ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Περιοδείες βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.

Επίσκεψη στην Χαλκίδα πρόκειται να πραγματοποιήσει την Τρίτη 2 Ιουνίου ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα βρίσκεται στις 9:30 π.μ. στο Δημαρχείο Αυλίδας. Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ο κ. Γεωργιάδης θα περιοδεύσει στην Θήβα και θα επισκεφθεί το απόγευμα τα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στο Ακραίφνιο του νομού Βοιωτίας.

Ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου την Σάμο και θα περιοδεύσει στους δήμους Μαραθοκάμπου, Καρλοβασίου, Σαμίων και Πυθαγορείου. Για τον δήμο Σαμίων το πρόγραμμα έχει ορισθεί ως εξής: επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση, στο Λιμενικό και στο κεντρικό περίπτερο του Κόμματος, στην κεντρική πλατεία.

Στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα θα βρίσκεται την Τετάρτη 3 Ιουνίου ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 11:30 π.μ. στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Θα ακολουθήσει σειρά επισκέψεων του κ. Βορίδη σε αρκετούς χώρους και πιο συγκεκριμένα: στην Αστυνομική Διεύθυνση, στην Πυροσβεστική και τέλος στην Αγορά της Καλαμάτας.

Περιοδεία στα χωριά της Χαλκιδικής θα κάνει την Τρίτη 2 Ιουνίου, ο βουλευτής Ηλίας Πολατίδης, ο οποίος στις 10:00 π.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Νέα Μουδανιά στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Θα ακολουθήσει ομιλία του στον ίδιο χώρο σε στελέχη και φίλους του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου