ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Δεξί Εξτρέμ

του Παναγιώτη Δούμα


Κεκλεισμένων των θυρών της βουλής κάποια στελέχη του Περισσού βρήκαν ευκαιρία να συμμετάσχουν στα «μικρά κοινοβούλια» που διάφοροι συνταξιούχοι στήνουν τη συνοδεία φραπέ στα καφενεία. Από ένα τέτοιο διέρρευσε η οργή κάποιου βουλευτού του ΚΚΕ για την Λιάνα και όχι τον Καρατζαφέρη.
Η Λιάνα, έλεγε, και την βουλευτική της αποζημίωση κρατά και την σύνταξή της θα πάρει και το βουλευτικό της αυτοκίνητο χρησιμοποιεί. Αυτοί παίρνουν εφ’ όρου ζωής ένα μισθουλάκο από το «σπίτι του λαού» και δεν έχουν ούτε ποδήλατο για να μετακινούνται...
Ρε Πρόεδρε, δεν τους φωνάζεις κι αυτούς στο κόμμα; Πιο εύκολους τους βλέπω από τον Τατούλη!
Εχθές, στους Καμπουράκη – Οικονομέα, παρενέβη τηλεφωνικώς ο Μαρκογιαννάκης και ζήτησε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, επειδή εδώ και δέκα χρόνια δεν έγινε τίποτε για το πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως. Ακρότητες! Πάκη, μάζεψε λίγο τον υφυπουργό σου.
Παρών και ο Καμένος, ο οποίος τα φόρτωνε στο ΠΑΣΟΚ και την Ε.Ε. Το πιο απολαυστικό, ωστόσο, ήταν ότι απέναντί τους δεν είχαν τον Άδωνι, αλλά την γνωστή κομμουνίστρια ηθοποιό Άννα Βαγενά.
Ενοχλείται η κυρία, διότι κάποιοι λαθρομετανάστες αφοδεύουν μπροστά στην πόρτα της. Αυτό, βέβαια δεν συντρέχει με προ ενός μηνός δήλωσή της ότι «πρέπει να ενισχυθούν τα μικρότερα κόμματα της Αριστεράς και των Οικολόγων». Ούτε και με το χθεσινό πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη «Μαζί Έλληνες και μετανάστες κατά του κοινού εχθρού».
Κομμουνισμός αλά καρτ, καθ’ ότι αφενός είναι αμετανόητα αριστερή, δίνει παραστάσεις στα φεστιβάλ της ΚΝΕ και η μεγαλύτερη πρόσφατη θεατρική της επιτυχία αφορούσε το δράμα μίας μετανάστριας κι αφετέρου είναι κατά της λαθρομεταναστεύσεως επειδή πέφτει έξω η επένδυσή της στο Μεταξουργείο – το θέατρό της χρωστά 160.000 ευρώ – όπου της είχαν έρθει όλα πολύ φθηνά, ακριβώς λόγω της υποβαθμίσεως της περιοχής από αφοδεύοντα πρεζάκια, πόρνες και μουτζαχεντίν.
Μαζί στον αγώνα, αλλά στη μάσα χώρια. Κι αυτήν Πρόεδρε, κι αυτήν!

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ έγραψε:
    Οκτωβρίου 4th, 2009 at 4:26 μμ
    ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ..ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ….ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΔΙΝΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ…ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΩΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ .ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΑΣΤΩΝΗ…
    ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ..ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ..ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή