ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Μνημονεύετε Γιώργο Καρατζαφέρη

του Χρήστου Χαρίτου
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.

«Μηδενική ανοχή στους λαθρομετανάστες από τον Γιώργο Παπανδρέου» έγραφαν «Τα Νέα» στις 12 Ιουνίου. «Η κ. Μπακογιάννη έδωσε το ΟΚ να απελαθούν οι πρώτοι Πακιστανοί λαθρομετανάστες» έγραψε «Η Χώρα» στις 11 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο Mega ότι «αν δεν πάρουμε μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης θα χυθεί αίμα»! Αν δεν ζούσαμε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, θα νομίζαμε ότι μόλις σήμερα προέκυψε το πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως και για αυτό το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να λάβει άμεσα μέτρα αντιμετωπίσεώς του. Τέτοια προνοητικότης!

Αν δεν κάνω όμως λάθος, έως τις 8 Ιουνίου 2009 ο κ. Παυλόπουλος δημοσίως «ευχαριστούσε τους μετανάστες που επέλεξαν την Ελλάδα», έλεγε ότι «θα γονιμοποιήσουν τον πολιτισμό μας» (!), διέθετε μέσω του υπουργείου του εκατομμύρια ευρώ σε προγράμματα «κατά του ρατσισμού». Ο δε κ. Παπανδρέου μιλούσε υπέρ των μαζικών πολιτογραφήσεων των εν Ελλάδι μεταναστών, λέγοντας ότι και ο ίδιος «υπήρξε μετανάστης στην ζωή του». Και όλοι μαζί συνηγορούσαν υπέρ της πολυπολιτισμικής Ελλάδος, διαλύοντας κάθε εθνική ομοιογένεια.

Για να επαναλάβω το ερώτημα του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega και «Το Βήμα», τι άλλαξε από τις 8 Ιουνίου και ανακάλυψαν όλοι ότι η Ελλάς υφίσταται τεράστιο πρόβλημα μεταναστών και ότι γκετοποιούνται δεκάδες συνοικίες των Αθηνών; Η απάντηση είναι οι ψήφοι και το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ. Ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. έλαβε 370.000 ψήφους, 100.000 παραπάνω από τις βουλευτικές, βγήκε τρίτο κόμμα σε 22 νομούς της Ελλάδος, ενώ τα ποσοστά μας σε Άγιο Παντελεήμονα, Μεταξουργείο και Ομόνοια κυμαίνονται μεταξύ 13-20%. Αυτό τους πείραξε, ότι χάνουν ψήφους! Μην έχετε καμία αυταπάτη. Δεν ενδιαφέρονται για τα χάλια της Ελλάδος, της Αθήνας και του Πειραιώς από τους μετανάστες. Τους νοιάζει ότι το εκλογικό σώμα στρέφει την πλάτη σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και ψηφίζει το Πατριωτικό Κίνημα.

Μην πιστεύετε βεβαίως ότι ο κ. Καραμανλής ξύπνησε από τον λήθαργο της 6ετούς πρωθυπουργίας του και αποφάσισε να γίνει Σαρκοζί ή Μπερλουσκόνι. Τέτοια θαύματα δεν γίνονται. Διότι οι Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι έχουν ισχυρές δεξιές ιδεολογικές πεποιθήσεις, υπερασπίζονται μία εθνική πολιτική και κτυπούν ανελέητα τις αριστερές ιδεοληψίες. Η Ν.Δ. από την ίδρυσή της και ο κ. Καραμανλής έχουν απίστευτα φοβικά σύνδρομα έναντι της αριστεράς. Για αυτό μην περιμένουμε πολλά πράγματα, μόλις σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Έστω και έτσι όμως, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη που επέβαλε στον δημόσιο διάλογο το πρόβλημα της μεταναστεύσεως. Χωρίς τον Γ.Καρατζαφέρη και τον ΛΑ.Ο.Σ. η κυβέρνηση θα συνέχιζε τον μακάριο ύπνο της και το ΠΑΣΟΚ θα μιλούσε για τα αγαθά του πολυπολιτισμού. Σήμερα, όλοι αντιλαμβάνονται την μετανάστευση ως πρόβλημα, ότι προέχει η προστασία της εθνικής ομοιογένειας, ότι χωρίς εθνική συνοχή δεν υπάρχει κοινωνική συνοχή. Να δείτε όταν τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. γίνουν διψήφια, πόσες άλλες «ανακαλύψεις» θα γίνουν από το πολιτικό κατεστημένο. Η δύναμή μας εδράζεται στην ψήφο μας. Για αυτό και η ψήφος στον ΛΑ.Ο.Σ. είναι μία χρήσιμη ψήφος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Υ.Γ. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Βασίλη Κορκίδη και τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς για τις επισημάνσεις τους για τα προβλήματα που δημιουργεί η λαθρομετανάστευση στον Πειραιά. Δεν πρέπει να αφήσουμε την πόλη μας να γίνει Καλκούτα. Και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι πλέον, ο κ. Φασούλας, ο κ. Μίχας, η περιφέρεια, τα επιμελητήρια. Το απόστημα της συνωμοσίας της σιωπής επιτέλους έσπασε.
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της
20ης Ιουνίου 2009 της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου