήλωσης του τάφου του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και της απόπειρας ενοχοποίησης Ελλήνων αξιωματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου